Pascalstraat 28 , Dordrecht

Pascalstraat 28

3316 GR Dordrecht

Beschikbaar

€ 650.000,- v.o.n.

Heeft u interesse in dit object?

Neemt u dan contact met ons op!

Contactpersoon

Hans van Andel

078-614 10 30 0184-64 77 66 Stuur een e-mail

Omschrijving

Algemeen:
Unieke kans! Beschikbaar voor verkoop komen 2 hoogwaardig nieuwbouw units bestaande uit bedrijfsruimte met verdiepingsvloer en buitenterrein om te parkeren.

Deze 2 units zullen ontwikkeld worden op de Pascalstraat op het bedrijventerrein ‘Dordtse Kil II te. Deze bedrijfsunits zijn bedrijfsmatig te gebruiken (ondernemers) ten behoeve van opslag en/of productieruimte. Dit in combinatie met een op de verdieping vloer waar een kantoorruimte gerealiseerd kan worden. De units zijn circa 30 meter diep en circa 11 meter breed en voorzien van een brede overheaddeur. De units zullen in basis casco gebouwd en geleverd worden zodat de koper deze naar eigen smaak en wens kan afbouwen.

Afmetingen:
Bedrijfsruimte circa 265 m²
Kantoorruimte begane grond circa 42,5 m²
Onbenoemde ruimte verdieping circa 41,6 m²

Voormelde oppervlakten zijn indicatief berekend op basis van plattegrondtekeningen.
Parkeren:
6 parkeerplaatsen per unit.

Vraagprijs:
€ 650.000,-- v.o.n. exclusief BTW per unit.

Kadastrale gegevens:
Gemeente Dordrecht
Sectie Q
Nummer 4788
Grootte 1.200 m²

Bouwaard:
- Onderheide fundering en onderheide betonvloeren;
- Opgebouwd uit een staalconstructie;
- Geïsoleerde gevelbeplating middels sandwichpanelen;
- Uitgevoerd met een verdiepingsvloer, bestaande uit betonnen kanaalplaten met een toelaatbare belasting van 350 kg/m²;
- De constructie is erop berekend dat er zonnepanelen op het dak kunnen worden geplaatst met een gewicht van 20 kg/m²;
- Aluminium raam- en deurkozijnen;
- Geïsoleerd stalen dak (RC 6,3 m2 K/W) met kunststof dakbedekking;
- Scheidingswand tussen het kantoor en de bedrijfsruimte uitgevoerd in beton panelen;
- Eigen meterkast met de benodigde NUTS-invoerbuizen geplaatst, voor de door derden binnen te brengen nutsvoorzieningen.

Opleveringsniveau:
- Monoliet gevlinderde betonvloer, met 2kg/m² kwarts ingestrooid;
- Minimale vloerbelasting circa 1.500 kg/m²;
- Elektrisch bedienbare overheaddeuren ter grootte van 4 x 4,2 m; - verlichting middels dimbare LED armaturen, te bedienen via bewegingssensoren;
- Vrije hoogte onderkant spant circa 7,4 / 7,7 meter;
- Dichte houten vuren trap voorzien;
- Dubbel toilet.

Bouwjaar:
Nieuwbouw 2023.

Aanvaarding:
In overleg.

Elektrische installatie:
De elektrische installatie is uitgevoerd op basis van 220 volt, 3x25 ampère. De voorzieningen hiervoor worden tot in de meterkast aangelegd. De aanvraag en plaatsing van de elektrameter, groepenkast en verder installatiewerk dienen op kosten van de koper zelf uitgevoerd te worden. Optioneel kunnen per unit zonnepanelen worden aangebracht. Qua dakisolatie is er rekening gehouden met het plaatsen van zonnepanelen.

Energielabel:
Bij de ontwikkeling is er veel rekening gehouden met duurzaamheid. Er is bij de materiaalkeuze veel aandacht besteed aan duurzaamheid en energiebesparing zoals bijvoorbeeld een goed isolerende schil. De dakisolatie zal tevens uitgevoerd worden met PIR-platen waardoor het dak zich uitstekend leent voor het installeren van PV (zonne)panelen.

