Gratis waardebepaling
Troelstraplein 1, Zwijndrecht

Troelstraplein 1

3332 JB Zwijndrecht

Beschikbaar

€ 99.500,- p/j

Heeft u interesse in deze woning?

Neemt u dan contact met ons op!

Contactpersoon

Hans van Andel

078-614 10 30 0184-64 77 66 bedrijfshuisvesting@waltmann.com

Omschrijving

Algemeen:
Het betreft een grootschalige winkel / commerciële ruimte gelegen in een kleinschalig buurtwinkelcentrum binnen de gemeente Zwijndrecht. Binnen het winkelcentrum zijn o.a. gevestigd een cafetaria en kapsalon. De winkelruimte is op dit moment in gebruik als een vestiging van supermarkt Aldi. Rondom zijn voldoende (gratis) parkeermogelijkheden.

Informatie gemeente Zwijndrecht:
Zwijndrecht is een plaats in de provincie Zuid-Holland en telt ruim 44.000 inwoners. Veel toonaangevende bedrijven en tevens wereldspelers zoals Heerema, Sime Darby Unimills, Van Leeuwen Buizen en Scheepswerf Kooiman zijn in Zwijndrecht gevestigd. De maritieme maakindustrie is onlosmakelijk met Zwijndrecht verbonden en levert een grote bijdrage aan de Zwijndrechtse economie. Samen met een omvangrijk MKB is er sprake van een hecht cluster, zowel op het gebied van toeleveranties als innovaties en opleidingsfaciliteiten voor personeel.

Zwijndrecht maakt onderdeel uit van de Drechtsteden. De regio Drechtsteden, ‘samen stad aan het water’, is gelegen aan de zuidzijde van de Randstad en bestaat uit de gemeenten Alblasserdam, Dordrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Papendrecht, Sliedrecht en Zwijndrecht. De ligging aan de achterlandverbindingen A16 (Rotterdam-Antwerpen)/A15 (Nijmegen-Rotterdam), de beschikbaarheid van de Dordtse zeehaven en watergebonden bedrijventerreinen maken de regio tot een uitstekende vestigingslocatie voor maritieme en logistieke bedrijfsactiviteiten. De regio Drechtsteden beschikt daarbij over een divers aanbod van bestaande en nieuwe werklocaties.

Locatie:
De commerciële ruimte is gelegen op korte afstand van het winkelcentrum Walburg. Aan de andere zijde is op minder dan 10 minuten loopafstand de woonwijk ‘Volgerlanden’ in de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht gelegen. De op- en afritten van de rijksweg A16 (Rotterdam-Breda-Antwerpen) en A15 (Nijmegen-Rotterdam) zijn op ca. 10 minuten afstand gelegen.

Parkeren:
In de omgeving zowel aan de voor en achterzijde van het gebouw zijn ruim voldoende (gratis) parkeerplaatsen aanwezig.

Afmetingen:
Totaal circa 715 m².

Opleveringsniveau:
De winkelruimte wordt door verhuurder als casco winkelruimte verhuurd.
Huidige huurder Aldi heeft binnen de winkelruimte een aantal voorzieningen aangebracht welke niet tot het gehuurde behoren maar wel eventueel door huurder kunnen worden overgenomen. Dit betreft:
- Betonnen vloer voorzien van lichte plavuizen;
- Entree met luifel en de toegang is voorzien van elektrische schuifdeuren en uitgang met elektrische schuifdeuren;
- Systeemplafond bestaande uit kunststof lamellen met opbouwverlichting;
- Toilet;
- Pantry;
- Elektra aansluitingen;
- Magazijnruimte met toegang via de winkel door middel van een kunststof roldeur en via de achterzijde vanaf parkeerplaats via een dubbele openslaande deuren voor het aanleveren van goederen;
- Interne kleinschalige kantoorruimte aan de voorzijde van de winkel.

Verwarming:
Door middel van een aantal centrale verwarmingsunits verdeeld over de winkelruimte.

Elektrische installatie:
Standaard ten behoeve van het normale uitgebruik. Door huidige huurder zijn uitbreidingen aangebracht ten behoeve van de binnen het huidige winkelconcept aanwezige koeling.

Huurprijs:
€ 99.500,-- per jaar exclusief BTW.

Servicekosten:
Nader te bepalen.

