Afspraak maken?
Voltastraat 6A17, Zwijndrecht

Voltastraat 6A17

3335 KK Zwijndrecht

Beschikbaar

€ 295,- p/m

Heeft u interesse in dit object?

Neemt u dan contact met ons op!

Contactpersoon

Niels Vink

078-614 10 30 0184-64 77 66 Stuur een e-mail

Omschrijving

Algemeen:
Op het gloednieuwe Garagepark Zwijndrecht is op begane grond een garagebox te huur. De garagebox is 24/7 toegankelijk en zeer goed beveiligd (BORG 2) middels een beveiligde toegangshek. Op het park is tevens een sanitaire voorziening aanwezig en voorzien van een eigen postbus met huisnummer. De garagebox is uitermate geschikt voor opslag – en werkruimte; stallen van je aanhanger / oldtimer; webshop magazijn; bedrijfsruimte.

Afmetingen:
Circa 19,5 m².
De afmeting van de garagebox is met buiten maten : 6 x 3,25 x 3,5 m.

Huurprijs:
€ 295,-- per maand exclusief BTW, servicekosten en verbruik elektra.

Opleveringsniveau:
- Maximale vloerbelasting bedraagt maximaal 350 kg/m²;
- handbedienbare overheaddeur;
- vloercoating;
- verlichting en 4wcd;
- alarminstallatie.

Bouwjaar:
2021.

Aanvaarding:
In overleg.

Bestemming:
Thans is van toepassing het vigerende bestemmingsplan ‘Bakestein’ vastgesteld op 21 mei 2013 waaruit blijkt dat onderhavige locatie de enkelbestemming ‘Bedrijf-4’ en dubbelbestemming ‘Waarde-Archeologie-5’ heeft. De voor ‘Bedrijf-4’ aangewezen gronden zijn bestemd voor: a. bedrijven uit ten hoogste categorie 3.2 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten 'bedrijventerrein'; b. bij deze bestemming behorende voorzieningen, zoals groen, water, waterhuishoudkundige voorzieningen, nutsvoorzieningen, parkeer- en verkeersvoorzieningen en laad- en losvoorzieningen.

Informatie gemeente:
Zwijndrecht is een plaats in de provincie Zuid-Holland en telt ruim 44.000 inwoners. Veel toonaangevende bedrijven en tevens wereldspelers zoals Heerema, Sime Darby Unimills, Van Leeuwen Buizen en Scheepswerf Kooiman zijn in Zwijndrecht gevestigd. De maritieme maakindustrie is onlosmakelijk met Zwijndrecht verbonden en levert een grote bijdrage aan de Zwijndrechtse economie. Samen met een omvangrijk MKB is er sprake van een hecht cluster, zowel op het gebied van toeleveranties als innovaties en opleidingsfaciliteiten voor personeel.

Zwijndrecht maakt onderdeel uit van de Drechtsteden. De regio Drechtsteden, ‘samen stad aan het water’, is gelegen aan de zuidzijde van de Randstad en bestaat uit de gemeenten Alblasserdam, Dordrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Papendrecht, Sliedrecht en Zwijndrecht. De ligging aan de achterlandverbindingen A16 (Rotterdam-Antwerpen)/A15 (Nijmegen-Rotterdam), de beschikbaarheid van de Dordtse zeehaven en watergebonden bedrijventerreinen maken de regio tot een uitstekende vestigingslocatie voor maritieme en logistieke bedrijfsactiviteiten. De regio Drechtsteden beschikt daarbij over een divers aanbod van bestaande en nieuwe werklocaties.

Locatie:
GaragePark Zwijndrecht wordt gebouwd op bedrijventerrein Bakestein aan de Voltastraat in het noordelijke deel van Zwijndrecht en dichtbij de belangrijkste uitvalswegen A16 richting Ridderkerk en Dordrecht en de A15. Bakestein is het meest recent ontwikkelde bedrijventerrein in Zwijndrecht en is via de Munnikensteeg en de Langeweg uitstekend bereikbaar voor inwoners van Zwijndrecht, Hendrik Ido Ambacht en omliggende gemeenten. Juist door deze goede bereikbaarheid en ligging reikt het verzorgingsgebied voor ondernemende Zuid-Hollanders veel verder dan alleen de gemeente Zwijndrecht.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs € 295,- p/m
Status Beschikbaar
Aanvaarding In overleg

Bouw

Hoofdbestemming Bedrijfsruimte
Bouwjaar 2021

Bedrijfshal

Oppervlakte 20m²
Vloerbelasting 350
Voorzieningen Overheaddeuren

Buitenruimte

Ligging Bedrijventerrein

Locatie

Foto's

Voltastraat 6A17, Zwijndrecht
Voltastraat 6A17, Zwijndrecht
Voltastraat 6A17, Zwijndrecht
Voltastraat 6A17, Zwijndrecht
Voltastraat 6A17, Zwijndrecht
Voltastraat 6A17, Zwijndrecht
Voltastraat 6A17, Zwijndrecht

Brochures

Meer informatie

Wilt u meer informatie of een vraag stellen? Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

* Dit contactformulier is beveiligd met reCAPTCHA en Google's privacy beleid en algemene voorwaarden zijn mogelijk van toepassing.