Waltmann Bedrijfshuisvesting is vanaf nu te vinden op waltmann.nu!
Gratis waardeadvies

Diensten

Verkoopmakelaar

Verkoopmakelaar Dordrecht, Zwijndrecht, Papendrecht en omgeving.

Waltmann Makelaars is actief als verkoopmakelaar in Dordrecht, Zwijndrecht, Papendrecht en omgeving. Met meer dan 120 jaar ervaring als verkoopmakelaar weten wij als geen ander hoe persoonlijk een huis verkopen is.

Ieder huis is uniek en verdient de aandacht die nodig is voor het verkopen van een huis. Een goede verkoopstrategie is hierbij essentieel. Als verkoopmakelaar zorgen wij ervoor dat uw huis op de best mogelijke wijze wordt gepresenteerd en tegen de beste voorwaarden wordt verkocht. Door onze kennis van de regio te combineren met onze ervaring kunnen wij uw huis tegen de beste voorwaarden verkopen.

Waltmann Makelaars als verkoopmakelaar

Als ervaren en deskundig verkoopmakelaar helpen we bij het in de markt zetten van uw woning. Door onze jarenlange kennis van de regio, de huidige marktomstandigheden en kennis van diverse soorten huizen kunnen wij de juiste verkoopprijs van uw woning vaststellen. Daarbij kiezen wij voor een persoonlijke aanpak en bepalen we samen met de verkoper de verkoopstrategie. 

We verzorgen de promotie van het huis op verschillende manieren, zodat er interesse van de potentiële koper wordt gewekt. Dit doen wij door middel van professionele fotografie, styling, 3D plattegronden en een indrukwekkende virtual reality tour. Zodra het huis in de markt is gezet begeleiden en plannen wij de bezichtigingen. We staan u bij in het onderhandelingsproces en zorgen ervoor dat uw huis tegen de beste voorwaarden verkocht wordt. Onze gecertificeerde verkoopmakelaars begeleiden u dus tijdens het gehele verkooptraject. 

Verkoopmakelaar in Dordrecht

Betrokkenheid en persoonlijke benadering staan bij Waltmann Makelaars centraal. Met onze vestiging in Dordrecht heeft u altijd persoonlijk advies wanneer u ons als verkoopmakelaar inschakelt. Onze makelaars kennen de gemeente Dordrecht op hun duimpje en kennen de eigenschappen van uw buurt en welke woningen voor welke prijs in het verleden verkocht zijn. Neem gerust contact met onze verkoopmakelaars in Dordrecht op.

Verkoopmakelaar in Zwijndrecht

Naast Dordrecht heeft Waltmann Makelaars ook een vestiging in Zwijndrecht nabij het winkelcentrum Walburg. Van het centrum tot de buitenwijken, onze verkoopmakelaars weten wat elk huis in de huidige marktomstandigheden waard is. Kom gerust langs onze vestiging in Zwijndrecht om de mogelijkheden voor het verkopen van uw huis te bespreken. 

Verkoopmakelaar in Papendrecht

Onze verkoopmakelaars in Papendrecht begeleiden het verkoopproces van A tot Z. Van het huis in de markt zetten tot het papierwerk. Daarbij staat betrokkenheid en persoonlijkheid centraal. Middels onze marktkennis kunnen wij uw huis tegen de beste voorwaarden verkopen. Neem gerust contact met onze verkoopmakelaars in Papendrecht op of kom lans op onze vestiging.