Marisstraat 8d , SLIEDRECHT

Marisstraat 8d

3364 AZ SLIEDRECHT

Beschikbaar

€ 1.475.000,- v.o.n.

Heeft u interesse in dit object?

Neemt u dan contact met ons op!

Contactpersoon

Niels Vink

078-614 10 30 0184-64 77 66 Stuur een e-mail

Omschrijving

Aan de Marisstraat 8 op bedrijventerrein Nijverwaard komt FORWRD. Een eigentijds, chic gebouw met 6 businessunits. Pak je deze kans ‘to Move FORWRD.’ in een gloednieuwe businessunit op een goed bereikbare locatie in Sliedrecht?

Het comfort van nieuwbouw.
Het gebouw dat nu op de locatie van FORWRD. staat, wordt gestript en opnieuw ingedeeld, opgebouwd en afgewerkt. Alleen het casco blijft staan. Het resultaat is dat FORWRD. qua uitstraling, functionaliteit en isolatiewaarden past bij de wensen van nu en de eisen voor de toekomst. Duurzaam, comfortabel en representatief.

Zorgeloos en compleet.
Afhankelijk van de grootte van de businessunit krijg je op eigen terrein een x-aantal parkeerplaatsen toegewezen. Voor de 6 units zijn er 33 privéparkeerplaatsen beschikbaar. Rond FORWRD. is er ook nog volop openbare parkeergelegenheid.

Wie een businessunit koopt met kantoorruimte, wordt ontzorgd. De kantoorruimte wordt compleet afgewerkt en bekabeld opgeleverd met keukenblok, toilet, wanden voorzien van gesausd glasvlies, systeemplafonds en wandcontactdozen. Je hoeft de afwerking alleen nog maar af te stemmen op jouw bedrijf en smaak. Verhuizen en genieten maar!

Businessunit 6
Businessunit 6 aan de Marisstraat is de grootste bedrijfsruimte van FORWRD. Opvallend is de bedrijfshal van circa 560 m² groot en inpandig maar liefst ruim circa 9 meter hoog. Deze hal is voorzien van 2 elektrische overheaddeuren. Op de begane grond zijn er een sanitaire ruimte met 2 toiletten, pantry, entreehal en kantoorruimte voor zo’n 4 personen. Deze antoorruimte zou ook prima dienst kunnen doen als vergaderruimte. Achter de grote ramen gaan meerdere royale kantoorruimten schuil. Op de 1e verdieping zijn 2 kantoorruimten van maar liefst 112 en 90 m². Ook op deze verdieping zijn er 2 toiletten en een pantry. De riante vloeroppervlakte van de kantoorruimte op de 1e verdieping biedt volop mogelijkheden.

Afmetingen
Bedrijfsruimte circa 560 m²
Kantoorruimte circa 257 m²
9 parkeerplaatsen

Bestemming
Er zijn volop ondernemingsmogelijkheden. Volgens het bestemmingsplan is op deze locatie een bedrijf mogelijk tot categorie 4.2.

Move FORWRD.
FORWRD. ligt ideaal ten opzichte van de snelweg. Met 3 autominuten ben je op de A15. Dordrecht bereik je met 12 minuten, Rotterdam is nog geen half uur rijden en Utrecht en Den Haag liggen op 3 kwartier afstand. Mochten je zakenrelaties of medewerkers met het openbaar vervoer reizen, dan ligt FORWRD. ook goed. Station Sliedrecht ligt op 6 minuten fietsafstand.

Start bouw:
Q4 2022

Oplevering:
Q2 2023

Interesse? Schrijf je in als geïnteresseerde
Gaat jouw ondernemershart sneller kloppen van wat je hier leest en heb je de behoefte ‘to Move FORWRD.’?
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Koopprijs € 1.475.000,- v.o.n.
Status Beschikbaar
Aanvaarding In overleg

Bouw

Hoofdbestemming Bedrijfsruimte
Bouwjaar 2022
In aanbouw ja

Bedrijfshal

Oppervlakte 560m²
Vrije hoogte 900
Voorzieningen Overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet
Bouwhoogte 900

Buitenruimte

Ligging Bedrijventerrein

Foto's

Marisstraat 8d , SLIEDRECHT
Marisstraat 8d , SLIEDRECHT
Marisstraat 8d , SLIEDRECHT
Marisstraat 8d , SLIEDRECHT
Marisstraat 8d , SLIEDRECHT
Marisstraat 8d , SLIEDRECHT

Brochures

Meer informatie

Wilt u meer informatie of een vraag stellen? Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

* Dit contactformulier is beveiligd met reCAPTCHA en Google's privacy beleid en algemene voorwaarden zijn mogelijk van toepassing.
Neem contact op
Hoe kunnen wij je helpen?
08:57