Gratis waardeadvies

Makelaars

Corona

Corona

Beste mensen,

De impact van Covid-19 is nu overal voelbaar. Geen lock-down zoals eigenlijk wel verwacht werd maar met aangepaste regels beperkt doorgaan.

Voor iedereen zijn dit ongekende en onzekere tijden waarin we allemaal onze weg moeten vinden. Niet alleen thuis, in de directe omgeving maar ook in onze werkomgeving en in de manier waarop we met elkaar kunnen omgaan en doorgaan.

We maken dit samen mee.

Onze zorg gaat uit naar onze collega's, vrienden , bekenden, en natuurlijk ook naar onze klanten. Bij elke beslissing die we de komende dagen en weken nemen, staat ieders gezondheid voorop.

Het is voor iedereen onduidelijk wat de toekomst zal brengen. Onze medewerkers passen de werkwijze aan in een telkens veranderende situatie om u zo goed als mogelijk bij te staan en u van dienst te zijn.

We werken door om ervoor te zorgen dat we bereikbaar zijn en u, onze klanten kunnen blijven ondersteunen ook in deze moeilijke tijden. Dat doen we tenslotte al 120 jaar lang!

Denk aan uzelf. Blijf alert !

Wij geloven in de kracht van mensen en dat we samen onze problemen kunnen overwinnen.

Wij willen u bedanken voor uw vertrouwen in ons, nu en in de toekomst en wensen u en uw dierbaren een goede gezondheid toe.

Waltmann Makelaars & Waltmann Bedrijfshuisvesting