Afspraak maken?
Zirkoon 208, Dordrecht

Zirkoon 208

3316 KD Dordrecht

Verhuurd

Helaas is dit object verkocht.

Heeft u interesse of zoekt u een dergelijke woning? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag als aankoopmakelaar of u kunt zich gratis inschrijven in ons zoekersbestand.

Omschrijving

Algemeen:
Een bedrijfsobject bestaat uit circa 233 m2 bedrijfsruimte in combinatie met 120 m2 kantoorruimte verdeeld over 2 verdiepingen. De bedrijfsunit maakt onderdeel uit van bouwfase 1 van nieuwbouwproject 'Diamant' aan de Zirkoon, op bedrijventerrein Dordtse Kil III te Dordrecht. Dit verzamelgebouw bestaat uit 22 bedrijfsunits verdeeld in diverse afmetingen bedrijfsruimte in combinatie met kantoorruimte.

De bouwlocatie is een vrije kavel die uitstekend is omsloten en ligt in een rustige werkomgeving, welke eenvoudig en goed bereikbaar is. Alles wat een MKB ondernemer wenst kunt u vinden in dit project en op deze locatie. Een hoogwaardige uitstraling en afwerking met een diversiteit aan mogelijkheden binnen het plan en verzamelgebouw. Middels het koppelen van de diverse units maakt u de ruimte die u zoekt wanneer de bestaande indeling te klein mocht zijn.

Afmetingen:
Bedrijfsruimte circa 233 m²
Showroom / kantoorruimte begane grond circa 60 m²
Kantoorruimte verdieping circa 60 m²

Parkeren:
6 gemarkeerde parkeerplaatsen.

Huurprijs:
€ 2.750,-- per maand exclusief BTW.

Servicekosten:
€ 175,-- per maand exclusief BTW.
- Onderhoud installaties;
- onderhoud overheaddeur;
- deelname parkmanagement Dordtse Kil III;
- collectieve beveiliging.

Opleveringsniveau:
- Voorzien van toiletruimte;
- voorzien van een pantry;
- voorzien van een drietal elektra groepen;
- in de meterkasten worden een CAI en telefoon/data kabel aangebracht;
- voorzien van een elektrische overheaddeur (breedte 4 meter, hoogte 4.2 meter);
- in de aanwezige kantoorunits wordt vloerverwarming aangebracht in combinatie met een CV installatie;
- verwarming bedrijfsruimte: heater;
- verlichting bedrijfsruimte;
- in de kantoorruimte systeemplafond met verlichtingsarmaturen als LED;
- airconditioning in de kantoorruimte;
- elektrische aansluiting is 3x 25 Ampère op basis van 220 Volt;
- 4 PV panelen op een frame op het dak met omvormer, aangesloten in de meterkast.

Bouwjaar:
2017.

Bestemming:
Thans is van toepassing het vigerende bestemmingsplan Dordtse Kil waaruit blijkt dat onderhavige locatie de bestemming ‘Bedrijf’ heeft. Tevens is de dubbelbestemming ‘Waarde-Archeologie-2’ van toepassing. De voor ‘Bedrijf’ aangewezen gronden zijn bestemd om te worden gebruik voor: a. bedrijven; b. bedrijfswoningen behorende bij de onder a. bedoelde bedrijven; c. horeca; d. detailhandel; e. verkooppunt motorbrandstoffen; voor zover het de gronden ten zuiden van de N217 (Dordtse Kil III) betreft, tevens voor: f. verkeer; alsmede voor: g. bij de bestemming behorende voorzieningen, zoals verhardingen, groen, water, parkeervoorzieningen en nutsvoorzieningen, een en ander met inachtneming van het bepaalde in lid 4.4 van de bestemmingsplan. De voor ‘Waarde-Archeologie-2’ aangewezen gronden zijn, behalve voor de andere daar voorkomende bestemmingen, mede bestemd voor het behoud van en de bescherming van de ter plaatse aanwezige archeologische waarden.

Aanvaarding:
In overleg. Een oplevering op korte termijn is mogelijk.

Gemeente Dordrecht:
Op het drukst bevaarde punt in Europa, waar de rivier de Merwede zich splitst in de Noord en de Oude maas, ligt de stad Dordrecht in de Provincie Zuid-Holland. Dordrecht maakt onderdeel uit van de grootstedelijke agglomeratie Drechtsteden en heeft een zeer strategische ligging op de as van Rotterdam en Antwerpen. Met ruim 288.000 inwoners en een nog veel groter verzorgingsgebied vervult deze regio een belangrijke economische functie.

Dordrecht is een prachtige stad met meer dan 900 rijksmonumenten, 700 gemeentelijke monumenten en een groot aantal beeldbepalende panden. Door de verscheidenheid aan locaties en het gevarieerde winkelaanbod is het zeer de moeite waard de stad te bezoeken. Van couleur locale in een historische omgeving tot moderne winkels met allure en alle bekende modemerken.

Locatie:
Bedrijfsverzamelgebouw 'Diamant' wordt gerealiseerd op bedrijventerrein Dordtse Kil III in Dordrecht. De locatie is uitstekend bereikbaar van en naar de rijksweg A16 en via de randweg N3 naar de rijksweg A15. Via het bedrijventerrein komt een rechtstreekse verbinding naar het bedrijventerrein Dordtse Kil IV dat in uitgifte komt met de nadruk op logistieke bedrijven. De directe op- en afritten van rijksweg A16 worden op korte termijn aangepast en extra toegevoegd om een betere doorstroming van het verkeer te blijven waarborgen.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs verhuurd
Status Verhuurd
Aanvaarding In overleg

Bouw

Hoofdbestemming Bedrijfsruimte
Bouwjaar 2017

Bedrijfshal

Oppervlakte 233m²
Voorzieningen Overheaddeuren, heater, toilet, pantry

Buitenruimte

Ligging Bedrijventerrein

Locatie

Foto's

Zirkoon 208, Dordrecht
Zirkoon 208, Dordrecht
Zirkoon 208, Dordrecht
Zirkoon 208, Dordrecht
Zirkoon 208, Dordrecht
Zirkoon 208, Dordrecht
Zirkoon 208, Dordrecht
Zirkoon 208, Dordrecht
Zirkoon 208, Dordrecht

Video's

360° foto's (2)

Brochures

Meer informatie

Wilt u meer informatie of een vraag stellen? Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

* Dit contactformulier is beveiligd met reCAPTCHA en Google's privacy beleid en algemene voorwaarden zijn mogelijk van toepassing.