Bestemming:
Thans is van toepassing het vigerende bestemmingsplan ‘Walburg’ vastgesteld op 07 december 2016 waaruit blijkt dat onderhavige locatie de bestemming ‘detailhandel’ heeft. De voor ‘detailhandel’ aangewezen gronden zijn bestemd voor: - detailhandel, inclusief internetwinkels in categorie 1; - ter plaatse van de aanduiding 'specifieke vorm van horeca - categorie B', tevens voor horecabedrijven in categorieën A en B zoals opgenomen in de Lijst van Horeca-activiteiten; - bij deze bestemming behorende voorzieningen, zoals groen, water, verhardingen, waterhuishoudelijke voorzieningen, nutsvoorzieningen, speelvoorzieningen met bijbehorende hekwerken, parkeer- en verkeersvoorzieningen, laad- en losvoorzieningen, tuinen en erven.

Aanvaarding:
In overleg.

Huurtermijn:
5 jaar met 5 optiejaren.

Huurbetaling:
Per kwartaal vooraf te voldoen.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijs-index (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurcontract:
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt met als basis het model dat door de Raad van Onroerende Zaken Model op 30 januari 2015 is vastgesteld en op 17 februari 2015 is gedeponeerd bij de griffie van de rechtbank te Den Haag en aldaar ingeschreven onder nummer 15/20 tevens gepubliceerd op de website www.roz.nl.

Zekerheidsstelling bij verhuur:
Bankgarantie ter grootte van een kwartaalverplichting huur inclusief servicekosten inclusief BTW.

Omzetbelasting verhuur:
Ingevolge artikel 11, lid 1, sub B van de Wet Omzetbelasting zullen verhuurder en huurder in de huurovereenkomst een verklaring ondertekenen op grond waarvan zij opteren voor belaste verhuur.

Uitgangspunt is dat huurder het gehuurde voor tenminste het bij Wet vastgestelde of nader vast te stellen minimumpercentage zal of blijvend zal gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting, zodanig dat kan worden geopteerd voor belaste (ver-)huur. Huurder zal zich zoveel als in zijn vermogen ligt inspannen om ervoor te zorgen dat niet van dit uitgangspunt wordt afgeweken.
Indien huurder niet of niet meer aan dit uitgangspunt kan voldoen, zal de huurprijs worden verhoogd, zodanig dat verhuurder wordt gecompenseerd voor de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor met omzetbelasting belaste huur.

Reclame:
Het aanbrengen van gevelreclame in overleg met de verhuurder en met toestemming van de bevoegde gemeentelijke instanties.

Offerte:
Nadrukkelijk wordt vermeld dat bovenstaande objectinformatie niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Indien u een aanbieding of offerte wenst kan ons kantoor deze, in overleg met en na goedkeuring door opdrachtgever, op basis van specifieke gegevens verzorgen. Deze objectinformatie geldt als uitnodiging om in onderhandeling te treden. Een transactie kan pas dan tot stand komen nadat eigenaar schriftelijk hiervoor haar goedkeuring heeft verleend.

Aansprakelijkheid:
Alle informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend voor geadresseerde bestemd. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Door ons wordt geen aansprakelijkheid aanvaard behoudens voor zover de door ons verplicht afgesloten beroepsaansprakelijkheids-verzekering in voorkomend geval aanspraak op een uitkering geeft.

Nutsvoorzieningen:
Huurder is zelf verantwoordelijk of de in het gehuurde aanwezige aansluitingen van de nutsvoorzieningen in voldoende mate geschikt zijn voor de beoogde bedrijfsactiviteiten van de huurder. Hiertoe behoren ook de eventuele kosten voor het aanpassen van de aansluitingen om deze geschikt te maken.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs € 99.500,- p/j
Status Beschikbaar
Aanvaarding In overleg

Bouw

Hoofdbestemming Winkelruimte
Bouwjaar 1972
Bouwperiode Vanaf 1971 tm 1980

Winkelruimte

Publieksgerichte dienstverlening Ja
Detailhandel Ja
Showroom Ja
Oppervlakte 715m²
Verkoopvloer oppervlakte 715m²
Welstandsklasse type B2

Buitenruimte

Ligging In woonwijk

Locatie

Je reisafstand
Kies je vervoer:
Auto
OV
Fiets
Lopen
Maximale reistijd:
10 minuten 20 minuten 30 minuten
Interessante locaties
Scholen
Restaurants
Supermarkten
Tandartsen
Dokters
Sportscholen
Ziekenhuizen
Bioscopen
Apotheken
Bus
Metro
Trein

Foto's

Troelstraplein 1, Zwijndrecht
Troelstraplein 1, Zwijndrecht
Troelstraplein 1, Zwijndrecht
Troelstraplein 1, Zwijndrecht
Troelstraplein 1, Zwijndrecht

Meer informatie

Wilt u meer informatie of een vraag stellen? Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.