Mandenmakersstraat 1, ZWIJNDRECHT

Mandenmakersstraat 1

3334 KE ZWIJNDRECHT

Beschikbaar

€ 450,- p/m

Heeft u interesse in dit object?

Neemt u dan contact met ons op!

Contactpersoon

Niels Vink

078-614 10 30 0184-64 77 66 Stuur een e-mail

Omschrijving

Algemeen:
De aangeboden kantoorunits zijn gelegen op de begane grond, 1e en 2e verdieping. De units maken gezamenlijk gebruik van de algemene voorzieningen als verkeerszones/toiletgroepen en pantry. Tevens is de algemene vergaderruimte beschikbaar. De rechtervleugel op de begane grond is voorzien van eigen toiletten en eigen keuken.

Afmetingen:
Begane grond
Totaal circa 200 m²

Eerste verdieping
H1.7 circa 37 m²
H1.8 circa 37 m²

Tweede verdieping
H2.02 circa 54 m²

Parkeren:
Per unit is er minimaal 1 parkeerplaats inbegrepen. Extra parkeerplaatsen worden (indien beschikbaar) aangeboden voor € 15,-- per parkeerplaats per maand.

Huurprijzen:
Rechtervleugel € 2.000,--
H1.7 € 450,--
H1.8 €450,--
H2.02 € 650,--
Genoemde bedrag is per maand en all-in, exclusief BTW en inclusief servicekosten.

Algemene vergaderruimte is voor elke huurder gratis beschikbaar voor 2 dagdelen per maand. Bij meer verbruik dan de 2 dagdelen zijn de kosten € 15,-- per dagdeel.

Servicekosten:
Deze bestaan uit:
- Verbruik van gas, water en elektra;
- onderhoud installaties, alarm, verwarming, lift, koeling en luchtbehandeling;
- schoonmaakkosten algemene ruimte;
- onderhoud terrein en tuin;
- raam bewassing buitenzijde, 1x per 3 maanden;
- internet op basis van glasvezel.

Bouwjaar:
1975.

Opleveringsniveau:
- Entree met tochtportaal, elektrische schuifdeuren, lange gang en natuurstenen vloer;
- lift, geschikt voor 8 personen, 630 kg;
- garderobekasten;
- alle lagen zijn ingedeeld in diverse kamers;
- systeemplafonds met verlichtingsarmaturen;
- in het plafond een luchtbehandelingssysteem met koeling;
- per laag een complete pantry en toiletgroep met minder valide toilet;
- lamellen als raambekleding;
- aan de buitenzijde, screens als zonwering;
- brandblusmiddelen;
- diverse opbergmogelijkheden.

Verwarming:
CV installatie met radiatoren en convectoren.

Elektrische installatie:
Standaard.

