Financieel & technisch beheer

Financieel & technisch beheer zonder zorgen

Het beheer van vastgoed kan een hoop rompslomp met zich meebrengen. Wat als er schade of achterstallig onderhoud is aan de woning? Daarnaast moet er financieel van alles geregeld worden, zoals het incasseren van de huur. Het algemene beeld daarbij is: veel werk, mogelijke problemen met huurders en een laag rendement. Maar dat hoeft helemaal niet! Dankzij de samenwerking met Qii kan Waltmann Makelaars alles tot in de puntjes voor u regelen, terwijl u als verhuurder overzicht en controle houdt.

Uw resultaat: minder zorgen en meer kans op een beter rendement.

Financieel beheer

Waltmann Makelaars maakt gebruik van Qii financieel beheer zodat u kunt verhuren zonder zorgen. Daarbij werken Waltmann Makelaars en Qii samen met partners die het beste zijn in hun vakgebied. Zo zorgen we ervoor dat de kwaliteit altijd gewaarborgd is. De huur wordt maandelijks voor u geïncasseerd door Qii – gemakkelijk en veilig. Betaalt een huurder niet? Geen zorgen. Ook het debiteurenbeheer regelt Waltmann Makelaars voor u via Qii. Daarbij kiezen we voor een klantgerichte, proactieve aanpak. In 63% van de gevallen wordt alsnog de huur geïnd en is een incassotraject niet nodig.

Financieel beheer: alles op een rij

 • Qii incasseert de huur van de huurder en stort deze door naar u, veilig via een stichting derdengelden;
 • De huurder ontvangt vooraf netjes een notificatie;
 • Qii factureert namens Waltmann Makelaars aan u de beheervergoeding;
 • Qii beheert de borg;
 • Vragen? Via de Qii servicedesk heeft u altijd snel een antwoord;
 • Waltmann Makelaars regelt het debiteurenbeheer via Qii.

 

Technisch beheer

Als verhuurder heeft u belang bij tevreden huurders. Een tevreden huurder betaalt op tijd en zorgt beter voor het vastgoed. Waltmann Makelaars regelt dit graag voor u. Daarbij maken we gebruik van technisch beheer via Qii. Op die manier bieden we u de allerbeste servicedesk, kwaliteit voor een goede prijs en een professionele en persoonlijke aanpak. Zodat de huurder altijd kan rekenen op de juiste oplossing zonder dat u daar omkijken naar heeft. Tot een bedrag van € 350,- wordt alles direct uitgevoerd, van schadeherstel tot kleinschalig onderhoud. Kost het meer, dan vragen we eerst uw toestemming.

Technisch beheer: alles op een rij

 • Waltmann Makelaars biedt via Qii herstel, preventie en onderhoud door een landelijk netwerk van geselecteerde professionals;
 • Problemen? Qii heeft een 24/7 callcenter. Zo kunt u altijd terecht met uw vragen;
 • Verantwoordelijkheden en afspraken worden vastgelegd in een demarcatielijst;
 • Werkzaamheden tot een bedrag van € 350,00 worden direct uitgevoerd als deze binnen de afspraken vallen. De kosten worden eenvoudig verrekend via Qii financieel beheer;*
 • Bij werkzaamheden boven de € 350,00 wordt een offerte uitgebracht.

* Technisch beheer kan enkel worden afgenomen in combinatie met financieel beheer.

 

Mark en Dorith

Benieuwd wat Waltmann Makelaars samen met Qii voor u kan betekenen?

Neem geheel vrijblijvend contact op voor een offerte

 

Bel: 078 613 43 11 of mail naar m.klein@waltmann.com

Copyright © 2019 Waltmann Makelaars