Afspraak maken?
Stieltjesstraat 6, Sliedrecht

Stieltjesstraat 6

3364 AR Sliedrecht

Beschikbaar

€ 1.200,- p/m

Heeft u interesse in dit object?

Neemt u dan contact met ons op!

Contactpersoon

Niels Vink

078-614 10 30 0184-64 77 66 Stuur een e-mail

Omschrijving

Algemeen:
Het betreft een bedrijfsunit welke verdeeld is in 2 ruimtes waarvan er nu één ruimte in gebruik is als bedrijfsruimte en één ruimte in gebruik is als kantoor welke deels is gemeubileerd. Het object is voorzien van pantry en toilet.

Afmetingen:
Bedrijfsruimte circa 50 m²
Kantoorruimte circa 50 m²

Parkeren:
3 parkeerplaatsen op eigen terrein.

Huurprijs:
€ 1.200,-- per maand exclusief BTW.

Opleveringsniveau:
Kantoor-/bedrijfsruimte:
- Ingedeeld in 2 vertrekken;
- meterkast;
- toiletruimte;
- verlichting;
- pantry;
- systeemplafond met verlichting;

Bouwjaar:
2007.

Verwarming:
Via cv installatie met radiatoren in de beide ruimtes.

Warm watervoorziening:
Boiler in de pantry.

Elektrische installatie:
Standaard ten behoeve van normaal gebruik.

Aanvaarding:
In overleg. Op korte termijn mogelijk.

Bestemming:
Thans is van toepassing het vigerende bestemmingsplan ‘Nijverwaard’ vastgesteld op 23 juni 2016 waaruit blijkt dat onderhavige locatie de bestemming ‘Bedrijf’ heeft. De voor ‘Bedrijf’ aangewezen gronden zijn bestemd voor: • a. ter plaatse van de aanduiding 'bedrijf tot en met categorie 2': bedrijven tot en met categorie 2 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten 'bedrijventerrein'; • b. ter plaatse van de aanduiding 'bedrijf tot en met categorie 3.1': bedrijven tot en met categorie 3.1 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten 'bedrijventerrein'; • c. ter plaatse van de aanduiding 'bedrijf tot en met categorie 3.2': bedrijven tot en met categorie 3.2 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten 'bedrijventerrein'; • d. ter plaatse van de aanduiding 'bedrijf tot en met categorie 4.1': bedrijven tot en met categorie 4.1 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten 'bedrijventerrein'; • e. ter plaatse van de aanduiding 'bedrijf tot en met categorie 4.2': bedrijven tot en met categorie 4.2 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten 'bedrijventerrein'; • f. ter plaatse van de aanduidingen 'specifieke vorm van bedrijf - 1 t/m 4': tevens een bedrijfsactiviteit met de SBI-code zoals hierna in de tabel genoemd, uit ten hoogste de voor deze bedrijfsactiviteit in de tabel aangegeven categorie van de Staat van Bedrijfsactiviteiten 'bedrijventerrein':
aanduiding SBI-code (2008) uit ten hoogste milieucategorie
specifieke vorm van bedrijf - 1 271, 273 4.1
specifieke vorm van bedrijf - 2 259, 331 3.2
specifieke vorm van bedrijf - 3 222.2 4.2
specifieke vorm van bedrijf - 4 2562, 3311.1
g. ter plaatse van de aanduiding 'specifieke vorm van bedrijf - gas', tevens een gasdrukregel- en meetstation; • h. ter plaatse van de aanduiding 'specifieke vorm van bedrijf - gemeentewerf', tevens een gemeentewerf met de SBI-code 381.B met de milieucategorie 3.1; • i. ter plaatse van de aanduiding 'bedrijfswoning', tevens een bedrijfswoning; • j. ter plaatse van de aanduiding 'detailhandel', tevens bestaande detailhandel in sport, vrije tijd en kampeermiddelen; • k. ter plaatse van de aanduiding 'detailhandel grootschalig', tevens grootschalige detailhandel; • l. ter plaatse van de aanduiding 'nutsvoorziening', uitsluitend een nutsvoorziening; • m. ter plaatse van de aanduiding 'specifieke vorm van cultuur en ontspanning - indoorspeeltuin', tevens een indoorspeeltuin; • n. ter plaatse van de aanduiding 'verkooppunt motorbrandstoffen zonder lpg': tevens een verkooppunt voor motorbrandstoffen, met uitzondering van lpg, met daarbij behorende andere detailhandel met een assortiment dat aansluit bij de voorziening en een autowasstraat; • o. ter plaatse van de aanduiding 'verkooppunt voor motorbrandstoffen met lpg': tevens een verkooppunt voor motorbrandstoffen, inclusief lpg, met daarbij behorende andere detailhandel met een assortiment dat aansluit bij de voorziening en een autowasstraat; • p. webshops zonder balie-, showroom- en afhaalfunctie; • q. ter plaatse van de aanduiding 'zend-/ontvangstinstallatie' een zend- en ontvangstinstallatie ten behoeve van telecommunicatie; • r. bij deze bestemming behorende voorzieningen, zoals groen, water, nutsvoorzieningen, parkeervoorzieningen, laad- en losvoorzieningen en toegangswegen.

Informatie gemeente:
Sliedrecht is een dorp dat slingert langs de rivier 'Beneden Merwede'. Het ligt op een steenworp afstand van Nationaal Park De Biesbosch en heeft ook binnen de gemeentegrenzen veel groen. Mooi aan Sliedrecht is het dorpse karakter. De inwoners van Sliedrecht staan voor elkaar klaar en respecteren de ander. Ook als die ander een andere levensovertuiging heeft. Sliedrecht heeft bovendien veel winkel- en vrijetijdsvoorzieningen, waarvan ook omliggende dorpen gebruik maken.

Locatie:
Gelegen op het bedrijventerrein ‘Nijverwaard’ te Sliedrecht. Dit terrein biedt een enorme variatie aan bedrijfsactiviteiten. De bereikbaarheid van de unit is goed. De afstand van en naar rijksweg A15 is op enkele autominuten.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs € 1.200,- p/m
Status Beschikbaar
Aanvaarding In overleg

Bouw

Hoofdbestemming Bedrijfsruimte
Bouwjaar 2007

Bedrijfshal

Oppervlakte 50m²
Voorzieningen Toilet, pantry

Buitenruimte

Ligging Bedrijventerrein

Locatie

Foto's

Stieltjesstraat 6, Sliedrecht
Stieltjesstraat 6, Sliedrecht
Stieltjesstraat 6, Sliedrecht
Stieltjesstraat 6, Sliedrecht
Stieltjesstraat 6, Sliedrecht
Stieltjesstraat 6, Sliedrecht

Brochures

Meer informatie

Wilt u meer informatie of een vraag stellen? Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

* Dit contactformulier is beveiligd met reCAPTCHA en Google's privacy beleid en algemene voorwaarden zijn mogelijk van toepassing.