Bestemming:
Thans is van toepassing het vigerende bestemmingsplan "De Geer" waaruit blijkt dat onderhavige locatie de bestemming "bedrijf” en “Waarde- Archeologie " heeft. De voor “bedrijf” aangewezen gronden zijn bestemd om te worden gebruik voor ter plaatse van de aanduiding 'bedrijf ten hoogste categorie 2': bedrijven uit ten hoogste categorie 2 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten; ter plaatse van de aanduiding 'bedrijf ten hoogste categorie 3.1': bedrijven uit ten hoogste categorie 3.1 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten; ter plaatse van de aanduiding 'bedrijf ten hoogste categorie 3.2': bedrijven uit ten hoogste categorie 3.2 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten 'bedrijventerrein'; ter plaatse van de aanduiding 'bedrijf ten hoogste categorie 4.1': bedrijven uit ten hoogste categorie 4.1 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten 'bedrijventerrein'; ter plaatse van de aanduiding 'bedrijf ten hoogste categorie 4.2': bedrijven uit ten hoogste categorie 4.2 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten 'bedrijventerrein'; ter plaatse van de aanduidingen 'specifieke vorm van bedrijf - 1 tot en met 13': ter plaatse van de aanduiding 'bedrijfswoning', tevens een bedrijfswoning; ter plaatse van de aanduiding 'detailhandel volumineus', tevens detailhandel in sanitair; ter plaatse van de aanduiding 'horeca van categorie 2', tevens horeca uit categorie 2; ter plaatse van de aanduiding 'maatschappelijk', tevens een medisch zuurstofcentrum; ter plaatse van de aanduiding 'specifieke vorm van bedrijf - gasontvangstation', tevens een gasontvangstation; ter plaatse van de aanduiding 'specifieke vorm van detailhandel - 1', tevens detailhandel in gereedschappen; ter plaatse van de aanduiding 'specifieke vorm van detailhandel - 2', tevens detailhandel in kampeerbenodigdheden; ter plaatse van de aanduiding 'specifieke vorm van dienstverlening - 1', tevens een uitzendbureau; ter plaatse van de aanduiding 'specifieke vorm van dienstverlening - 2', tevens een postkantoor; ter plaatse van de aanduiding 'verkooppunt motorbrandstoffen zonder lpg', tevens een verkooppunt in motorbrandstoffen zonder lpg met autowasstraat en bijbehorende detailhandel; ter plaatse van de aanduiding 'specifieke vorm van wonen - 1', tevens een bedrijfswoning, uitsluitend op de eerste verdieping; bij deze bestemming behorende voorzieningen, zoals groen, water, waterhuishoudkundige voorzieningen, nutsvoorzieningen, parkeer-, verkeersvoorzieningen en laad- en losvoorzieningen. De voor 'Waarde - Archeologie' aangewezen gronden zijn - behalve voor de andere aldaar voorkomende bestemming(en) - mede bestemd voor de bescherming en veiligstelling van archeologische waarden.

Aanvaarding:
In overleg.

Informatie gemeente:
Zwijndrecht is een dorp binnen de agglomeratie Drechtsteden en telt per 1 januari 2016 44.454 inwoners. De oppervlakte van het dorp is 22,77 km² waarvan 2,35 km² uit water bestaat. Zwijndrecht is gelegen aan het drierivierenpunt, het drukst bevaren punt in Nederland. De rivieren ‘Noord’, ‘Oude Maas’ en ‘Beneden Merwede’ komen hier samen. Zwijndrecht heeft 7 bedrijventerrein waarvan Groote Lindt buitendijks is gerealiseerd en derhalve bereikbaar is voor de binnenvaart.

Locatie:
Gelegen op het bedrijventerrein ‘De Geer’ te Zwijndrecht. Goede bereikbaarheid van en naar de rijksweg A16.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs € 450,- p/m
Status Beschikbaar
Aanvaarding In overleg

Bouw

Hoofdbestemming Kantoorruimte
Bouwperiode Vanaf 1991 tm 2000

Kantoorruimte

Oppervlakte 328 m²
In units vanaf 37 m²
Verdiepingen 1
Voorzieningen Liften, systeemplafond, toilet, pantry

Buitenruimte

Ligging Bedrijventerrein

Locatie

Foto's

Mandenmakersstraat 1, ZWIJNDRECHT
Mandenmakersstraat 1, ZWIJNDRECHT
Mandenmakersstraat 1, ZWIJNDRECHT
Mandenmakersstraat 1, ZWIJNDRECHT
Mandenmakersstraat 1, ZWIJNDRECHT
Mandenmakersstraat 1, ZWIJNDRECHT
Mandenmakersstraat 1, ZWIJNDRECHT

Brochures

Meer informatie

Wilt u meer informatie of een vraag stellen? Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

* Dit contactformulier is beveiligd met reCAPTCHA en Google's privacy beleid en algemene voorwaarden zijn mogelijk van toepassing.
Neem contact op
Hoe kunnen wij je helpen?
09:38