Tussendonk 134, ETTEN-LEUR

Tussendonk 134

4878 AM ETTEN-LEUR

Beschikbaar

€ 795,- p/m

Heeft u interesse in dit object?

Neemt u dan contact met ons op!

Contactpersoon

Niels Vink

078-614 10 30 0184-64 77 66 Stuur een e-mail

Omschrijving

Algemeen:
Nieuwbouw bedrijfsunits in project ‘De Zaak’ aan de Tussendonk te Etten Leur.

Er wordt een bedrijfsunit te huur aangeboden. De bedrijfsunit bestaan uit een bedrijfsruimte op de begane grond en een bedrijfsruimte op de betonnen verdiepingsvloer welke afgebouwd kan worden als kantoorruimte. De begane grond is voorzien van een elektrische overheaddeur en een separate loopdeur en de verdieping is voorzien van een brede raampartij met draai-kiepramen. De ruimte is verder casco maar kan in overleg met de verhuurder verder afgebouwd worden naar de specifieke wensen van de huurder.

Project ‘De Zaak’ is gerealiseerd op bedrijventerrein Vosdonk in Etten-Leur, dat ruim van opzet en goed te bereiken is. Het project ligt op een representatieve locatie op het bedrijventerrein Vosdonk in Etten-Leur, op enkele autominuten afstand van de op- en afritten van rijksweg A58 (Roosendaal-Breda).

Afmetingen:
Tussendonk 134
Begane grond circa 66,09 m²
Verdieping circa 32,16 m²
3 parkeerplaatsen

Huurprijs:
Per unit € 795,-- per maand exclusief BTW en servicekosten.

Servicekosten:
Per unit € 55,-- per maand exclusief BTW.

Bouwaard:
- Onderheide fundering en betonvloeren;
- opbouw staalconstructie;
- betonnen verdiepingsvloeren (kanaalplaatvloeren);
- gevels geïsoleerde sandwichpanelen;
- kunststof staal verstrekte kozijnen met HR++-beglazing;
- unitscheidende wanden gasbetonelementen;
- geïsoleerd staaldak met pvc dakbedekking;
- de dak-/ en staalconstructie zijn voorbereid op een extra gewicht van zonnepanelen (exclusief zonnepanelen);
- eigen meterkast met een basisaansluiting voor elektra en een watermeter (geen gasaansluiting).
- Rc-waarde geïsoleerde betonvloer 3,7m²K/W;
- Rc-waarde buitengevels 4,7m²K/W;
- Rc-waarde dakvloer 6,55m²K/W.

Opleveringsniveau:
- Lichte industriefunctie, casco afwerking;
- monoliet afgewerkte betonvloer;
- maximale vloerbelasting 1.000 kg/m²;
- elektrisch bedienbare overheaddeur van ca. 3,10 meter breed en 3,50 meter hoog;
- loopdeur;
- vrije hoogte op de begane grond ca 3,50 meter onder de betonnen verdiepingsvloer en ca. 7,50 meter onder de staalconstructie van het staaldak.
- Toilet;
- Pantry voorbereid.

Opleveringsniveau verdieping:
- Vurenhouten trapopgang;
- balustrade;
- kanaalplaatvloer afgewerkt met een zandcementvloer;
- maximale vloerbelasting verdiepingsvloer 250 kg/m²;
- vrije hoogte onder de staalconstructie van het staaldak ca. 3,30 meter;
- draai-/kiepraam en vaste ramen.

Opleveringsniveau buitenterrein:
- Verhard middels betonklinkers;
- ingericht met per unit toebedeelde parkeerplaatsen;
- riolering en straatkolken;
- groenvoorziening;
- erfafscheiding;
- éénrichtingsweg met een inrit en een uitrit.

Bouwjaar:
2022.

Aanvaarding:
In overleg, per direct mogelijk.

Locatie:
Bedrijventerrein Vosdonk is gelegen aan de westkant van de gemeente Etten-Leur, op een steenworp afstand van de N640 en dichtbij de A58. Op het terrein zijn circa 350 bedrijven gevestigd die actief zijn in de branches. metaalnijverheid, machinefabricage, transport & logistiek, groothandel, bouwnijverheid en distributie. Op het terrein worden diverse herstructureringsprojecten uitgevoerd om het terrein vitaal en in goede staat te houden.

