Gratis waardeadvies
Schoolstraat , SLIEDRECHT

Schoolstraat

3361 BL SLIEDRECHT

Beschikbaar

€ 249.000,- k.k.

Heeft u interesse in deze woning?

Neemt u dan contact met ons op!

Contactpersoon

Hans van Andel

078 644 21 10 0184 64 77 55 papendrecht@waltmann.com

Heeft u interesse of zoekt u een dergelijke woning? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag als aankoopmakelaar of u kunt zich gratis inschrijven in ons zoekersbestand.

Omschrijving

Algemeen:
Perceel grond met opstal (schuur). Een ontwikkelingslocatie gelegen in het hartje centrum van Sliedrecht achter de winkelpromenade ‘De Kerkbuurt’. Het perceel is momenteel niet te gebruiken maar bied legio mogelijkheden zoals het realiseren van winkelunits en/of appartementen separaat of in een combinatie van wonen en werken. In de openbare ruimte is er geen ruimte om extra parkeerplaatsen te realiseren. De locatie wordt aangeboden in huidige staat. De koper dient zelf de benodigde toestemming en/of vergunningen te verkrijgen bij de gemeentelijke instanties om voor de koper beoogde bestemming te realiseren.

Bestemmingsomschrijving hoofdgebouw:
De voorgevel van hoofdgebouwen dient te worden gebouwd in of maximaal 5 meter achter de naar de weg gekeerde grens van het bouwvlak.
Goothoogte mag maximaal 7 meter zijn.
Bouwhoogte mag maximaal 10 meter zijn.
Bouwhoogte van garageboxen ten hoogste 3 meter.
Parkeren op eigen terrein.

Bestemmingsomschrijving aanbouw en bijgebouwen en overkappingen:
Mogen uitsluitend worden gebouwd vanaf 1 meter achter de voorgevellijn en op ten minste 1 meter uit de zijerfgrens indien deze grenst aan de openbare weg.
Bouwhoogte aanbouwen mag niet meer bedragen dan de bouwhoogte van de begane grondlaag.
Bouwhoogte bijgebouwen mag maximaal 5 meter zijn.
Goothoogte bijgebouwen mag maximaal 3 meter zijn.
Diepte aanbouwen aan achterzijde hoofdgebouw maximaal 4 meter.
Afstand tussen aanbouwen en bijgebouwen mag niet minder bedragen dan 2 meter.

Dubbelbestemming - Archeologie
Bouwwerken mogen niet dieper reiken dan 0,3 m.
Bouwwerken mogen niet groter dan 100 m².

Afmetingen:
Totaal circa 340 m².

Parkeren:
Rondom de Kerkbuurt zijn verschillende parkeerterreinen aanwezig. Deze zijn gelegen aan:
- het kruispunt Jacob Catsstraat ? Frans Halsstraat;
- de Zoutstoep (2 terreinen);
- de Van Goghstraat;
- de Rubensstraat;
- de Gantelweg (2 terreinen);
- de Middeldiepstraat.
Tevens kan er langs de weg en in de omliggende woonstraten worden geparkeerd.

Vraagprijs:
€ 249.000,-- kosten koper.

Kadastrale gegevens:
Gemeente SLIEDRECHT
Sectie H
Nummers 8701

Bestemming:
Thans is van toepassing het vigerende bestemmingsplan ‘Kerkuurt-Oost’ vastgesteld op 28 oktober 2014 waaruit blijkt dat onderhavige locatie de enkelbestemming ‘Centrum-1’ en dubbelbestemming ‘Waarde-Archeologie’ heeft. De voor ‘Centrum-1’ aangewezen gronden zijn bestemd voor: • detailhandel, met dien verstande dat een supermarkt uitsluitend is toegestaan ter plaatse van de aanduiding 'supermarkt'; • dienstverlening; • horeca van categorie 2 t/m 4, met uitzondering van de gronden ter plaatse van de aanduiding 'horeca uitgesloten'; • kantoren; • wonen (inclusief aan huis verbonden beroeps- of bedrijfsactiviteiten) op de verdiepingen en bijbehorende entrees en bergingen op de begane grond; • zorgvoorzieningen, zoals medische praktijken, klinieken en dagverblijven, consultatiebureaus en kinderopvang; • ter plaatse van de aanduiding 'garagebox': uitsluitend garageboxen; • ter plaatse van de aanduiding 'horeca van categorie 5': tevens horeca van categorie 5, met dien verstande dat ter plaatse van de aanduiding 'horeca' horeca van categorie 5 uitsluitend op de bovenste verdieping is toegestaan; • ter plaatse van de aanduiding 'specifieke vorm van bedrijf - 1': tevens een bedrijfsactiviteit met de SBI-code 18129, uit ten hoogste categorie 2 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten 'functiemenging'; • ter plaatse van de aanduiding 'sportzaal': tevens een sportzaal; • ter plaatse van de aanduiding 'wonen': tevens wonen (inclusief aan huis verbonden beroeps- of bedrijfsactiviteiten) op de begane grond; • bij deze bestemming behorende voorzieningen zoals: wegen en paden, tuinen, groenvoorzieningen en parkeervoorzieningen.

Aanvaarding:
In overleg.

Informatie gemeente:
Sliedrecht is een dorp dat slingert langs de rivier 'Beneden Merwede'. Het ligt op een steenworp afstand van Nationaal Park De Biesbosch en heeft ook binnen de gemeentegrenzen veel groen. Mooi aan Sliedrecht is het dorpse karakter. De inwoners van Sliedrecht staan voor elkaar klaar en respecteren de ander. Ook als die ander een andere levensovertuiging heeft. Sliedrecht heeft bovendien veel winkel- en vrijetijdsvoorzieningen, waarvan ook omliggende dorpen gebruik maken.

