Afspraak maken?
Kleine Beer 46, Alblasserdam

Kleine Beer 46

2952 AS Alblasserdam

Beschikbaar

€ 1.250,- p/m

Heeft u interesse in dit object?

Neemt u dan contact met ons op!

Contactpersoon

Niels Vink

078-614 10 30 0184-64 77 66 Stuur een e-mail

Omschrijving

Algemeen:
Het betreft een bedrijfs-/kantoorruimte verdeeld over twee bouwlagen gelegen op bedrijventerrein ‘Hoogendijk’ met aan de voorzijde 2 vaste eigen parkeerplaatsen en een aandeel in de algemene parkeerplaatsen aan achterzijde van het totaalgebouw. De begane grond is nu in gebruik als bedrijfsruimte en de verdieping betreft een zeer net afgewerkte kantoorruimte met 2 kamers, pantry en toilet. Tevens behoort bij deze bedrijfsunit een plaats op de aanwezige gezamenlijke reclamezuil.

Afmetingen:
Begane grond circa 65 m²
Verdieping circa 65 m²

Parkeren:
Aan de voorzijde 2 vaste eigen parkeerplaatsen en een aandeel in de algemene parkeerplaatsen aan achterzijde van het totaalgebouw.

Huurprijs:
€ 1.250,-- per maand exclusief BTW.

Opleveringsniveau:
Bedrijfsruimte:
- betonnen vloer;
- meterkast;
- verlichting;
- houten trap naar verdieping;
- handmatige bedienbare overheaddeur.

Kantoorruimte:
- Ingedeeld in twee vertrekken;
- Gestuct plafond met verlichting;
- vloer voorzien van vloerbedekking;
- wanden afgewerkt met glasvlies behang;
- ramen voorzien van lamellen;
- pantry met vaatwasser en koelkast;
- toilet.

Bouwjaar:
2006.

Verwarming:
Via cv installatie met radiatoren

Warm watervoorziening:
Boiler in de pantry.

Elektrische installatie:
Standaard ten behoeve van normaal gebruik.

