Gratis waardeadvies
Eengezinswoningen, bouwnummer 79 , DORDRECHT

Eengezinswoningen, bouwnummer 79

3317 WN DORDRECHT

Beschikbaar

€ 347.500,- v.o.n.

Heeft u interesse in deze woning?

Neemt u dan contact met ons op!

Mark Klein

078 613 43 11 dordrecht@waltmann.com

Heeft u interesse of zoekt u een dergelijke woning? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag als aankoopmakelaar of u kunt zich gratis inschrijven in ons zoekersbestand.

Omschrijving

Start Verkoop Dinsdag 16 November!

Vanwege de recent afgekondigde coronamaatregelen zal de start verkoop van Nouvelle Wonen helaas niet plaatsvinden in Het Waterwiel. Er zal dan ook geen fysieke start verkoop plaatsvinden.

Wel zal alle verkoopdocumentatie en de 3D woningconfigurator vanaf 16 november a.s. om 18.30 uur voor u beschikbaar zijn op de projectwebsite. Hier kunt u dus alle informatie terugvinden, van de omschrijvingen tot de plattegronden en prijzen.

Inschrijven voor een specifiek bouwnummer kan vanaf 16 november 18.30 uur online via het inschrijfformulier op de projectwebsite. Het inschrijven kan tot 30 november 12.00 uur. Het moment van inschrijven wordt niet meegenomen bij de toewijzingsprocedure. U kunt dus rustig uw keus maken. Welke criteria er wel worden gehanteerd kunt u terugvinden op de projectwebsite.Ben jij op zoek naar een woning die voldoet aan alle eisen van deze tijd? In een bestaande wijk die volledig opnieuw ontwikkeld wordt?

In de Dordtse wijk Wielwijk bouwen wij zestien koopwoningen, variërend in type: negen eengezinswoningen, vijf pianowoningen en een beneden- en bovenwoning! Gasloos, stadsverwarming en voorzien van zonnepanelen en vloerverwarming: deze woningen voldoen volledig aan de eisen van deze en de komende tijd!

Het hergebruik van materialen speelt een grote rol in het plan. De bouwput wordt aangevuld met puin uit de sloop. Het beton wordt gebruikt om schanskorven te vullen die als erfafscheiding dienen. De schanskorven zorgen samen met wilde bloemen voor een prettig leefklimaat voor vlinders en bijen. Vleermuiskasten worden ingemetseld in de gevel en er worden regentonnen geplaatst. Met het opgevangen regenwater kan je de tuin bewateren!


Nouvelle maakt deel uit van de ambitieuze ontwikkeling van Wielwijk. De locatievoorwaarden van Nouvelle zijn een garantie voor succes: het uitgebreide en gevarieerde winkelcentrum bereik je wandelend in een paar minuten, net als diverse andere voorzieningen. Het historische centrum van Dordrecht is vlakbij en via snelweg A16 ben je binnen een half uur in Rotterdam of Breda.

Op zoek naar ontspanning? Dat is een kwestie van het Wielwijkpark inwandelen. Verschillende – sport – verenigingen in de buurt en de beroemde Dordtse Biesbosch op een steenworp, maken jouw plaatje compleet.

Kijk voor meer informatie op de projectwebsite www.nouvellewonen.nl
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Koopsom € 347.500,- v.o.n.
Status Beschikbaar
Aanvaarding

Bouw

Soort woning Woonhuis
Soort Woonhuis Eengezinswoning
Type Woonhuis Tussenwoning
Bouwvorm Nieuwbouw
Bouwjaar 2022
Bouwperiode Vanaf 2021 tm 2030
Onderhoud binnen Uitstekend
Onderhoud buiten Uitstekend

Energie

Verwarming Stadsverwarming, vloerverwarming geheel, warmte terugwininstallatie
Warm water Stadsverwarming

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 115 m²

Indeling

Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 3

Bergruimte

Parkeergelegenheid Openbaar parkeren
Schuur/berging Vrijstaand hout

Foto's

Eengezinswoningen, bouwnummer 79 , DORDRECHT
Eengezinswoningen, bouwnummer 79 , DORDRECHT
Eengezinswoningen, bouwnummer 79 , DORDRECHT
Eengezinswoningen, bouwnummer 79 , DORDRECHT
Eengezinswoningen, bouwnummer 79 , DORDRECHT
Eengezinswoningen, bouwnummer 79 , DORDRECHT

Meer informatie

Wilt u meer informatie of een vraag stellen? Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

* Dit contactformulier is beveiligd met reCAPTCHA en Google's privacy beleid en algemene voorwaarden zijn mogelijk van toepassing.