Jade 240 3316 LJ • Dordrecht

Jade 240
Jade 240
Jade 240
Jade 240
Jade 240
Jade 240
Jade 240
Jade 240
Jade 240
Jade 240
Jade 240
Jade 240

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs€ 175.000,- k.k.
Statusbeschikbaar
Aanvaardingin overleg
Oppervlakten en inhoud
Bedrijfshal120 m²
Kantoorruimte120 m²
Bouw
Hoofdbestemmingbedrijfsruimte
Bouwvormbestaande bouw
Bouwperiode2001-2010
Statusbeschikbaar
Indeling
Aantal bouwlagen (kantoor)1

Omschrijving

Algemeen:
Op het drukst bevaarde punt in Europa, waar de rivier de Merwede zich splitst in de Noord en de Oude Maas, ligt de stad Dordrecht in de Provincie Zuid-Holland. Dordrecht maakt onderdeel uit van de grootstedelijke agglomeratie Drechtsteden en heeft een zeer strategische ligging op de as van Rotterdam en Antwerpen. Met ruim 288.000 inwoners en een nog veel groter verzorgingsgebied vervult deze regio een belangrijke economische functie.

Object:
Het betreft een gecombineerd bedrijfsobject gelegen op de hoek van een representatief bedrijfsverzamelcomplex op het nog in ontwikkeling zijnde bedrijventerrein Dortse Kil III te Dordrecht. Er is sprake van een uitstekende bereikbaarheid. Het terrein ligt vrijwel direct aan de op- en afritten van de rijksweg A16 (Europoort-Rotterdam-Breda-Antwerpen en de provinciale weg N3 (Papendrecht-Dordrecht). Door de indelingsmogelijkheden leent het object zich voor diverse gebruiksdoeleinden. De bedrijfsruimte op de begane grond is toegankelijk middels een overheaddeur en is voorzien van een professionele keukenopstelling, een archiefruimte, keuken, toilet en trapopgang naar de eerste verdieping. Op de eerste verdieping is de kantoorruimte gelegen bestaande uit een vergaderruimte, directiekamer en open kantoortuin. Zowel aan de voor- als achterkant van deze ruimte zijn veel ramen aanwezig waardoor er sprake is van een prettige, lichte werkomgeving. Bovendien is de kantoorruimte voorzien uitstekende kilmatoligsche aspecten zoals te openen ramen, airconditioning en verwarming.

Parkeren:
Op het mandelige terrein zijn 2 parkeerplaatsen aanwezig.

Afmetingen:
Bedrijfsruimte begane grond ca. 120 m²
Kantoorruimte ca. 120 m²
Totaal ca. 240 m²

Opleveringsniveau:
- te openen ramen;
- airconditioning;
- professionele keuken opstelling voorzien van een wasbak met horecakraan, koelcel, 2 vrieskisten en verdere toebehoren
- luxe keuken opstelling voorzien van vaatwasser, gaskookplaat, koelkast en wasbak;
- toilet (begane grond);
- handbediende overheaddeur;
- krachtstroom;
- verwarming;
- rookmelders.

Koopprijs:
€ 175.000,-- kosten koper.

Kadastrale gegevens:
Volgens de Rijksdienst voor het Kadaster en de openbare registers in Nederland, blijkt uit de kadastrale registratie van het terrein plaatselijk bekend als de Jade 240 te 3316 LJ Dordrecht het navolgende.

Gemeente: DORDRECHT
Sectie: V
Nummers: 965
Grootte: 122 m²

Voorts is in eigendom het één/dertiende (1/13e) onverdeeld aandeel in het mandelige perceel kadastraal bekend gemeente DORDRECHT, sectie V, nummer 980, voor het geheel groot 2.140 m².

Bestemming:
Thans is van toepassing het vigerende bestemmingsplan ‘Dortse Kil’ welke is vastgesteld op 25 juni 2013. De vigerende bestemming is ‘Bedrijf’ met gebiedsaanduiding bedrijf tot en met categorie 4.2. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Aanvaarding:
In overleg.

Bijzonderheden:
Op bedrijventerrein Dordtse Kil III is parkmanagement van toepassing. Een koper is verplicht zich aan te sluiten bij de Vereniging van Eigenaren bedrijvenpark Dordtse Kill III. Voorts is er een VVE actief voor het onderhavige complex. Op aanvraag kunnen wij u informatie verstrekken over de bijbehorende kosten en mogelijkheden.

Vereniging van Eigenaren:
De Jade 240 maakt deel uit van een Vereniging van Eigenaren. De bijdrage hiervoor bedroeg in 2017 € 1.084,15 per jaar exclusief BTW. In deze bijdrage zijn opgenomen:
- opstalverzekering;
- onderhoud buitenruimte;
- onderhoud van het dak.

Zekerheidsstelling bij verkoop:
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom is van toepassing op de transactie welke beschreven in bovenstaande informatie.

Omzetbelasting:
Niet van toepassing.

Offerte:
Nadrukkelijk wordt vermeld dat bovenstaande objectinformatie niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Indien u een aanbieding of offerte wenst kan ons kantoor deze, in overleg met en na goedkeuring door opdrachtgever, op basis van specifieke gegevens verzorgen. Deze objectinformatie geldt als uitnodiging om in onderhandeling te treden.

Algemeen:
Op het drukst bevaarde punt in Europa, waar de rivier de Merwede zich splitst in de Noord en de Oude Maas, ligt de stad Dordrecht in de Provincie Zuid-Holland. Dordrecht maakt onderdeel uit van de grootstedelijke agglomeratie Drechtsteden en heeft een zeer strategische ligging op de as van Rotterdam en Antwerpen. Met ruim 288.000 inwoners en een nog veel groter verzorgingsgebied vervult …

Lees meer

Streetview

Kaart

Foto's

Brochure

Delen

“Waltmann Bedrijfshuisvesting: Dienstverlening rondom commercieel vastgoed!”

“Waltmann Makelaars: Expert in de omgeving Drechtsteden!”

Ja ik heb interesse, ik wil graag

Copyright © 2018 Waltmann Bedrijfshuisvesting