Bouwnummer 0ong 3351 AL • Papendrecht

Bouwnummer 0ong
papendrecht

verkocht

Afdrukken

Kenmerken

Overdracht
€ verkocht,- v.o.n.
Statusverkocht
Bouw
Soort appartementbenedenwoning
Bouwvormnieuwbouw
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte92 m²
Inhoud315 m³
Indeling
Aantal kamers3
Aantal slaapkamers2
Buitenruimte
Tuingeen tuin

Omschrijving

In alle privacy en rust wonen in het centrum van Papendrecht… Dat kan in één van deze vijf prachtige appartementen aan het Westeind in Papendrecht. Op slechts enkele honderden meters afstand van winkelcentrum de Meent worden eind 2015 deze appartementen gerealiseerd. Aan de ene zijde het centrum, aan de andere zijde de voor Papendrecht zo karakteristieke Gantel.

De woonoppervlaktes variëren van 88 tot 98 m². Met twee volwaardige slaapkamers, een royale badkamer, een lichte woonkamer met open keuken en een loggia kunnen we wel spreken van complete appartementen. Parkeren kunt u voor de deur. Bij twee appartementen zit een inpandige garage van ruim 20 m². De andere appartementen beschikken over een berging in de onderbouw.

Papendrecht is door de jaren heen uitgegroeid tot een moderne woon- en werkgemeenschap. Het voorzieningenniveau is zodanig dat de inwoners voor alle dagelijkse behoeften dicht bij huis kunnen blijven. Winkelen, uitgaan, sporten en ontspannen is allemaal mogelijk, vaak zelfs in de eigen wijk. En wie toch over de gemeentegrenzen heen wil kijken, zit in een mum van tijd in grote steden als Rotterdam en Dordrecht.

Kaart

Foto's

Brochure

Vestiging Papendrecht
Veerweg 139
3351 HC Papendrecht papendrecht@waltmann.com 078 644 21 10 0184 64 77 55

Ja ik heb interesse, ik wil graag

Copyright © 2019 Waltmann Makelaars