Afspraak maken?
Vriesestraat 27, Dordrecht

Vriesestraat 27

3311 NN Dordrecht

Verhuurd

Helaas is dit object verhuurd.

Omschrijving

Algemeen:
Een winkelruimte gelegen op de hoek van de Vriesestraat en Korte Breestraat in het hart van de historische binnenstad van Dordrecht. De winkelruimte heeft een fantastische authentieke historische gevel en past uitstekend in het straatbeeld van de prachtige binnenstad. Deze winkelruimte heeft een bijzondere uitstraling en karakter en leent zich uitstekend voor een bijpassende onderscheidende bedrijfsactiviteit.

Afmetingen:
Circa 70 m²

Parkeren:
In de omgeving zijn meerdere betaalde parkeergarages gelegen.

Huurprijs:
Verhuurder is bereid om in overleg met een passende huurder een flexibele ingroeihuur aan te houden, uitgaande van een huurprijsindicatie van € 1.450,-- per maand exclusief BTW.

Opleveringsniveau:
Via de centrale brede toegangsdeur komt men in een open winkelruimte die vrij door huurder is te gebruiken. Zowel aan de voor- en zijgevel zijn voldoende ramen ten behoeve van etalagepresentaties. De winkelruimte is voorzien van elektrisch bedienbare doorzichtige rolluiken, verwarming, stroomvoorzieningen, een toilet en klein pantryblokje.

Bouwjaar:
Volgens de informatie van Bagviewer is het bouwjaar 1800, volledige renovatie in 2002.

Verwarming:
Luchtgordijn bij de entree aan de voorzijde van de winkelruimte.

Warm watervoorziening:
Boiler in de pantry.

Elektrische installatie:
Standaard ten behoeve van normaal gebruik.

Aanvaarding:
In overleg. Op korte termijn mogelijk.

Bestemming:
Thans is van toepassing het vigerende bestemmingsplan ‘Historische Binnenstad’ vastgesteld op 22 februari 2011 waaruit blijkt dat onderhavige locatie de bestemming ‘centrum’ en ‘waarde’ heeft. De voor ‘centrum’ aangewezen gronden zijn bestemd voor: a. detailhandel; b. dienstverlening; c. horeca – 1; d. horeca – 2; e. kantoor; f. atelier; g. wonen; h. maatschappelijk; i. bedrijf; j. cultuur en ontspanning; k. parkeren; l. fietsenstalling; m. bij de bestemming behorende voorzieningen, zoals verhardingen, groen, water, parkeervoorzieningen en nutsvoorzieningen, een en ander met inachtneming van het bepaalde in lid 4.4 .

Informatie gemeente:
Op het drukst bevaarde punt in Europa, waar de rivier de Merwede zich splitst in de Noord en de Oude maas, ligt de stad Dordrecht in de Provincie Zuid-Holland. Dordrecht maakt onderdeel uit van de grootstedelijke agglomeratie Drechtsteden en heeft een zeer strategische ligging op de as van Rotterdam en Antwerpen. Met ruim 288.000 inwoners en een nog veel groter verzorgingsgebied vervult deze regio een belangrijke economische functie.
Dordrecht is een prachtige stad met meer dan 900 rijksmonumenten, 700 gemeentelijke monumenten en een groot aantal beeldbepalende panden. Door de verscheidenheid aan locaties en het gevarieerde winkelaanbod is het zeer de moeite waard de stad te bezoeken. Van couleur locale in een historische omgeving tot moderne winkels met allure en alle bekende modemerken.

Locatie:
Midden in de historische binnenstad van Dordrecht. De voorzijde, Vriesestraat is niet auto toegankelijk echter is wel bereikbaarheid met auto voor eventueel laden en lossen wat mogelijk is vanaf de Korte Breestraat. De bereikbaarheid is goed te noemen. Om de hoek van de winkelruimte, ca. 100 meter, ligt de parkeergarage Visstraat waar parkeergelegenheid wordt geboden aan 155 personenauto’s. Het centraal station van Dordrecht alsmede het busstation zijn op loopafstand van het centrum gelegen.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs verhuurd
Status Verhuurd
Aanvaarding In overleg

Bouw

Hoofdbestemming Winkelruimte
Bouwperiode Tot 1906

Winkelruimte

Publieksgerichte dienstverlening Ja
Detailhandel Ja
Oppervlakte 70m²
Verkoopvloer oppervlakte 70m²
Verdiepingen 1
Frontbreedte 600
Welstandsklasse type A2

Buitenruimte

Ligging Winkelgebied stadscentrum

Locatie

Foto's

Vriesestraat 27, Dordrecht
Vriesestraat 27, Dordrecht
Vriesestraat 27, Dordrecht
Vriesestraat 27, Dordrecht
Vriesestraat 27, Dordrecht
Vriesestraat 27, Dordrecht
Vriesestraat 27, Dordrecht
Vriesestraat 27, Dordrecht
Vriesestraat 27, Dordrecht

Video's

360° foto's (1)

Brochures

Meer informatie

Wilt u meer informatie of een vraag stellen? Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

* Dit contactformulier is beveiligd met reCAPTCHA en Google's privacy beleid en algemene voorwaarden zijn mogelijk van toepassing.