Verkoper stelt zich op het standpunt dat bij oplevering geen energielabel utiliteit hoeft te worden afgegeven in de zin van het bij oplevering van het casco geldende Besluit Energieprestatie Gebouwen (BEG). Door de casco oplevering van het verkochte zijn onvoldoende gegevens beschikbaar om volgens het voorgeschreven ISSO-protocol een energielabel te kunnen opstellen.

Afhankelijk van de gebouwfuncties die de nieuwe eigenaar/gebruiker aan het gekochte toekent, kan er sprake zijn van de verplichting tot een energielabel. De nieuwe eigenaar/gebruiker neemt zelf de regie op zich voor het correct laten opstellen en tijdig laten opmaken van dit energielabel, hierbij inbegrepen de verplichting om te blijven voldoen aan het Bouwbesluit en dan met name de energieprestatie eisen van het Bouwbesluit.

Informatie gemeente:
Op het drukst bevaarde punt in Europa, waar de rivier de Merwede zich splitst in de Noord en de Oude maas, ligt de stad Dordrecht in de Provincie Zuid-Holland. Dordrecht maakt onderdeel uit van de grootstedelijke agglomeratie Drechtsteden en heeft een zeer strategische ligging op de as van Rotterdam en Antwerpen. Met ruim 288.000 inwoners en een nog veel groter verzorgingsgebied vervult deze regio een belangrijke economische functie.

Dordrecht is een prachtige stad met meer dan 900 rijksmonumenten, 700 gemeentelijke monumenten en een groot aantal beeldbepalende panden. Door de verscheidenheid aan locaties en het gevarieerde winkelaanbod is het zeer de moeite waard de stad te bezoeken. Van couleur locale in een historische omgeving tot moderne winkels met allure en alle bekende modemerken.

Locatie:
De locatie wordt gekenmerkt door gemengde bedrijvigheid. In de directe omgeving van het gebouw bevinden zich diverse voorzieningen zoals een McDonald’s, tankstation, autowasstraat, bedrijventerreinen Dordtse Kil I en III.

Bestemming:
Thans is van toepassing het vigerende bestemmingsplan ‘Dordtse Kil’ vastgesteld op 25 juni 2013 waaruit blijkt dat onderhavige locatie de enkelbestemming ‘Bedrijf’ en dubbelbestemming ‘Waarde-Archeologie-3’ heeft. De voor ‘Bedrijf’ aangewezen gronden zijn bestemd voor: a. bedrijven; b. bedrijfswoningen behorende bij de onder a. bedoelde bedrijven; c. horeca; d. detailhandel; e. verkooppunt motorbrandstoffen; voor zover het de gronden ten zuiden van de N217 (Dordtse Kil III) betreft, tevens voor: f. verkeer; alsmede voor: g. bij de bestemming behorende voorzieningen, zoals verhardingen, groen, water, parkeervoorzieningen en nutsvoorzieningen, een en ander met inachtneming van het bepaalde in lid 4.4 van het bestemmingsplan.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 650.000,- v.o.n.
Status Beschikbaar
Aanvaarding In overleg

Bouw

Hoofdbestemming Bedrijfsruimte
Bouwjaar 2023

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte 1.200 m²

Bedrijfshal

Oppervlakte 265m²
Vrije hoogte 700
Vloerbelasting 1500
Voorzieningen Overheaddeuren, betonvloer, toilet
Bouwhoogte 700

Buitenruimte

Ligging Bedrijventerrein

Locatie

Foto's

Pascalstraat 28 , Dordrecht
Pascalstraat 28 , Dordrecht
Pascalstraat 28 , Dordrecht
Pascalstraat 28 , Dordrecht

Brochures

Meer informatie

Wilt u meer informatie of een vraag stellen? Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

* Dit contactformulier is beveiligd met reCAPTCHA en Google's privacy beleid en algemene voorwaarden zijn mogelijk van toepassing.
Neem contact op
Hoe kunnen wij je helpen?
09:18