Gratis waardeadvies
Bouwnummer 46 , Dordrecht

Bouwnummer 46

3314 VJ Dordrecht

Verkocht

Helaas is deze woning verkocht.

Heeft u interesse of zoekt u een dergelijke woning? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag als aankoopmakelaar of u kunt zich gratis inschrijven in ons zoekersbestand.

Omschrijving

Het woningtype Voelt Groots bestaat uit 4 royale hoekhuizen van 6 meter breed en meer dan 10 meter diep gelegen aan de Zuidendijk en de H.W. Mesdagstraat. De woningen hebben een voortuin, zijtuin en een diepe achtertuin op het noordoosten of zuidwesten. Op de hoeken worden ook mee ontworpen tuinmuren aangebracht. Verder is een eigen parkeerplaats op het afgesloten binnenterrein standaard. Alle woningen hebben ben een berging voor de opslag van tuinmeubilair, gereedschap of fietsen. De huizen van het type Voelt Groots zullen vooral grotere gezinnen aanspreken of mensen die houden van zeer veel ruimte.


Voelt Groots: Type D

Type Voelt Groots D – de 2 hoe- ken aan de H.W. Mesdagstraat – hebben een diepe tuin op het zuidwesten. Je hebt bij dit type de keuze uit een zijuitbouw middels een erker voorzien van platdak (bouwnummer 6) of een tuitgevel (bouwnummer 46). Het woonoppervlakt is respectievelijk circa 158 m2 en 161 m2. De woningen zijn 10,33 meter diep.

Woningkenmerken

Woonoppervlakte circa 159 m2
Perceelgrootte vanaf circa 226 m2
Diepte woning 10,33 meter
Extra brede woning 6,0 meter
Tuingerichte woonkamer
Diepe achtertuin met aanachterzijde een hekwerk methedera afscheiding
Zijtuin voorzien van gemetselde erfafscheiding en stalen hekwerk


Type D1: Bouwnummer gespiegeld: 46
Type D2: Bouwnummer getekend: 6


Kies zelf je eigen indeling
Als koper heb je een allerlei keuzes bij de woningindeling. Op de website thuisin3314.nl is de ‘woonconfigurator’ te vinden. Hiermee kun je de opties bekijken die passen bij jouw wensen. Dan zie je ook gelijk wat de consequenties zijn in verschijningsvorm en kosten. Gaat je voorkeur uit naar een breder huis (5,4 meter), dan zijn een slaapkamer en een badkamer op de begane grond mogelijk. Omdat er geen dragende binnenwanden zijn, kun je ook in de toekomst nog volop aanpassen. Verder heb je de vrijheid om de badkamer te verplaatsen. Hiermee voel je je echt thuis in 3314.

Kies je eigen keuken en sanitair
Je bent vrij om je eigen keuken te kiezen. Je kunt hiervoor zelf een leverancier uitzoeken, maar je kunt je ook laten adviseren bij bij onze partner Logus in Bergen op Zoom. Zij helpen je van idee tot montage. Voor het sanitair en tegelwerk ontvang je inloggegevens voor de digitale showroom Bouwkeus. Daarnaast kan je voor het sanitair en tegelwerk ook terecht bij Logus. Er is een grote collectie aan badkamers met sanitair voor elke stijl en budget. Ben je op zoek naar klassiek, modern of wil je een inrichting op basis van de nieuwste trends? Laat je inspireren en adviseren in de showroom. Tenslotte kan je de badkamer en het toilet ook casco laten opleveren. Hoe je het ook wilt, je bepaalt zelf waar je je thuis bij voelt.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Status Verkocht
Aanvaarding

Bouw

Soort woning Woonhuis
Soort Woonhuis Eengezinswoning
Type Woonhuis Hoekwoning
Bouwvorm Nieuwbouw
Bouwjaar 2020
Bouwperiode Vanaf 2011 tm 2020
Onderhoud binnen Uitstekend
Onderhoud buiten Uitstekend

Energie

Verwarming Stadsverwarming

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 161 m²

Indeling

Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 4

Bergruimte

Parkeergelegenheid Openbaar parkeren, op afgesloten terrein
Schuur/berging Vrijstaand hout

Foto's

Bouwnummer 46 , Dordrecht
Bouwnummer 46 , Dordrecht
Bouwnummer 46 , Dordrecht

Meer informatie

Wilt u meer informatie of een vraag stellen? Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

* Dit contactformulier is beveiligd met reCAPTCHA en Google's privacy beleid en algemene voorwaarden zijn mogelijk van toepassing.