Winkelruimte Dordrecht

Start u uw eigen kledingzaak en zoekt u een passende winkelruimte in Dordrecht? Of bent u op zoek naar een grotere winkelruimte voor bijvoorbeeld uw elektronicazaak in Sliedrecht? Met de professionele begeleiding en het ruime aanbod van Waltmann Bedrijfshuisvesting vindt u in een mum van tijd een geschikte winkelruimte.

Bel direct: 078 - 6141030Stuur een bericht!

Meer flexibiliteit door het huren van een winkelruimte in Dordrecht of Sliedrecht

Het huren van een winkelruimte in Dordrecht of Sliedrecht is een goede keuze als u op zoek bent naar flexibiliteit in uw winkelhuisvesting. Zo hoeft u niet direct een groot budget vrij te maken om te investeren in een pand. Ook het verhuizen van u uw winkel naar een groter pand doet u eenvoudiger wanneer uw bedrijf sneller groeit dan verwacht.

Baas over je eigen pand door het kopen van een winkelruimte in Sliedrecht of Dordrecht

Een winkelruimte kopen in Sliedrecht of Dordrecht kent, net zoals het huren, enkele voordelen. Het belangrijkste voordeel: u bent baas over uw eigen pand. Zo heeft u geen last van een verhuurder die beperkingen oplegt en investeert u uw geld in uw eigen bedrijf. Daarnaast geeft het kopen van een winkelruimte veel duidelijkheid op de lange termijn.

Begeleiding van A tot Z

Kiest u voor het kopen of huren van een winkelruimte? Wat u ook kiest, wij staan voor u klaar. In beide gevallen begeleiden wij u in het gehele proces om de meest geschikte winkelruimte te vinden. Bekijk het volledige aanbod aan winkelruimtes op onze website of neem contact met ons op voor een persoonlijk gesprek. U maakt een afspraak door te bellen naar 078 614 10 30.

Andere bezoekers bekeken ook:

Jarenlange ervaring in de omgeving

Bedrijfsontwikkelingen en -activiteiten in de Drechtsteden en de Alblasserwaard zijn ons werkterrein. Goede contacten, met onder meer lokale overheden, ondernemers en ondernemersverenigingen zijn ons gereedschap. U vindt in ons een partner die weet wat er speelt.

omgeving.jpg
waltmann-team-bog.jpg

Onze specialisten

We gaan altijd een stap verder dan u verwacht. Daarbij leggen we de lat hoog voor uw eindresultaat. Van het eerste contact tot de oplevering van het object: het complete plaatje. Bedrijfsontwikkelingen en -activiteiten in de Drechtsteden en de Alblasserwaard zijn ons werkterrein. Goede contacten, met onder meer lokale overheden, ondernemers en ondernemersverenigingen zijn ons gereedschap. U vindt in ons een partner die weet wat er speelt. Met ons deskundige advies helpen we u op alle vlakken.

Maak kennis met ons team

Afspraak maken?

Wilt u meer informatie? Dan komen we graag met u in gesprek. Vul onderstaande gegevens in en dan bespreken we graag de mogelijkheden tijdens een kopje koffie.

mok
Neem contact op
Hoe kunnen wij je helpen?
10:30