Troelstraplein 1-6, ZWIJNDRECHT

Troelstraplein 1-6

3332 JB ZWIJNDRECHT

Verhuurd

Helaas is dit object verhuurd.

Omschrijving

Algemeen:
Het betreft een grootschalige winkel-/commerciële ruimte gelegen in een kleinschalig buurtwinkelcentrum binnen de gemeente Zwijndrecht. Binnen het winkelcentrum zijn o.a. gevestigd een cafetaria en kapsalon. De winkelruimte is op dit moment in gebruik als een vestiging van supermarkt Aldi. Rondom zijn voldoende (gratis) parkeermogelijkheden.

Afmetingen:
Totaal circa 715 m².

Parkeren:
In de omgeving zowel aan de voor en achterzijde van het gebouw zijn ruim voldoende (gratis) parkeerplaatsen aanwezig.

Huurprijs:
€ 5.950,-- per maand exclusief BTW.

Servicekosten:
Nader te bepalen.

Opleveringsniveau:
De winkelruimte wordt door verhuurder als casco winkelruimte verhuurd.
Huidige huurder Aldi heeft binnen de winkelruimte een aantal voorzieningen aangebracht welke niet tot het gehuurde behoren maar wel eventueel door huurder kunnen worden overgenomen. Dit betreft:
- Betonnen vloer voorzien van lichte plavuizen;
- Entree met luifel en de toegang is voorzien van elektrische schuifdeuren en uitgang met elektrische schuifdeuren;
- Systeemplafond bestaande uit kunststof lamellen met opbouwverlichting;
- Toilet;
- Pantry;
- Elektra aansluitingen;
- Magazijnruimte met toegang via de winkel door middel van een kunststof roldeur en via de achterzijde vanaf parkeerplaats via een dubbele openslaande deuren voor het aanleveren van goederen;
- Interne kleinschalige kantoorruimte aan de voorzijde van de winkel.

Verwarming:
Door middel van een aantal centrale verwarmingsunits verdeeld over de winkelruimte.

Elektrische installatie:
Standaard ten behoeve van het normale uitgebruik. Door huidige huurder zijn uitbreidingen aangebracht ten behoeve van de binnen het huidige winkelconcept aanwezige koeling.

Bestemming:
Thans is van toepassing het vigerende bestemmingsplan ‘Walburg’ vastgesteld op 07 december 2016 waaruit blijkt dat onderhavige locatie de bestemming ‘detailhandel’ heeft. De voor ‘detailhandel’ aangewezen gronden zijn bestemd voor: - detailhandel, inclusief internetwinkels in categorie 1; - ter plaatse van de aanduiding 'specifieke vorm van horeca - categorie B', tevens voor horecabedrijven in categorieën A en B zoals opgenomen in de Lijst van Horeca-activiteiten; - bij deze bestemming behorende voorzieningen, zoals groen, water, verhardingen, waterhuishoudelijke voorzieningen, nutsvoorzieningen, speelvoorzieningen met bijbehorende hekwerken, parkeer- en verkeersvoorzieningen, laad- en losvoorzieningen, tuinen en erven.

Aanvaarding:
In overleg.
Informatie gemeente Zwijndrecht:
Zwijndrecht is een plaats in de provincie Zuid-Holland en telt ruim 44.000 inwoners. Veel toonaangevende bedrijven en tevens wereldspelers zoals Heerema, Sime Darby Unimills, Van Leeuwen Buizen en Scheepswerf Kooiman zijn in Zwijndrecht gevestigd. De maritieme maakindustrie is onlosmakelijk met Zwijndrecht verbonden en levert een grote bijdrage aan de Zwijndrechtse economie. Samen met een omvangrijk MKB is er sprake van een hecht cluster, zowel op het gebied van toeleveranties als innovaties en opleidingsfaciliteiten voor personeel.

Zwijndrecht maakt onderdeel uit van de Drechtsteden. De regio Drechtsteden, ‘samen stad aan het water’, is gelegen aan de zuidzijde van de Randstad en bestaat uit de gemeenten Alblasserdam, Dordrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Papendrecht, Sliedrecht en Zwijndrecht. De ligging aan de achterlandverbindingen A16 (Rotterdam-Antwerpen)/A15 (Nijmegen-Rotterdam), de beschikbaarheid van de Dordtse zeehaven en watergebonden bedrijventerreinen maken de regio tot een uitstekende vestigingslocatie voor maritieme en logistieke bedrijfsactiviteiten. De regio Drechtsteden beschikt daarbij over een divers aanbod van bestaande en nieuwe werklocaties.

Locatie:
De commerciële ruimte is gelegen op korte afstand van het winkelcentrum Walburg. Aan de andere zijde is op minder dan 10 minuten loopafstand de woonwijk ‘Volgerlanden’ in de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht gelegen. De op- en afritten van de rijksweg A16 (Rotterdam-Breda-Antwerpen) en A15 (Nijmegen-Rotterdam) zijn op ca. 10 minuten afstand gelegen.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs verhuurd
Status Verhuurd
Aanvaarding In overleg

Bouw

Hoofdbestemming Winkelruimte
Bouwjaar 1972
Bouwperiode Vanaf 1971 tm 1980

Winkelruimte

Publieksgerichte dienstverlening Ja
Detailhandel Ja
Showroom Ja
Oppervlakte 715m²
Verkoopvloer oppervlakte 715m²
Welstandsklasse type B2

Buitenruimte

Ligging In woonwijk

Locatie

Foto's

Troelstraplein 1-6, ZWIJNDRECHT
Troelstraplein 1-6, ZWIJNDRECHT
Troelstraplein 1-6, ZWIJNDRECHT
Troelstraplein 1-6, ZWIJNDRECHT
Troelstraplein 1-6, ZWIJNDRECHT
Troelstraplein 1-6, ZWIJNDRECHT
Troelstraplein 1-6, ZWIJNDRECHT
Troelstraplein 1-6, ZWIJNDRECHT
Troelstraplein 1-6, ZWIJNDRECHT
Troelstraplein 1-6, ZWIJNDRECHT
Troelstraplein 1-6, ZWIJNDRECHT

Brochures

Meer informatie

Wilt u meer informatie of een vraag stellen? Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

* Dit contactformulier is beveiligd met reCAPTCHA en Google's privacy beleid en algemene voorwaarden zijn mogelijk van toepassing.
Neem contact op
Hoe kunnen wij je helpen?
16:08