Noordeinde 88, Hendrik-Ido-Ambacht

Noordeinde 88

3341 LW Hendrik-Ido-Ambacht

Verhuurd

Helaas is dit object verhuurd.

Omschrijving

Algemeen:
Op een unieke locatie, direct aan de doorgaande hoofdweg over het bedrijventerrein wordt deze kantoorruimte te huur aangeboden. Recht tegenover hoogwaardige horeca, ontspanning (fitness) en een maritiem ondernemershuis. De omgeving ondergaat de laatste fase van een ontwikkeling met revitalisatie van het bedrijventerrein. Kortom straks bent u helemaal 3.0 gehuisvest. Aan de overzijde van deze locatie is een aansluiting op de Waterbus met verbindingen tussen Dordrecht en Rotterdam.

De kantoorruimte is verdeeld over twee bouwlagen met een gedeelde entree, kantine en toiletruimte en maakt deel uit van een bedrijfsverzamelgebouw.

Afmetingen:
Begane grond: circa 135 m²
1e verdieping: circa 143 m²

Parkeren:
Nader toe te wijzen parkeerplaatsen aan de voorzijde van het gebouw. Gemeente zal aan de overzijde parkeerplaatsen realiseren langs de aan het Noordeinde gelegen parallelwegen. Gebruiker kan gebruik maken van deze door gemeente aan te leggen openbare parkeervoorzieningen. De toegang voor het parkeren naast de entree van de gebouwen is via de reeds gerealiseerde ventwegen.

Huurprijzen:
Begane grond van € 1.350,--
1e verdieping van € 1.450,--
Bovengenoemde prijzen zijn per maand en exclusief servicekosten en exclusief BTW.

Servicekosten:
Begane grond € 361,--
1e verdieping € 320,25

Bovengenoemde prijzen zijn per maand en exclusief BTW voor de volgende zaken en diensten:
- Schoonmaakkosten entree, trappenhuis, toiletgroepen en kantineruimte;
- Glasbewassing buitenzijde 2x per jaar en binnenzijde 4x per jaar;
- Onderhoud aan de verwarmingsinstallatie;
- Onderhoud aan de airconditioningsinstallatie;
- Onderhoud van alarminstallatie, collectieve beveiliging en alarmopvolging;
- Verbruik van gas, water en elektra aan de hand van de gehuurde oppervlakte.

Opleveringsniveau:
- Representatieve entree met trappenhuis naar de verdieping;
- toiletgroepen met dames en heren toiletten;
- vloeren voorzien van vloerbedekking door vorige huurder aangebracht;
- systeemplafonds voorzien van verlichtingsarmaturen;
- de kantoorruimte is ingedeeld in diverse vertrekken;
- pantry in kantine, gezamenlijk gebruik;
- langs de wanden kabelgoten t.b.v. data en telefonie met bekabeling;
- glasvezelaansluiting in de serverruimte;
- raambekleding;
- airconditioning;
- brandpreventiemiddelen.

Bouwjaar:
1998.

Verwarming:
CV installatie met radiatoren.

Warm watervoorziening:
Via boiler in de pantry.

Elektrische installatie:
Standaard ten behoeve van normaal kantoorgebruik.

Aanvaarding:
In overleg. Op korte termijn mogelijk.

