Waltmann makelaars Dordrecht

Uw woningmakelaar in Dordrecht

Waltmann Makelaars is al meer dan 115 jaar de woningmakelaar in de regio Dordrecht. Dat is natuurlijk niet zonder reden. Wij staan als een huis voor de belangen van onze klanten.

Waltmann makelaar Dordrecht, Persoonlijk en dichtbij

Waltmann Makelaardij Dordrecht biedt persoonlijke dienstverlening van hoge kwaliteit en vindt het zeer belangrijk dat onze klanten tevreden zijn met onze dienstverlening. In 2016 is dit beloond met een gemiddelde klantbeoordeling van 8,9. Met onze vestigingen in Dordrecht, Papendrecht en Zwijndrecht heeft u altijd persoonlijk advies dichtbij huis.

Een ervaren en betrouwbare NVM Makelaar

Waltmann Makelaar Dordrecht is lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars, een organisatie die borg staat voor continue kwaliteit en betrouwbaarheid. Onze medewerkers zijn professioneel, deskundig en ervaren. Met meer dan 115 jaar praktijkervaring in huis hebben wij veel kennis van de lokale vastgoedmarkt in de regio Dordrecht.

U wilt uw huis of woning verkopen in de regio Papendrecht, Dordrecht of Zwijndrecht? Dat doet u niet elke dag. Kies daarom voor een deskundige en betrouwbare verkoopmakelaar met meer dan 115 jaar ervaring op de woningmarkt.

Wat is een aankoopmakelaar?

Wanneer u uw droomhuis heeft gevonden, dan laat u zich snel afleiden door uw emotie doordat u het huis graag wilt hebben. Juist dan is de aankoopmakelaar erg belangrijk. De aankoopmakelaar helpt u bij het bepalen van de waarde van het huis en de onderhandelingen in het aankoopproces van uw nieuwe huis. Als makelaar is het niet toegestaan om bij de (ver)koop van een woning beide belangen te behartigen. Een aankoopmakelaar behartigt de belangen van de kopende partij.

Een NVM Verhuurmakelaar

Het verhuren van een woning doet u niet elke dag. Hier komt veel bij kijken, vooral op het gebied van regelgeving. Maar ook op vragen als: welke huur kan ik vragen? Waar moet ik rekening mee houden? Tijdelijk of permanent verhuren? Allemaal keuzes welke een professionele aanpak vergen. Waltmann Makelaars begeleidt u in het verhuurproces en adviseert de meest optimale constructie die past bij uw situatie.

Wanneer uw huis laten taxeren?

De taxatie van uw woning geeft u inzicht in de objectieve waarde. Als er ten behoeve van een financieringsaanvraag een taxatie vereist is, bent u verplicht de waardebepaling op te laten stellen door een onafhankelijk en beëdigd taxateur. Het taxeren van een woning kan ook voor andere doeleinden worden gebruikt zoals bij het kopen of verkopen van uw woning, bij een echtscheiding, bij fiscale aangelegenheden of jaarverslagen.

Ons makelaarsteam in Dordrecht

We werken met een veelzijdig en ervaren makelaarsteam. Hierdoor kunnen we ervaring en expertise bieden en tegelijkertijd ook enthousiasme en dynamiek. Allemaal belangrijke factoren in de snel veranderende Dordtse huizenmarkt. Dordrecht is een snel groeiende stad, waarin het belangrijk is om van alle ins en outs op de hoogte te zijn. Met 115 jaar ervaring in Dordrecht, weten we dat als geen ander. Niet alleen wij, maar juist ook onze klanten plukken hier de vruchten van: onze huizen worden gemiddeld het snelst verkocht, voor een prijs die in vergelijking met andere makelaars in Dordrecht het dichtst bij de vraagprijs ligt.

Woning kopen of verkopen in Dordrecht?

Wil je direct jouw woonsituatie bespreken met een van onze makelaars? Neem dan contact op door te bellen naar 078 - 6134311 of via dordrecht@waltmann.com.

Ervaringen van huizenverkopers in Dordrecht

Wij vinden het fijn als klanten hun verkoopervaringen met ons delen; hierdoor kunnen wij onze dienstverlening voortdurend blijven verbeteren. Lees hieronder de ervaringen van huizenverkopers in Dordrecht die via Funda hun mening hebben gegeven over Waltmann Makelaars.

Vestiging Dordrecht
Johan de Wittstraat 168
3311 KJ Dordrecht
dordrecht@waltmann.com KVK: 23084930
BTW nr.: NL.8122.58.770.B01 078 613 43 11 Routebeschrijving
Vestiging Dordrecht

Neem contact op voor meer informatie

Copyright © 2019 Waltmann Makelaars