Marisstraat 3 , SLIEDRECHT

Marisstraat 3

3364 AZ SLIEDRECHT

Onder optie

prijs op aanvraag

Heeft u interesse in dit object?

Neemt u dan contact met ons op!

Contactpersoon

Niels Vink

078-614 10 30 0184-64 77 66 Stuur een e-mail

Omschrijving

Aan de Marisstraat 8 op bedrijventerrein Nijverwaard komt FORWRD. Een eigentijds, chic gebouw met 6 businessunits. Pak je deze kans ‘to Move FORWRD.’ in een gloednieuwe businessunit op een goed bereikbare locatie in Sliedrecht? In juli 2022 gaat de verkoop van start. De exacte datum laten we snel weten. Iedereen die ingeschreven staat als belangstellende, ontvangt als eerste meer informatie.

Het comfort van nieuwbouw.
Het gebouw dat nu op de locatie van FORWRD. staat, wordt gestript en opnieuw ingedeeld, opgebouwd en afgewerkt. Alleen het casco blijft staan. Het resultaat is dat FORWRD. qua uitstraling, functionaliteit en isolatiewaarden past bij de wensen van nu en de eisen voor de toekomst. Duurzaam, comfortabel en representatief.

Zorgeloos en compleet.
Afhankelijk van de grootte van de businessunit krijg je op eigen terrein een x-aantal parkeerplaatsen toegewezen. Voor de 6 units zijn er 33 privéparkeerplaatsen beschikbaar. Rond FORWRD. is er ook nog volop openbare parkeergelegenheid.

Wie een businessunit koopt met kantoorruimte, wordt ontzorgd. De kantoorruimte wordt compleet afgewerkt en bekabeld opgeleverd met keukenblok, toilet, wanden voorzien van gesausd glasvlies, systeemplafonds en wandcontactdozen. Je hoeft de afwerking alleen nog maar af te stemmen op jouw bedrijf en smaak. Verhuizen en genieten maar!

Aanbod business units
In FORWORD. Komen 6 hoogwaardige businessunits in verschillende afmetingen. De unit van 140 m² groot is een bedrijfshal zonder kantoor. De drie units van in totaal 360 m² bestaan uit een bedrijfshal van 250 m² en een kantoorruimte van 110 m². Nog een slag groter is de unit van in totaal 494 m² met een bedrijfshal van 234 m² en een kantoorruimte van 260 m². De grootste variant heeft een totale oppervlakte van 817 m² bestaande uit een bedrijfshal van 560 m² en een kantoorruimte van 257 m². Is één van deze ruimtes wat je zoekt?

Er zijn volop ondernemingsmogelijkheden. Volgens het bestemmingsplan is op deze locatie een bedrijf mogelijk tot categorie 4.2.

Move FORWRD.
FORWRD. ligt ideaal ten opzichte van de snelweg. Met 3 autominuten ben je op de A15. Dordrecht bereik je met 12 minuten, Rotterdam is nog geen half uur rijden en Utrecht en Den Haag liggen op 3 kwartier afstand. Mochten je zakenrelaties of medewerkers met het openbaar vervoer reizen, dan ligt FORWRD. ook goed. Station Sliedrecht ligt op 6 minuten fietsafstand.

Start bouw:
Q4 2022

Oplevering:
Q2 2023

Interesse? Schrijf je in als geïnteresseerde
Gaat jouw ondernemershart sneller kloppen van wat je hier leest en heb je de behoefte ‘to Move FORWRD.’? Laat je gegevens achter via de website. Zodra er meer bekend is, laten we dit weten aan alle belangstellenden.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs op aanvraag
Status Onder optie
Aanvaarding In overleg

Bouw

Hoofdbestemming Bedrijfsruimte
Bouwjaar 2022

Bedrijfshal

Oppervlakte 250m²

Buitenruimte

Ligging Bedrijventerrein

Foto's

Marisstraat 3 , SLIEDRECHT
Marisstraat 3 , SLIEDRECHT
Marisstraat 3 , SLIEDRECHT
Marisstraat 3 , SLIEDRECHT
Marisstraat 3 , SLIEDRECHT
Marisstraat 3 , SLIEDRECHT

Meer informatie

Wilt u meer informatie of een vraag stellen? Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

* Dit contactformulier is beveiligd met reCAPTCHA en Google's privacy beleid en algemene voorwaarden zijn mogelijk van toepassing.
Neem contact op
Hoe kunnen wij je helpen?
15:24