Bestemming:
Thans is van toepassing het vigerende bestemmingsplan ‘Antoniapolder plus’ vastgesteld op 08 juli 2013 waaruit blijkt dat onderhavige locatie de enkelbestemming ‘Bedrijventerrein’ dubbelbestemming ‘Waarde-Archeologie’ en ‘Waterstaat-Waterkering’ heeft. De voor ‘Bedrijventerrein’ aangewezen gronden zijn bestemd voor: a. ter plaatse van de aanduiding "bedrijf tot en met categorie 2": bedrijven uit ten hoogste categorie 2 van de "Staat van Bedrijfsactiviteiten bedrijventerrein", alsmede bestaande bedrijven met een hogere categorie, zoals opgenomen in bijlage 3 van de regels; b. ter plaatse van de aanduiding "bedrijf tot en met categorie 3.2": bedrijven uit ten hoogste categorie 3.2 van de "Staat van Bedrijfsactiviteiten bedrijventerrein", alsmede bestaande bedrijven met een hogere categorie, zoals opgenomen in bijlage 3 van de regels; c. ter plaatse van de aanduiding "bedrijf tot en met categorie 4.2": bedrijven uit ten hoogste categorie 4.2 van de "Staat van Bedrijfsactiviteiten bedrijventerrein", alsmede bestaande bedrijven met een hogere categorie, zoals opgenomen in bijlage 3 van de regels; d. ter plaatse van de aanduiding "bedrijf tot en met categorie 5.2": bedrijven uit ten hoogste categorie 5.2 van de "Staat van Bedrijfsactiviteiten bedrijventerrein"; e. bedrijfsgebonden kantoren; f. een halte/opstapplaats voor de waterbus; g. aanlegplaatsen voor schepen met bijbehorende overslagfaciliteiten; h. ter plaatse van de aanduiding 'bedrijfswoning': tevens voor een bedrijfswoning; i. ter plaatse van de aanduiding 'detailhandel volumineus': tevens voor detailhandel in volumineuze goederen; j. ter plaatse van de aanduiding 'dienstverlening': tevens voor dienstverlening; k. ter plaatse van de aanduiding 'kantoor': tevens voor een kantoor; l. ter plaatse voor de aanduiding 'nutsvoorziening': in ieder geval voor nutsvoorzieningen; m. ter plaatse van de aanduiding 'sport': tevens voor een fitnesscentrum; n. ter plaatse van de aanduiding 'specifieke vorm van bedrijf - garagebedrijf': tevens voor een autowerkplaats alsmede een verkooppunt voor auto's; o. ter plaatse van de aanduiding 'specifieke vorm van maatschappelijk - kerkgenootschap': tevens voor een kerkgenootschap; p. ter plaatse van de aanduiding 'specifieke vorm van maatschappelijk - kinderdagverblijf': tevens voor een kinderdagverblijf; q. ter plaatse van de aanduiding "specifieke vorm van recreatie - clubgebouw" tevens voor het bestaan de clubgebouw ten behoeve van de bestaande jachthaven; r. ter plaatse van de aanduiding "verkooppunt motorbrandstoffen zonder lpg": tevens een verkooppunt voor motorbrandstoffen, met uitzondering van lpg, met daarbij behorende detailhandel en een autowasstraat; s. ter plaatse van de aanduiding 'wonen': tevens voor de bestaande woonfunctie; t. bij deze bestemming behorende voorzieningen, zoals groen, water, nutsvoorzieningen, parkeervoorzieningen en laad- en losvoorzieningen.
Informatie gemeente:
Hendrik Ido Ambacht is een groene en waterrijke gemeente in de provincie Zuid-Holland en maakt onderdeel uit van de Drechtsteden. Met ruim 288.000 inwoners is dit een regio die niet onderdoet voor een grote stad. De regio heeft een zeer strategische ligging op de as van Rotterdam en Antwerpen. Met name Hendrik Ido Ambacht heeft een uiterst centrale ligging in de punt van de rijkswegen A16 (Rotterdam-Breda-Antwerpen) en A15 (Rotterdam-Gorinchem-Nijmegen). De rivieren Beneden-Merwede, de Noord en de Oude Maas komen samen in het hart van de regio bij het “drie-rivieren-punt”. Het is dan ook niet voor niets dat de Drechtsteden ook wel “Samen stad aan het water” wordt genoemd.

Locatie:
Eenvoudig en snel te bereiken met de fiets, auto en de waterbus. De snelwegen A15 (Rotterdam-Gorinchem) en A16 (Rotterdam- Breda) en verbindt de locatie met aangrenzende gemeenten, waarvan op en afritten op korte afstand van de locatie zijn gelegen.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs verhuurd
Status Verhuurd
Aanvaarding In overleg

Bouw

Hoofdbestemming Kantoorruimte
Bouwjaar 1998

Kantoorruimte

Oppervlakte 278 m²
In units vanaf 135 m²
Luchtbehandelingen Airco
Verdiepingen 2
Voorzieningen Systeemplafond, toilet, pantry

Buitenruimte

Ligging Bedrijventerrein

Locatie

Foto's

Noordeinde 88, Hendrik-Ido-Ambacht
Noordeinde 88, Hendrik-Ido-Ambacht
Noordeinde 88, Hendrik-Ido-Ambacht
Noordeinde 88, Hendrik-Ido-Ambacht
Noordeinde 88, Hendrik-Ido-Ambacht
Noordeinde 88, Hendrik-Ido-Ambacht
Noordeinde 88, Hendrik-Ido-Ambacht
Noordeinde 88, Hendrik-Ido-Ambacht
Noordeinde 88, Hendrik-Ido-Ambacht
Noordeinde 88, Hendrik-Ido-Ambacht
Noordeinde 88, Hendrik-Ido-Ambacht
Noordeinde 88, Hendrik-Ido-Ambacht
Noordeinde 88, Hendrik-Ido-Ambacht
Noordeinde 88, Hendrik-Ido-Ambacht
Noordeinde 88, Hendrik-Ido-Ambacht
Noordeinde 88, Hendrik-Ido-Ambacht
Noordeinde 88, Hendrik-Ido-Ambacht
Noordeinde 88, Hendrik-Ido-Ambacht
Noordeinde 88, Hendrik-Ido-Ambacht
Noordeinde 88, Hendrik-Ido-Ambacht

Brochures

Meer informatie

Wilt u meer informatie of een vraag stellen? Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

* Dit contactformulier is beveiligd met reCAPTCHA en Google's privacy beleid en algemene voorwaarden zijn mogelijk van toepassing.
Neem contact op
Hoe kunnen wij je helpen?
08:34