Malachiet ong 3316 LD • Dordrecht

Malachiet ong
Malachiet ong
Malachiet ong

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs€ 235,- v.o.n.
Statusbeschikbaar
Aanvaardingin overleg
Bouw
Hoofdbestemmingbouwgrond
Bouwvormn.v.t.
Huidige bestemmingbouwgrond
Huidiggebruikbouwgrond
Statusbeschikbaar

Omschrijving

Algemeen:
Een perceel bouwgrond van totaal circa 5.085 m² gelegen op het in ontwikkeling zijnde bedrijventerrein ‘Dordtse Kil III’ te Dordrecht. Het totale perceel is eventueel te splitsen in kleinere bouwkavels.

Locatie:
De zichtlocatie is gelegen aan de hoofdverbindingsweg Aquamarijnweg. Deze weg zal in de nabije toekomst ook de verbindingsweg naar het nieuwe bedrijventerrein ‘Dordtse Kil IV’ zijn. De bouwkavels zijn bereikbaar via de ventweg Malachiet en Opaal. Het bedrijventerrein Dordtse Kil III te Dordrecht is een modern, efficiënt opgezet bedrijvenpark. Het heeft een uitstekende ligging aan de uitvalswegen van de zuidelijke Randstad. Een terrein dat zich onderscheidt door duurzaamheid en is aangelegd met respect voor de bestaande natuurwaarden in het gebied. Daarbij is er aandacht voor energiebesparende aspecten bij de realisatie van gebouwen. Het zijn enkele bijzondere kenmerken die Dordtse Kil III maken tot wat het is: een mooi bedrijvenpark waar het plezierig ondernemen is.

Verbindingen en bereikbaarheid van en naar het bedrijventerrein is uitstekend. Rijksweg A16 met verbindingen naar Rotterdam – Breda – Antwerpen ligt op enkele meters van en naar het bedrijventerrein. Via de Rondweg N3 een uitstekende verbinding naar rijksweg A15 met verbindingen naar Maasvlakte en het Ruhrgebied. De ontsluiting A16 / N3 zal vanaf 2016 worden aangepast om een betere doorstroming te creëeren.

Via de Kil tunnel (tol) is de bereikbaarheid met het gebied ‘Hoeksewaard’ uitstekend. Een centrale ligging met uitstekende verbindingen in de Randstad.

Kavelverdeling:
De totale kavel heeft een oppervlakte van circa 5.085 m² die eventueel te splitsen is in kleinere kavels.

Toegestaan gebruik:
Bedrijvigheid, milieucategorie 3.1.

Bouwhoogte:
Maximaal 9 meter.

Max. bebouwing:
Maximaal 65% van het kaveloppervlak.

Oppervlakte kantoor:
Maximaal 50% van het bedrijfsvloeroppervlak per bedrijf (tot een maximum van 2.000 m²).

Niet toegestaan:
Dienstwoningen en detailhandel.

Kadastrale gegevens:
Gemeente Dordrecht
Sectie V
Nummer 1917

Koopsom:
Vanaf € 235,-- per m² exclusief BTW V.O.N.

Algemeen:
Een perceel bouwgrond van totaal circa 5.085 m² gelegen op het in ontwikkeling zijnde bedrijventerrein ‘Dordtse Kil III’ te Dordrecht. Het totale perceel is eventueel te splitsen in kleinere bouwkavels.

Locatie:
De zichtlocatie is gelegen aan de hoofdverbindingsweg Aquamarijnweg. Deze weg zal in de nabije toekomst ook de verbindingsweg naar het nieuwe bedrijventerrein ‘Dordtse K…

Lees meer

Streetview

Foto's

Video

Brochure

Delen

“Waltmann Bedrijfshuisvesting: Dienstverlening rondom commercieel vastgoed!”

“Waltmann Makelaars: Expert in de omgeving Drechtsteden!”

Ja ik heb interesse, ik wil graag

Copyright © 2019 Waltmann Bedrijfshuisvesting