Aanvaarding:
Beschikbaar per 1 december 2020

Bestemming:
Thans is van toepassing het vigerende bestemmingsplan ‘Herstelplan Alblasserdam’ vastgesteld op 31 maart 2015 waaruit blijkt dat onderhavige locatie de bestemming ‘Bedrijventerrein-1’ heeft. De voor ‘Bedrijventerrein-1’ aangewezen gronden zijn bestemd voor: • ter plaatse van de aanduiding ''bedrijf tot en met categorie 2'': bedrijven uit ten hoogste milieucategorie 2 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten, zoals bijgevoegd als bijlage 1; • ter plaatse van de aanduiding "bedrijf tot en met categorie 3.1": bedrijven uit ten hoogste milieucategorie 3.1 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten, zoals bijgevoegd als bijlage 1; • ter plaatse van de aanduiding "bedrijf tot en met categorie 3.2": bedrijven uit ten hoogste milieucategorie 3.2 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten, zoals bijgevoegd als bijlage 1; • ter plaatse van de aanduiding "bedrijf tot en met categorie 4.1": bedrijven uit ten hoogste milieucategorie 4.1 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten, zoals bijgevoegd als bijlage 1; • ter plaatse van de aanduiding "bedrijf tot en met categorie 4.2": bedrijven uit ten hoogste milieucategorie 4.2 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten, zoals bijgevoegd als bijlage 1; • ter plaatse van de aanduiding "bedrijf tot en met categorie 5.1": bedrijven uit ten hoogste milieucategorie 5.1 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten, zoals bijgevoegd als bijlage 1; • ter plaatse van de aanduiding "bedrijf tot en met categorie 5.2": bedrijven uit ten hoogste milieucategorie 5.2 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten, zoals bijgevoegd als bijlage 1; • ter plaatse van de aanduiding "bedrijf tot en met categorie 5.3": bedrijven uit ten hoogste milieucategorie 5.3 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten, zoals bijgevoegd als bijlage 1; • ter plaatse van de aanduidingen "specifieke vorm van bedrijf - 1 tot en met - 11': tevens een bedrijfsactiviteit met SBI - code zoals hierna in de tabel genoemd, uit de ten hoogste voor de bedrijfsactiviteit in de tabel aangegeven milieucategorie van de Staat van Bedrijfsactiviteiten, zoals bijgevoegd als bijlage 1;
aanduiding SBI - code uit ten hoogste milieucategorie
specifieke vorm van bedrijf - 1 28.51 3.2
specifieke vorm van bedrijf - 2 45.1 3.2
specifieke vorm van bedrijf - 3 50.1 3.2
specifieke vorm van bedrijf - 4 63.12 3.1
specifieke vorm van bedrijf - 5 34.201 4.1
specifieke vorm van bedrijf - 6 28.1 3.2
specifieke vorm van bedrijf - 7 25.21 4.1
specifieke vorm van bedrijf - 8 51.55 / 37.20 3.2 / 4.2
specifieke vorm van bedrijf - 9 31.10 4.1
specifieke vorm van bedrijf - 10 28.21 4.2
specifieke vorm van bedrijf - 11 27.101 6
• ter plaatse van de aanduiding "bedrijfswoning": tevens een bedrijfswoning inclusief bijgebouwen met een maximale inhoud van 750 m³; • ter plaatse van de aanduiding "detailhandel perifeer": tevens voor perifere detailhandel; • ter plaatse van de aanduiding ''kantoor'': tevens voor zelfstandige kantoren; • ter plaatse van de aanduiding "opslag": uitsluitend voor opslag; • ter plaatse van de aanduiding "risicovolle inrichting": tevens een risicovolle inrichting; • ter plaatse van de aanduiding "sportcentrum": tevens een sportcentrum; • ter plaatse van de aanduiding "waterzuiveringsinstallatie": tevens een rioolwaterzuiveringsbedrijf; • ter plaatse van de aanduiding "specifieke vorm van detailhandel - detailhandel perifeer-1": tevens voor perifere detailhandel - 1, zie artikel 1.80; • kleinschalige zelfstandige kantoren met een bruto vloeroppervlak van maximaal 1.000 m²; • productie gebonden detailhandel; • laad- en losvoorzieningen; • bedrijfsgebonden parkeervoorzieningen; • groenvoorzieningen en water; • erven en tuinen; • paden en wegen.

Informatie gemeente:
In de geschiedenis van Alblasserdam heeft water een grote rol gespeeld. Naast de rivier de Alblas, waar Alblasserdam zijn naam aan ontleent, is de rivier De Noord van groot belang geweest voor de groei van Alblasserdam. Door de ligging aan deze rivier was Alblasserdam een gunstige vestigingsplaats voor industrie, dat is nog steeds. Alblasserdam kent een diversiteit aan bedrijfsterreinen en heeft een rijk aanbod aan bedrijfsactiviteiten. Verbindingen met Rijksweg A15 direct met op en afritten zijn uitermate gunstig.

Locatie:
Het object is aan de Kleine Beer gesitueerd. Het object is gunstig gelegen ten opzichte van diverse rijkswegen als de A16 en de A15 en provinciale weg N915 welke de locatie verbindt met rand gemeenten zoals Hendrik-Ido-Ambacht, Ridderkerk en Zwijndrecht.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs € 1.250,- p/m
Status Beschikbaar
Aanvaarding In overleg

Bouw

Hoofdbestemming Bedrijfsruimte
Bouwjaar 2006

Bedrijfshal

Oppervlakte 65m²
Voorzieningen Overheaddeuren, betonvloer, toilet, pantry

Buitenruimte

Ligging Bedrijventerrein

Locatie

Foto's

Kleine Beer 46, Alblasserdam
Kleine Beer 46, Alblasserdam
Kleine Beer 46, Alblasserdam
Kleine Beer 46, Alblasserdam
Kleine Beer 46, Alblasserdam
Kleine Beer 46, Alblasserdam
Kleine Beer 46, Alblasserdam
Kleine Beer 46, Alblasserdam
Kleine Beer 46, Alblasserdam

Video's

360° foto's (1)

Brochures

Meer informatie

Wilt u meer informatie of een vraag stellen? Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

* Dit contactformulier is beveiligd met reCAPTCHA en Google's privacy beleid en algemene voorwaarden zijn mogelijk van toepassing.