Afspraak maken?
Veersedijk 87, Hendrik-Ido-Ambacht

Veersedijk 87

3341 LL Hendrik-Ido-Ambacht

Verkocht

Helaas is dit object verkocht.

Omschrijving

Algemeen:
Aan de Veersedijk te Hendrik Ido Ambacht ligt een keurig onderhouden vrijstaande kantoorruimte met eigen parkeerplaatsen op een afgesloten perceel. De kantoorruimte is verdeeld over de begane grond en een verdieping.

Afmetingen:
Circa 260 m² verdeeld over twee bouwlagen.

Parkeren:
Op het eigen afgesloten terrein is ruim voldoende parkeergelegenheid voor 13 personenauto’s.

Huurprijs:
€ 3.000,-- per maand exclusief BTW en servicekosten.

Servicekosten:
Huurder dient rekening te houden dat huurder conform het ROZ model huurovereenkomst bepaalde zaken binnen het gehuurde zelf dient te onderhouden. In overleg met verhuurder kan worden bepaald of huurder deze zaken zelf onderhoud of deze zaken door verhuurder worden onderhouden waarbij dan servicekosten in rekening zullen worden gebracht. Welke kosten dit zijn en welke bedragen hiermee gemoeid zijn worden in overleg tussen huurder en verhuurder bepaald.

Vraagprijs:
€ 495.000,-- kosten koper exclusief BTW.

Kadastrale gegevens:
Gemeente Hendrik Ido Ambacht
Sectie F
Nummer 885
Grootte 1.071 m²

Opleveringsniveau:
- Entree met tochtportaal met camerabeveiliging, lamellen plafond en plavuizen vloer;
- ruim trappenhuis met stalen bordes trap met houten treden;
- overige ruimte voorzien van systeemplafond met verlichtingsarmaturen;
- per bouwlaag ingedeeld in diverse kantoorvertrekken;
- vloeren in de kantoorruimte voorzien van tapijt, dit tapijt is door vorige huurder achtergelaten en kan door huurder worden gebruikt, eventuele vervanging is voor rekening van huurder;
- ramen voorzien van verticaal geplaatste lamellen;
- pantry begane grond;
- toiletgroep begane grond;
- gedeeltelijk voorzien van airconditioning;
- kabelgoten aan de wanden ten behoeve voor databekaling en telefonie;
- buitenzijde een fraai aangelegd tuin met eigen parkeerplaatsen;
- alarminstallatie, door vorige huurder achtergelaten en kan door huurder worden gebruikt, eventuele vervanging en of onderhoud is voor rekening van huurder;
- er is een mogelijkheid tot het aanbrengen van een glasvezelaansluiting vanuit de openbare weg tot de meterkast;
- binnen de kantoorruimte zijn de aansluitingen voor glasvezel internetverbindingen aanwezig.

Bouwjaar:
1992.

Verwarming:
Via een CV installatie met radiatoren.

Warm watervoorziening:
Boiler in de pantry.

Elektrische installatie:
Standaard ten behoeve van normaal kantoorgebruik.

