Bosboom-Toussaintstraat 87 3314 GC • Dordrecht

Bosboom-Toussaintstraat 87
Dordrecht

verkocht

Afdrukken

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs€ verkocht,- k.k.
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort appartementbenedenwoning
Kenmerk appartementappartement
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1930
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte73 m²
Inhoud225 m³
Inpandigeruimte8 m²
Indeling
Aantal kamers3
Aantal slaapkamers2
Energie
Verwarmingc.v.-ketel
Warm waterc.v.-ketel
C.V.-ketelgas gestrookt ketel Vaillaint uit 2001
Buitenruimte
Liggingaan drukke weg
Tuinachtertuin en voortuin
Bergruimte
Schuur/bergingvrijstaand hout
Inpandigeruimte8 m²

Omschrijving

Leuke gezins-/ starterswoning

Deze in 1930 gebouwde beneden woning is gelegen aan de Bosboom Toussaintstraat 87, nabij het "Weizigtpark", de buurtwinkels, op korte afstand van het centrum en het centraal station.

Aan de binnenzijde kan de woning naar eigen smaak verder afgewerkt worden. De woning beschikt onder andere over een doorzon woonkamer, een dichte keuken, twee slaapkamers, badkamer en een kelderruimte. Een ruime voortuin en in de achtertuin staat een houten schuur.

Een rondleiding ( zie ook de woning plattegrond):

Door de grote voortuin binnenkomst in entree en ruime hal. De hal geeft toegang tot alle ruimtes in de woning zoals:
De heerlijke doorzon woonkamer, afmeting circa9.00 x 3.61 meter, met karakteristieke erker aan de voorzijde en schouw met gasaansluiting. De wanden zijn afgewerkt met granol en de vloer is voorzien van laminaat. De keuken met wasmachine aansluiting en cv ketel opstelplaats, afmeting circa 3.01 x 1.94 meter en de toegang tot de achtertuin. Slaapkamer 1, afmeting circa 4.06x 2.57 meter gelegen aan de voorzijde van de woning en voorzien van laminaat en de 2e slaapkamer, afmeting circa 3.01 x 2.57 meter aan de achterzijde van de woning. De geheel betegelde badkamer , afmeting circa 1.92 x 1.45 meter , met douchehoek, wastafel en toilet. En de kelder op stahoogte afmeting circa 4.12 x 1.89 m met toegang tot de kruipruimte onder de hele woning. Als laatste de achtertuin van circa 8 x 7 meter, aangelegd op 2 niveaus met terrassen, een houten schutting en berging (gedeeld met de boven buren). De tuin heeft ook een "eigen" achterom.

Artikel: NEN2580 meting
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kaart

Foto's

Brochure

Vestiging Dordrecht
Johan de Wittstraat 168
3311 KJ Dordrecht dordrecht@waltmann.com 078 61 34 311

Ja ik heb interesse, ik wil graag

Copyright © 2019 Waltmann Makelaars