Afspraak maken?
Voorstraat 403, Dordrecht

Voorstraat 403

3311 CT Dordrecht

Verhuurd

Helaas is dit object verhuurd.

Omschrijving

Algemeen:
Beschikbaar voor verhuur is deze representatieve winkelruimte op de begane grond, gelegen aan de Voorstraat-West in historische binnenstad van de gemeente Dordrecht.

Het gebouw waar de winkelruimte onderdeel vanuit maakt, bestaat in zijn geheel uit een drietal bouwlagen. De bovenverdiepingen van het complex zijn in gebruik als twee zelfstandige bovenwoning die beschikken over een eigen trapopgang. De winkel is naast dat ze bouwkundig gescheiden van de bovenwoningen. De winkelruimte is voorzien van eigen NUTS aansluitingen en verkeerd in een zeer nette staat van onderhoud.

De Voorstraat is te kenmerken als een aanloopstraat naar het winkelhart, waar inmiddels diverse speciaalzaken gevestigd zijn. De Voorstraat is afgesloten voor gemotoriseerd verkeer en is een levendige straat te noemen met een mix van functies.

Afmetingen:
Winkelruimte circa 25 m².

Parkeren:
In de directe omgeving zijn meerdere parkeergarages waarvan de parkeergarage Visstraat direct aan de achterzijde van deze locatie is gevestigd. Ook zijn diverse betaalde parkeerlocaties aanwezig.

Huurprijs:
€ 595,-- per maand exclusief BTW en servicekosten.

Servicekosten:
Niet van toepassing.

Opleveringsniveau:
- Grote glazen pui v.v. houten kozijnen aan de zijde van de Voorstraat, voorzien van een tweetal toegangen toegangen tot de winkel (frontbreedte circa 10 m):
- volledige houten vloer;
- gestuukte wanden in wit uitgevoerd;
- houten kozijnen aan de achterzijde voorzien van glas in lood ramen;
- eigen gas-, water- en elektra aansluiting;
- pantry voorzien van 2 onderkasten;
- toilet.
Bouwjaar:
Een deel van 20ste eeuw.

Verwarming:
CV installatie met radiatoren.

Warm watervoorziening:
Boiler in de pantry.

Elektrische installatie:
Standaard ten behoeve van normaal gebruik.

Bestemming:
Thans is van toepassing het vigerende bestemmingsplan ‘Historische Binnenstad’ vastgesteld op 22 februari 2011 waaruit blijkt dat onderhavige locatie de bestemming ‘Centrum’ heeft. De voor ‘Centrum’ aangewezen gronden zijn bestemd voor: a. detailhandel; b. dienstverlening; c. horeca – 1; d. horeca – 2; e. kantoor; f. atelier; g. wonen; h. maatschappelijk; i. bedrijf; j. cultuur en ontspanning; k. parkeren; l. fietsenstalling; m. bij de bestemming behorende voorzieningen, zoals verhardingen, groen, water, parkeervoorzieningen en nutsvoorzieningen, een en ander met inachtneming van het bepaalde in lid 4.4 .

Aanvaarding:
In overleg. Op korte termijn mogelijk.

Informatie gemeente:
Op het drukst bevaarde punt in Europa, waar de rivier de Merwede zich splitst in de Noord en de Oude maas, ligt de stad Dordrecht in de Provincie Zuid-Holland. Dordrecht maakt onderdeel uit van de grootstedelijke agglomeratie Drechtsteden en heeft een zeer strategische ligging op de as van Rotterdam en Antwerpen. Met ruim 288.000 inwoners en een nog veel groter verzorgingsgebied vervult deze regio een belangrijke economische functie.

Dordrecht is een prachtige stad met meer dan 900 rijksmonumenten, 700 gemeentelijke monumenten en een groot aantal beeldbepalende panden. Door de verscheidenheid aan locaties en het gevarieerde winkelaanbod is het zeer de moeite waard de stad te bezoeken. Van couleur locale in een historische omgeving tot moderne winkels met allure en alle bekende modemerken.

Locatie:
Het winkelobject is gelegen midden in het centrum van Dordrecht op de A locatie van de langste winkelstraat van Nederland. Deze winkelstraat geeft een bepaald karakter aan de stad Dordrecht waar op dit moment vele kleine zelfstandige retailers zijn gevestigd. Een aantal locaties worden op dit moment gerestaureerd en opgeknapt waarbij een combinatie van detailhandel begane grond en wonen op de verdieping weer mogelijk wordt gemaakt.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs verhuurd
Status Verhuurd
Aanvaarding In overleg

Bouw

Hoofdbestemming Winkelruimte
Bouwperiode Tot 1906

Winkelruimte

Detailhandel Ja
Oppervlakte 25m²
In units vanaf 25m²
Verkoopvloer oppervlakte 25m²
Verdiepingen 1
Frontbreedte 300
Welstandsklasse type A1

Buitenruimte

Ligging Winkelgebied stadscentrum

Locatie

Foto's

Voorstraat 403, Dordrecht
Voorstraat 403, Dordrecht
Voorstraat 403, Dordrecht
Voorstraat 403, Dordrecht
Voorstraat 403, Dordrecht
Voorstraat 403, Dordrecht
Voorstraat 403, Dordrecht

360° foto's (2)

Brochures

Meer informatie

Wilt u meer informatie of een vraag stellen? Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

* Dit contactformulier is beveiligd met reCAPTCHA en Google's privacy beleid en algemene voorwaarden zijn mogelijk van toepassing.