Afspraak maken?
Voorstraat 106, Dordrecht

Voorstraat 106

3311 ER Dordrecht

Verhuurd

Helaas is dit object verhuurd.

Omschrijving

Algemeen:
Beschikbaar voor verhuur is deze zéér representatieve kantoor annex praktijkruimte op de begane grond, gelegen aan de Voorstraat in historische binnenstad van de gemeente Dordrecht.

Het gebouw waar de kantoor annex praktijkruimte onderdeel vanuit maakt, bestaat in zijn geheel uit een drietal bouwlagen. De bovenverdiepingen van het complex zijn in gebruik als twee zelfstandige bovenwoning die beschikken over een eigen trapopgang. De kantoor annex praktijkruimte is bouwkundig gescheiden van de bovenwoningen met een geheel zelfstandig karakter en voorzieningenniveau. De kantoor annex praktijkruimte is voorzien van eigen NUTS aansluitingen en verkeerd in een uitstekende van onderhoud en opleveringsniveau.

De Voorstraat is te kenmerken als een aanloopstraat naar het winkelhart, waar inmiddels diverse speciaalzaken gevestigd zijn. De Voorstraat is toegankelijk voor gemotoriseerd eenrichtingsverkeer en is een levendige straat te noemen met een mix van functies.

Afmetingen:
Kantoorruimte circa 88,5 m²
Overige ruimte circa 16 m²

Parkeren:
In de wijde omgeving zijn meerdere parkeergarages van deze locatie gevestigd. Langs de openbare weg is betaald parkeren of met parkvergunning.

Huurprijs:
€ 1.500,-- per maand exclusief BTW.

Servicekosten:
Voorschot € 175,-- per maand exclusief BTW.
Verbruik van gas, water en elektra. Na bouwkundige splitsing, door verhuurder, wordt het gehuurde voorzien van een eigen meterkast aansluiting waardoor het gehuurde een eigen aansluiting heeft op de nutsvoorzieningen en zal het verbruik rechtstreeks door de leverancier aan huurder in rekening worden gebracht. Dan zullen de servicekosten vervallen.

Opleveringsniveau:
- Entree aan de voorzijde;
- dubbele openslaande deuren aan de voorzijde;
- wit houten balken plafond met aansluitpunten voor verlichting en elektragoot;
- wanden, wit glad stuukwerk;
- vloeren voorzien van visgraat pvc in houtmotief;
- niveauverschil met twee treden en glazen halve scheidingswand;
- aansluitingen in de vloer voor het plaatsen van een keukenblok door huurder;
- diverse stroompunten in de gevels;
- toilet;
- pantry.

Bouwjaar:
1771.

Verwarming:
Vloerverwarming.

Warm watervoorziening:
Boiler in de pantry.

Elektrische installatie:
Standaard ten behoeve van normaal gebruik.

Bestemming:
Thans is van toepassing het vigerende bestemmingsplan ‘Historische Binnenstad’ vastgesteld op 22 februari 2011 waaruit blijkt dat onderhavige locatie de bestemming ‘Gemengd-2’ heeft. De voor ‘Gemengd-2’ aangewezen gronden zijn bestemd voor: a. wonen, b. detailhandel, c. dienstverlening, d. horeca-1, e. bedrijf, f. maatschappelijk, g. kantoor, h. atelier, i. cultuur en ontspanning, j. parkeren, k. openbare verbinding, l. fietsenstalling, m. bij de bestemming behorende voorzieningen, zoals nutsvoorzieningen, parkeren, groen, een en ander met inachtneming van het bepaalde in lid 7.4 van de bestemmingsregels.

Aanvaarding:
In overleg. Op korte termijn mogelijk.

Informatie gemeente:
Dordrecht wordt door velen gezien als oudste stad van Holland. Dordrecht maakt deel uit van de grootstedelijke agglomeratie Drechtsteden en heeft ongeveer 119.000 inwoners (Bron: CBS). De stad ligt op de plaats waar rivier de Merwede zich splitst in de rivier de Noord en de Oude Maas. De economische kansen groeien hier, waardoor ondernemerschap en bedrijvigheid gestimuleerd blijven. Het eiland van Dordrecht heeft een oppervlakte van 79,01 km².

Locatie:
De aangeboden ruimte is gelegen midden in het historische centrum van Dordrecht aan voorheen de langste winkelstraat van Nederland. Deze winkelstraat geeft een bepaald karakter aan de stad Dordrecht waar op dit moment vele kleine zelfstandige ondernemers en retailers zijn gevestigd. Een aantal locaties worden op dit moment gerestaureerd en opgeknapt waarbij een combinatie van ondernemerschap op een begane grond en wonen op de verdieping weer mogelijk wordt gemaakt.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs verhuurd
Status Verhuurd
Aanvaarding In overleg

Bouw

Hoofdbestemming Kantoorruimte
Bouwjaar 1771

Kantoorruimte

Oppervlakte 105 m²
Verdiepingen 1
Voorzieningen Toilet, pantry

Buitenruimte

Ligging Winkelgebied stadscentrum

Locatie

Foto's

Voorstraat 106, Dordrecht
Voorstraat 106, Dordrecht
Voorstraat 106, Dordrecht
Voorstraat 106, Dordrecht
Voorstraat 106, Dordrecht
Voorstraat 106, Dordrecht
Voorstraat 106, Dordrecht
Voorstraat 106, Dordrecht
Voorstraat 106, Dordrecht
Voorstraat 106, Dordrecht

Video's

360° foto's (1)

Brochures

Meer informatie

Wilt u meer informatie of een vraag stellen? Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

* Dit contactformulier is beveiligd met reCAPTCHA en Google's privacy beleid en algemene voorwaarden zijn mogelijk van toepassing.