Duivenvoorde 211B 3334 EH • Zwijndrecht

Duivenvoorde 211B
Duivenvoorde 211B
Duivenvoorde 211B
Duivenvoorde 211B
Duivenvoorde 211B
Duivenvoorde 211B
Duivenvoorde 211B

Kenmerken

Overdracht
Huurprijs€ 100,- p/m2/p/j
Statusbeschikbaar
Aanvaardingin overleg
Oppervlakten en inhoud
Winkelruimte470 m²
Bouw
Hoofdbestemmingwinkelruimte
Bouwvormbestaande bouw
Bouwperiode1971-1980
Statusbeschikbaar
Indeling
Aantal bouwlagen (winkel)1

Omschrijving

Algemeen:
Het betreft een winkelruimte gelegen op de begane grond van een representatief appartementencomplex in de woonwijk Nederhoven te Zwijndrecht. De wijk Nederhoven ligt in het westelijk deel van Zwijndrecht, ingeklemd tussen Kort Ambacht, Heer Oudelands Ambacht, de Industrie en het groen. De winkelruimte is voorheen in gebruik geweest als supermarkt.

Namens onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een ondernemer met lef en visie. Een ondernemer die niet afhankelijk is van het aantal passanten maar een product of dienst levert voor een (boven)lokale doelgroep en daarbij bekend is met de veranderende retailmarkt op het gebied van beleving, marketing, internet en social media.

Zwijndrecht:
Zwijndrecht is een plaats in de provincie Zuid-Holland en telt ruim 44.000 inwoners. Veel toonaangevende bedrijven en tevens wereldspelers zoals Heerema, Sime Darby Unimills, Van Leeuwen Buizen en Scheepswerf Kooiman zijn in Zwijndrecht gevestigd. De maritieme maakindustrie is onlosmakelijk met Zwijndrecht verbonden en levert een grote bijdrage aan de Zwijndrechtse economie. Samen met een omvangrijk MKB is er sprake van een hecht cluster, zowel op het gebied van toeleveranties als innovaties en opleidingsfaciliteiten voor personeel.

Zwijndrecht maakt onderdeel uit van de Drechtsteden. De regio Drechtsteden, ‘samen stad aan het water’, is gelegen aan de zuidzijde van de Randstad en bestaat uit de gemeenten Alblasserdam, Dordrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Papendrecht, Sliedrecht en Zwijndrecht. De ligging aan de achterlandverbindingen A16 (Rotterdam-Antwerpen)/A15 (Nijmegen-Rotterdam), de beschikbaarheid van de Dordtse zeehaven en watergebonden bedrijventerreinen maken de regio tot een uitstekende vestigingslocatie voor maritieme en logistieke bedrijfsactiviteiten. De regio Drechtsteden beschikt daarbij over een divers aanbod van bestaande en nieuwe werklocaties.

Parkeren:
Aan de voorzijde van het complex zijn ruime, gratis parkeervoorzieningen.

Afmetingen:
De ruimte heeft een vloeroppervlakte van circa 470 m². Deelverhuur vanaf circa 137 m² is bespreekbaar.

Opleveringsniveau:
De ruimte wordt opgeleverd met de navolgende voorzieninge. (bij deelverhuur kan het opleveringsniveau hiervan afwijken):

• Laad- en losdeuren zijkant (openslaande deuren);
• Sanitaire groep bestaande uit een dames- en herentoilet met wasbak;
• Systeemplafonds voorzien van lichtarmaturen;
• Eenvoudige pantry voorzien van kraan met wasbak en close-in-boiler (Daalderop);
• Een gedeelte van de ruimte wordt verwarmd middels een eigen cv-installatie met radiatoren. Het andere gedeelte is (nog) niet voorzien van verwarming.

Huurprijs:
€ 100,-- per m² per jaar exclusief BTW.

Servicekosten:
Bij deelverhuur zullen er tussenmeters geplaatst worden of zal er sprake zijn van een voorschotbedrag servicekosten ten behoeve van de verrekening van gas, water en elektra.

Bestemming:
Thans is van toepassing het vigerende bestemmingsplan ‘Nederhoven’ van de gemeente Zwijndrecht vastgesteld op 10 april 2007. De onderhavige locatie heeft de bestemming ’Detailhandel’. De op de plankaart voor ‘Detailhandel’ aangewezen gronden zijn bestemd voor detailhandel, met bijbehorende gebouwen, bouwerken, geen gebouwen zijnde, wegen en paden, parkeervoorzieningen, speelvoorzieningen, water en voorzieningen voor de waterhuishouding, tuinen en erven.

Aanvaarding:
In overleg.

Huurtermijn:
In overleg.

Zekerheidsstelling bij verhuur:
Bankgarantie ter grootte van een kwartaalverplichting huur inclusief servicekosten inclusief BTW.

Huurbetaling:
Per maand vooruit door middel van automatische overboeking of automatische incasso.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijs-index (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Algemeen:
Het betreft een winkelruimte gelegen op de begane grond van een representatief appartementencomplex in de woonwijk Nederhoven te Zwijndrecht. De wijk Nederhoven ligt in het westelijk deel van Zwijndrecht, ingeklemd tussen Kort Ambacht, Heer Oudelands Ambacht, de Industrie en het groen. De winkelruimte is voorheen in gebruik geweest als supermarkt.

Namens onze opdrachtgever zijn wij op z…

Lees meer

Streetview

Kaart

Foto's

Brochure

Delen

“Waltmann Bedrijfshuisvesting: Dienstverlening rondom commercieel vastgoed!”

“Waltmann Makelaars: Expert in de omgeving Drechtsteden!”

Ja ik heb interesse, ik wil graag

Copyright © 2018 Waltmann Bedrijfshuisvesting