Locatie:
Op een half uur afstand van Rotterdam, Utrecht en Breda, op drie minuten loopafstand van de waterbus naar Dordrecht , Rotterdam en een wandelpromenade langs rivier de Merwede. Ook op drie minuten loopafstand vindt u een vestiging van Jumbo, Action en onder andere een Hema. Dit object heeft dus een centrale ligging op een zonnige en groene plek in Sliedrecht. Het centrum van Sliedrecht biedt een gezellige autovrije historische winkelstraat, ‘De Kerkbuurt’. Deze winkelstraat geeft een diversiteit aan winkels en heeft nog een authentiek dorps karakter. Via de Parallelweg en de Stationsweg is de rijksweg A15 goed bereikbaar.

De Nieuwe Winkelstraat Kerkbuurt Sliedrecht:
Vanuit de ondernemersvereniging Kerkbuurt Sliedrecht, OVK, is samen met de Gemeente Sliedrecht, ondernemers en vastgoedeigenaren het initiatief opgestart DNWK. Het doel is om het winkelgebied Kerkbuurt tot een fris, actief en gezellig winkelgebied te maken. Dit leidt ertoe dat de Kerkbuurt vol met activiteiten, het gehele jaar door, aankleding, bewegwijzering en andere wijze van bekendheid zal ondergaan. Dit is in een groot voordeel van de aanwezige Sliedrechtse ondernemers en dit leidt tot meer bezoekers en levendigheid in het winkelgebied. In de bijlage treft u een plattegrond waar een verdeling, indeling van de Kerkbuurt is te zien.

Naast de hoofdfunctie winkelgebied geeft de Kerkbuurt ook steeds meer een woonfunctie. Naast de Kerkbuurt, zijn er in Sliedrecht nog ondersteunende winkelgebieden voor de dagelijkse boodschappen. Zoals Burgemeester Winklerplein, en de wijk? en buurtcentra zoals het Fazantplein, Populierenhof en winkels aan de Thorbeckelaan.

Koopcontract:
De te sluiten koopovereenkomst zal door Waltmann Bedrijfshuisvesting worden opgesteld op basis van een standaard koopakte bedrijfsmatig vastgoed.

Zekerheidsstelling bij verkoop:
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom is van toepassing op de transactie welke beschreven in bovenstaande informatie.


Omzetbelasting:
Ingevolge artikel 11, lid 1, sub B van de Wet Omzetbelasting zullen verkoper en koper een verklaring ondertekenen, op grond waarvan zij opteren voor belaste verkoop. Deze zogenaamde "opteringsverklaring" zal bij ondertekening van de koopovereenkomst door koper zijn ondertekend.

GEEN BTW VAN TOEPASSING

Offerte:
Nadrukkelijk wordt vermeld dat bovenstaande objectinformatie niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Indien u een aanbieding of offerte wenst kan ons kantoor deze, in overleg met en na goedkeuring door opdrachtgever, op basis van specifieke gegevens verzorgen. Deze objectinformatie geldt als uitnodiging om in onderhandeling te treden. Een transactie kan pas dan tot stand komen nadat eigenaar schriftelijk hiervoor haar goedkeuring heeft verleend.

Aansprakelijkheid:
Alle informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend voor geadresseerde bestemd. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Door ons wordt geen aansprakelijkheid aanvaard behoudens voor zover de door ons verplicht afgesloten beroepsaansprakelijkheidsverzekering in voorkomend geval aanspraak op een uitkering geeft.

Tekeningen:
Alle tekeningen/plattegronden geven een oppervlakte aan. De indeling kan afwijken t.o.v. de werkelijkheid.

Nutsvoorzieningen:
Indien de binnen het pand aanwezige meterkast niet is voorzien van meters t.b.v. gas, water en elektra in de meterkast dient de gebruiker deze gelijktijdig met de aanvraag voor levering van nutsvoorzieningen aan te vragen. Gebruiker dient rekening te houden met een leveringsperiode van een aantal weken. Op verzoek kan bij verkoper de benodigde EAN code worden opgevraagd.

Voor meer informatie:
Waltmann Bedrijfshuisvesting
Johan de Wittstraat 168, 3311 KJ DORDRECHT
T 078 614 10 30
E bedrijfshuisvesting@waltmann.com
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 249.000,- k.k.
Status Beschikbaar
Aanvaarding In overleg

Bouw

Soort woning Onbekend
Soort Onbekend
Bouwvorm Niet van toepassing
Huidige bestemming Bouwgrond

Energie

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte 340 m²
Inhoud 0 m³

Indeling

Buitenruimte

Ligging In centrum

Locatie

Je reisafstand
Kies je vervoer:
Auto
OV
Fiets
Lopen
Maximale reistijd:
10 minuten 20 minuten 30 minuten
Interessante locaties
Scholen
Restaurants
Supermarkten
Tandartsen
Dokters
Sportscholen
Ziekenhuizen
Bioscopen
Apotheken
Bus
Metro
Trein

Foto's

Schoolstraat , SLIEDRECHT
Schoolstraat , SLIEDRECHT
Schoolstraat , SLIEDRECHT
Schoolstraat , SLIEDRECHT
Schoolstraat , SLIEDRECHT
Schoolstraat , SLIEDRECHT
Schoolstraat , SLIEDRECHT

Meer informatie

Wilt u meer informatie of een vraag stellen? Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

* Dit contactformulier is beveiligd met reCAPTCHA en Google's privacy beleid en algemene voorwaarden zijn mogelijk van toepassing.