Keizerswaard 40. 3078 AM • Rotterdam

Keizerswaard 40.
Keizerswaard 40.
Keizerswaard 40.
Keizerswaard 40.

Kenmerken

Overdracht
Huurprijs€ 58.225,- p/j
Statusbeschikbaar
Aanvaardingin overleg
Oppervlakten en inhoud
Winkelruimte137 m²
Bouw
Hoofdbestemmingwinkelruimte
Bouwvormbestaande bouw
Bouwperiode1981-1990
Statusbeschikbaar
Indeling
Aantal bouwlagen (winkel)1

Omschrijving

Algemeen:
Rotterdam is een havenstad gelegen in de provincie Zuid-Holland aan de Nieuwe Maas, één van de rivieren in de Delta die gevormd wordt door de Rijn en de Maas. De haven van Rotterdam is de grootste en belangrijkste van Europa en biedt veel werkgelegenheid in de regio. Rotterdam is een moderne stad vol ambities en mogelijkheden voor nieuwe initiatieven. Een mediagenieke metropool met een almaar groeiende skyline vol moderne architectuur. Een stad met een uitermate strategische ligging ten opzichte van het achterland en een uitstekende bereikbaarheid via het water, spoor, weg of de lucht. Veel toonaangevende, (inter)nationale bedrijven hebben dan ook gekozen voor huisvesting in Rotterdam.

Object:
Het betreft winkelruimte gelegen in het grote, overdekte winkelcentrum Keizerswaard in de deelgemeente Ijsselmonde te Rotterdam. In het winkelcentrum is een gevarieerd aanbod van 80 winkels te vinden. Van een kleine speciaal zaak en een lunchroom tot de (inter)nationale retailer en een XL supermarkt: Blokker, Albert Heijn, De Tuinen, Etos, Hema, Intertoys, Jumbo, Kruidvat, Zeeman, Van Haren, Pearle Opticiens, Xenos, Action etc. De voor verhuur beschikbare winkel is gelegen op een herkenbaar punt in het winkelcentrum waardoor er sprake is van een goede attentiewaarde.

Locatie:
De bereikbaarheid is zowel per auto als het openbaar vervoer uitstekend. De op- en afritten van de Rijkswegen A16 en A15 zijn binnen enkele autominuten bereikbaar. Bij het winkelcentrum stoppen diverse bussen. Voorts bevinden de tramlijnen 2 en 23 zich op loopafstand.

Parkeren:
Parkeren is mogelijk op het parkeerdek en de parkeergarage. Er zijn circa 575 parkeerplaatsen beschikbaar tegen een aantrekkelijk parkeertarief van € 0,50 voor de eerste 1,5 uur. Voorts is het mogelijk om, tegen betaling, te parkeren op de openbare weg.

Afmetingen:
De verhuurbare vloeroppervlakte is circa 137 m². De winkel heeft een frontbreedte van circa 4 meter.

Opleveringsniveau:
De winkelruimte wordt in de alsdan aanwezige staat opgeleverd waarbij er sprake is van een casco verhuur.

Huurprijs:
De huurprijs bedraagt € 58.225,-- op jaarbasis, exclusief BTW.

BTW:
Indien de BTW niet kan worden verrekend dan zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.

Servicekosten:
Voorschot servicekosten € 37,50 per m² per jaar, exclusief BTW.

Aanvaarding:
Op korte termijn mogelijk.

Kadastrale gegevens:
Gemeente IJsselmonde
Sectie D
Nummer 4674
Appartementsindex A5

Algemeen:
Rotterdam is een havenstad gelegen in de provincie Zuid-Holland aan de Nieuwe Maas, één van de rivieren in de Delta die gevormd wordt door de Rijn en de Maas. De haven van Rotterdam is de grootste en belangrijkste van Europa en biedt veel werkgelegenheid in de regio. Rotterdam is een moderne stad vol ambities en mogelijkheden voor nieuwe initiatieven. Een mediagenieke metropool met e…

Lees meer

Streetview

Foto's

Brochure

Delen

“Waltmann Bedrijfshuisvesting: Dienstverlening rondom commercieel vastgoed!”

“Waltmann Makelaars: Expert in de omgeving Drechtsteden!”

Ja ik heb interesse, ik wil graag

Copyright © 2019 Waltmann Bedrijfshuisvesting