Bestemming:
Thans is van toepassing het vigerende bestemmingsplan ‘Herziening 1 Bedrijventerrein Vosdonk’ vastgesteld op 02 februari 2015 waaruit blijkt dat onderhavige locatie de bestemming ‘Bedrijventerrein-1’ heeft. De voor ‘Bedrijventerrein-1’ aangewezen gronden zijn bestemd voor: de uitoefening van bedrijfsactiviteiten behorende tot: 1. categorie 2, 3.1 en 3.2 voor
zover die voorkomen in de bij deze planregels behorende staat van bedrijfsactiviteiten ter plaatse van de aanduiding 'bedrijf tot en met categorie 3.2'; 2. categorie 2, 3.1, 3.2 en 4.1 voor zover die voorkomen in de bij deze planregels behorende staat van bedrijfsactiviteiten ter plaatse van de aanduiding 'bedrijf tot en met categorie 4.1'; 3. categorie 2, 3.1, 3.2, 4.1 en 4.2 voor zover die voorkomen in de bij deze planregels behorende staat van bedrijfsactiviteiten er plaatse van de aanduiding 'bedrijf tot en met categorie 4.2'; 4. categorie 2, 3.1, 3.2, 4.1, 4.2 en 5.1 voor zover die voorkomen in de bij deze planregels behorende staat van bedrijfsactiviteiten ter plaatse van de aanduiding 'bedrijf tot en met categorie 5.1'; 5. tevens categorie 1 voor zover die voorkomen in de bij deze planregels behorende staat van bedrijfsactiviteiten uitsluitend in bedrijfsverzamelgebouwen; waarbij geldt dat: • risicovolle inrichtingen uitsluitend zijn toegestaan ter plaatse van de aanduiding 'risicovolle inrichting'; • geluidzoneringsplichtige inrichtingen zijn toegestaan; bij de bedrijfsactiviteit behorende, aan de bedrijfsactiviteit ondergeschikte kantoren; b. technische ontwerp- en adviesbureaus, reclamebureaus en audiovisuele studio's; c. detailhandel in volumineuze goederen; d. ter plaatse van de aanduiding 'specifieke vorm van bedrijventerrein - koeltechniek', tevens voor een bedrijf in koeltechniek; e. ter plaatse van de aanduiding 'specifieke vorm van bedrijventerrein - kunststofverpakkingsmateriaal', tevens voor een bedrijf in vervaardiging van kunststofverpakkingsmateriaal; f. ter plaatse van de aanduiding 'specifieke vorm van bedrijventerrein - slipschool', tevens voor een slipschool; g. ter plaatse van de aanduiding 'kantoor' tevens voor zelfstandige kantoren; h. ter plaatse van de aanduiding 'specifieke vorm van kantoor - bedrijfsverzamelgebouw' tevens voor kantoren in bedrijfsverzamelgebouwen; i. ter plaatse van de aanduiding 'specifieke vorm van detailhandel - 01' tevens voor detailhandel in grove bouwmaterialen; j. ter plaatse van de aanduiding 'bedrijfswoning' tevens voor wonen in een bedrijfswoning; k. ter plaatse van de aanduiding 'railverkeer' tevens voor vervoer per spoor en spoorweg-voorzieningen; l. ter plaatse van de aanduiding 'specifieke vorm van bedrijventerrein - gasontvangststation' voor een gasontvangststation; alsmede voor (bijbehorende): n. wegen, parkeervoorzieningen en overige verhardingen; o. tuinen en andere groenvoorzieningen; p. opslag en uitstalling; q. nutsvoorzieningen; r. water en waterhuishoudkundige voorzieningen.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs € 795,- p/m
Status Beschikbaar
Aanvaarding In overleg

Bouw

Hoofdbestemming Bedrijfsruimte
Bouwjaar 2022

Bedrijfshal

Oppervlakte 98m²
Vrije hoogte 350
Vloerbelasting 1000
Voorzieningen Overheaddeuren, betonvloer, toilet, pantry
Bouwhoogte 350

Buitenruimte

Ligging Bedrijventerrein

Foto's

Tussendonk 134, ETTEN-LEUR
Tussendonk 134, ETTEN-LEUR
Tussendonk 134, ETTEN-LEUR
Tussendonk 134, ETTEN-LEUR
Tussendonk 134, ETTEN-LEUR
Tussendonk 134, ETTEN-LEUR
Tussendonk 134, ETTEN-LEUR
Tussendonk 134, ETTEN-LEUR
Tussendonk 134, ETTEN-LEUR

Brochures

Meer informatie

Wilt u meer informatie of een vraag stellen? Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

* Dit contactformulier is beveiligd met reCAPTCHA en Google's privacy beleid en algemene voorwaarden zijn mogelijk van toepassing.
Neem contact op
Hoe kunnen wij je helpen?
08:33