Binnen Kalkhaven 37-39 3311 JC • Dordrecht

Binnen Kalkhaven 37-39
Binnen Kalkhaven 37-39
Binnen Kalkhaven 37-39
Binnen Kalkhaven 37-39
Binnen Kalkhaven 37-39
Binnen Kalkhaven 37-39
Binnen Kalkhaven 37-39
Binnen Kalkhaven 37-39
Binnen Kalkhaven 37-39
Binnen Kalkhaven 37-39
Binnen Kalkhaven 37-39
Binnen Kalkhaven 37-39
Binnen Kalkhaven 37-39
Binnen Kalkhaven 37-39
Binnen Kalkhaven 37-39
Binnen Kalkhaven 37-39
Binnen Kalkhaven 37-39
Binnen Kalkhaven 37-39
Binnen Kalkhaven 37-39
Binnen Kalkhaven 37-39
Binnen Kalkhaven 37-39

Kenmerken

Overdracht
Huurprijs€ verhuurd,- p/j
Statusverhuurd
Aanvaardingin overleg
Oppervlakten en inhoud
Kantoorruimte618 m²
Bouw
Hoofdbestemmingkantoorruimte
Bouwvormbestaande bouw
Bouwperiode-1906
Statusverhuurd
Indeling
Aantal bouwlagen (kantoor)4

Omschrijving

Algemeen:
Op het drukst bevaarde punt in Europa, waar de rivier de Merwede zich splitst in de Noord en de Oude maas, ligt de stad Dordrecht in de Provincie Zuid-Holland. Dordrecht maakt onderdeel uit van de grootstedelijke agglomeratie Drechtsteden en heeft een zeer strategische ligging op de as van Rotterdam en Antwerpen. Met ruim 288.000 inwoners en een nog veel groter verzorgingsgebied vervult deze regio een belangrijke economische functie.

Dordrecht is een prachtige stad met meer dan 900 rijksmonumenten, 700 gemeentelijke monumenten en een groot aantal beeldbepalende panden. Door de verscheidenheid aan locaties en het gevarieerde winkelaanbod is het zeer de moeite waard de stad te bezoeken. Van couleur locale in een historische omgeving tot moderne winkels met allure en alle bekende modemerken.

Object:
Het betreft een representatief kantoorobject met fantastisch uitzicht over de rivier de Maas met de Zwijndrechtse burg en aan de andere kant de historische Kalkhaven. Over de rivier de Maas passeren jaarlijks duizenden pleziervaarders, binnenvaart- en zeeschepen. De Kalkhaven ligt parallel aan de Maas en is in 1655 gegraven voor de overslag van kalk. Tegenwoordig biedt de haven ruimte voor wonen én werken in een maritieme omgeving. Het object is in de eerste helft van de negentiende eeuw gebouwd en is ingeschreven als rijksmonument. In het object zijn nog diverse authentieke details bewaard gebleven zoals paneeldeuren, ornamenten en een klassieke schouw. Daarnaast is er sprake van een hoog voorzieningenniveau van de kantoorruimte. Wilt u zich op een inspirerende locatie huisvesten en gebruikmaken van alle gemakken van hedendaags kantoorcomfort dan biedt dit object een unieke mogelijkheid!

Parkeren:
Aan de achter- en voorzijde bevinden zich openbare, betaalde parkeerplaatsen. Het is mogelijk een parkeervergunning aan te vragen bij de gemeente Dordrecht.

Afmetingen:
De verhuurbare vloeroppervlakte is in totaal circa 618 m² als volgt verdeeld:

Begane grond circa 155 m²
Eerste verdieping circa 150 m²
Tweede verdieping circa 171 m²
Derde verdieping circa 142 m²

Voorzieningen:
De kantoorruimte beschikt onder andere over de navolgende voorzieningen:
- Representatieve entree;
- personenlift;
- alarminstallatie;
- airconditioning;
- zonwering binnenzijde;
- brandmeldinstallatie;
- sanitaire groep per verdieping;
- pantry per verdieping;
- serverruimte;
- verwarming middels CV-installatie en radiatoren.

Huurprijs:
€ 87.000,-- op jaarbasis, exclusief BTW.

Indexering:
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van Consumenten Prijs Index (CPI) Alle Huishoudens (2006=100) samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Servicekosten:
De kosten voor gas, water en elektra zijn niet bij de huurprijs inbegrepen. Deze kosten dienen door huurder rechtstreeks aan de desbetreffende nutsinstellingen te worden voldaan.

Kadastrale gegevens:
Volgens de Rijksdienst voor het Kadaster en de openbare registers in Nederland, blijkt uit de kadastrale registratie van het terrein plaatselijk bekend als de Binnenkalkhaven 37-39 te 3311 JC Dordrecht het navolgende.

Gemeente DORDRECHT
Sectie E
Nummers 760 en 909
Grootte 207 m²

Bestemming:
Thans is van toepassing het vigerende bestemmingsplan Historische Binnenstad, waaruit blijkt dat onderhavige lcoatie bestemd is als “Gemengd”. De voor 'Gemengd' aangewezen gronden zijn bestemd voor: wonen, detailhandel, dienstverlening, horeca, bedrijf, maatschappelijk, kantoor, atelier, cultuur en ontspanning, parkeren, openbare verbinding, fietsenstalling. Voor meer informatie kunt u terecht op de website www.ruimtelijkeplannen.nl

Aanvaarding:
In overleg.

Algemeen:
Op het drukst bevaarde punt in Europa, waar de rivier de Merwede zich splitst in de Noord en de Oude maas, ligt de stad Dordrecht in de Provincie Zuid-Holland. Dordrecht maakt onderdeel uit van de grootstedelijke agglomeratie Drechtsteden en heeft een zeer strategische ligging op de as van Rotterdam en Antwerpen. Met ruim 288.000 inwoners en een nog veel groter verzorgingsgebied vervult…

Lees meer

Streetview

Foto's

Brochure

Delen

“Waltmann Bedrijfshuisvesting: Dienstverlening rondom commercieel vastgoed!”

“Waltmann Makelaars: Expert in de omgeving Drechtsteden!”

Ja ik heb interesse, ik wil graag

Copyright © 2019 Waltmann Bedrijfshuisvesting