Bestemming:
Thans is van toepassing het vigerende bestemmingsplan ‘Bedrijventerrein Antoniapolder plus’ vastgesteld op 07 augustus 2013 waaruit blijkt dat onderhavige locatie de bestemming ‘Bedrijventerrein’ heeft. De voor ‘Bedrijventerrein’ aangewezen gronden zijn bestemd voor: a. ter plaatse van de aanduiding "bedrijf tot en met categorie 2": bedrijven uit ten hoogste categorie 2 van de "Staat van Bedrijfsactiviteiten bedrijventerrein", alsmede bestaande bedrijven met een hogere categorie, zoals opgenomen in bijlage 3 van de regels; b. ter plaatse van de aanduiding "bedrijf tot en met categorie 3.2": bedrijven uit ten hoogste categorie 3.2 van de "Staat van Bedrijfsactiviteiten bedrijventerrein", alsmede bestaande bedrijven met een hogere categorie, zoals opgenomen in bijlage 3 van de regels; c. ter plaatse van de aanduiding "bedrijf tot en met categorie 4.2": bedrijven uit ten hoogste categorie 4.2 van de "Staat van Bedrijfsactiviteiten bedrijventerrein", alsmede bestaande bedrijven met een hogere categorie, zoals opgenomen in bijlage 3 van de regels; d. ter plaatse van de aanduiding "bedrijf tot en met categorie 5.2": bedrijven uit ten hoogste categorie 5.2 van de "Staat van Bedrijfsactiviteiten bedrijventerrein"; e. bedrijfsgebonden kantoren; f. een halte/opstapplaats voor de waterbus; g. aanlegplaatsen voor schepen met bijbehorende overslagfaciliteiten; h. ter plaatse van de aanduiding 'bedrijfswoning': tevens voor een bedrijfswoning; i. ter plaatse van de aanduiding 'detailhandel volumineus': tevens voor detailhandel in volumineuze goederen; j. ter plaatse van de aanduiding 'dienstverlening': tevens voor dienstverlening; k. ter plaatse van de aanduiding 'kantoor': tevens voor een kantoor; l. ter plaatse voor de aanduiding 'nutsvoorziening': in ieder geval voor nutsvoorzieningen; m. ter plaatse van de aanduiding 'sport': tevens voor een fitnesscentrum; n. ter plaatse van de aanduiding 'specifieke vorm van bedrijf - garagebedrijf': tevens voor een autowerkplaats alsmede een verkooppunt voor auto's; o. ter plaatse van de aanduiding 'specifieke vorm van maatschappelijk - kerkgenootschap': tevens voor een kerkgenootschap; p. ter plaatse van de aanduiding 'specifieke vorm van maatschappelijk - kinderdagverblijf': tevens voor een kinderdagverblijf; q. ter plaatse van de aanduiding "specifieke vorm van recreatie - clubgebouw" tevens voor het bestaan de clubgebouw ten behoeve van de bestaande jachthaven; r. ter plaatse van de aanduiding "verkooppunt motorbrandstoffen zonder lpg": tevens een verkooppunt voor motorbrandstoffen, met uitzondering van lpg, met daarbij behorende detailhandel en een autowasstraat; s. ter plaatse van de aanduiding 'wonen': tevens voor de bestaande woonfunctie; t. bij deze bestemming behorende voorzieningen, zoals groen, water, nutsvoorzieningen, parkeer-voorzieningen en laad- en losvoorzieningen.

Aanvaarding:
In overleg, op korte termijn mogelijk.

Informatie gemeente:
Hendrik Ido Ambacht is een groene en waterrijke gemeente in de provincie Zuid-Holland en maakt onderdeel uit van de Drechtsteden. Met ruim 288.000 inwoners is dit een regio die niet onderdoet voor een grote stad. De regio heeft een zeer strategische ligging op de as van Rotterdam en Antwerpen. Met name Hendrik Ido Ambacht heeft een uiterst centrale ligging in de punt van de rijkswegen A16 (Rotterdam-Breda-Antwerpen) en A15 (Rotterdam-Gorinchem-Nijmegen). De rivieren Beneden-Merwede, de Noord en de Oude Maas komen samen in het hart van de regio bij het “drie-rivieren-punt”. Het is dan ook niet voor niets dat de Drechtsteden ook wel “Samen stad aan het water” wordt genoemd.

Locatie:
Het object is gelegen op het bedrijventerrein ‘Antoniapolder’ te Hendrik-Ido-Ambacht. Het object ligt aan de Veersedijk en is goed bereikbaar vanaf diverse binnen wegen en de rijksweg A15.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs € 3.000,- p/m
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg

Bouw

Hoofdbestemming Kantoorruimte
Bouwjaar 1992

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte 1.071 m²

Kantoorruimte

Oppervlakte 260 m²
Luchtbehandelingen Airco
Verdiepingen 2
Voorzieningen Systeemplafond, toilet, pantry

Buitenruimte

Ligging Bedrijventerrein

Locatie

Foto's

Veersedijk 87, Hendrik-Ido-Ambacht
Veersedijk 87, Hendrik-Ido-Ambacht
Veersedijk 87, Hendrik-Ido-Ambacht
Veersedijk 87, Hendrik-Ido-Ambacht
Veersedijk 87, Hendrik-Ido-Ambacht
Veersedijk 87, Hendrik-Ido-Ambacht
Veersedijk 87, Hendrik-Ido-Ambacht
Veersedijk 87, Hendrik-Ido-Ambacht
Veersedijk 87, Hendrik-Ido-Ambacht
Veersedijk 87, Hendrik-Ido-Ambacht
Veersedijk 87, Hendrik-Ido-Ambacht
Veersedijk 87, Hendrik-Ido-Ambacht
Veersedijk 87, Hendrik-Ido-Ambacht
Veersedijk 87, Hendrik-Ido-Ambacht
Veersedijk 87, Hendrik-Ido-Ambacht
Veersedijk 87, Hendrik-Ido-Ambacht
Veersedijk 87, Hendrik-Ido-Ambacht
Veersedijk 87, Hendrik-Ido-Ambacht

Brochures

Meer informatie

Wilt u meer informatie of een vraag stellen? Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

* Dit contactformulier is beveiligd met reCAPTCHA en Google's privacy beleid en algemene voorwaarden zijn mogelijk van toepassing.