Gratis waardeadvies
Bouwnummer 36 , Papendrecht

Bouwnummer 36

3356 GD Papendrecht

Verkocht

Helaas is deze woning verkocht.

Heeft u interesse of zoekt u een dergelijke woning? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag als aankoopmakelaar of u kunt zich gratis inschrijven in ons zoekersbestand.

Omschrijving

Aan de oostzijde van Papendrecht is een nieuwe wijk in ontwikkeling: Land van Matena. De locatie ligt ten zuiden van de A15 en de uitgestrekte polders van Het Groene Hart op ca. 3 km van de kern van Papendrecht en Sliedrecht. Ook de Merwedelanden en de Biesbosch ligt in de nabije omgeving.

Op de locatie worden 39 bijzondere nieuwbouwwoningen gerealiseerd bij de entree van het gebied. Slanke elementen zoals torentjes en een zeer rijke detaillering bepalen het statige, sjieke, dorps-stedelijke karakter van de wijk. De individuele gevels krijgen verschillende breedtes en hoogtes en zijn herkenbaar door de variatie in gevelindelingen en kleurgebruik.

Het plan biedt 12 royale twee-onder-een-kap woningen, 4 hoekwoningen en 23 unieke en bijzondere tussenwoningen. De woningen worden all-electric uitgevoerd (gasloos).
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Status Verkocht
Aanvaarding

Bouw

Soort woning Woonhuis
Soort Woonhuis Eengezinswoning
Type Woonhuis Twee onder een kapwoning
Bouwvorm Nieuwbouw
Bouwjaar 2020
Onderhoud binnen Uitstekend
Onderhoud buiten Uitstekend

Energie

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 172 m²

Indeling

Aantal kamers 1

Foto's

Bouwnummer 36 , Papendrecht
Bouwnummer 36 , Papendrecht
Bouwnummer 36 , Papendrecht

Meer informatie

Wilt u meer informatie of een vraag stellen? Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

* Dit contactformulier is beveiligd met reCAPTCHA en Google's privacy beleid en algemene voorwaarden zijn mogelijk van toepassing.