Afspraak maken?
Kerkeplaat 9T, Dordrecht

Kerkeplaat 9T

3313 LC Dordrecht

Verhuurd

Helaas is dit object verhuurd.

Omschrijving

Algemeen:
Op een uiterst gunstig gesitueerde locatie langs de Provincialeweg de N3 wordt een fraai ontworpen multifunctioneel bedrijfscomplex gerealiseerd, bestaande uit 20 bedrijfsunits die variëren in grootte. Alle units beschikken over een bedrijfs- / opslagruimte op de begane grond en een opslagruimte op de verdieping. De opslagruimte op de verdieping is voorbereid om af te bouwen als kantoorruimte. Alle units worden uitgevoerd met een elektrisch bedienbare overheaddeur, een separate loopdeur en een onderheide betonvloer met een uiterst gunstige vloerbelasting van 1.000kg/m² (op de begane grond). Het complex zal worden afgesloten middels een hekwerk rondom en een elektrisch bedienbare toegangspoort die middels inbellen geopend kan worden. Hierdoor is het bedrijventerrein 24/7 te betreden.

Aangezien er op locatie geen aansluiting op het gasnetwerk mogelijk is, worden de units voorbereid op duurzame installaties en is er bij het ontwerp rekening gehouden met het aspect duurzaamheid. Zo worden in alle vloeren slangen aangebracht ten behoeve vloerverwarming, op zowel de begane grond als op de verdieping. Op het gebied van duurzaamheid is het tegen meerwerk mogelijk dat de vloerverwarming wordt aangesloten op een warmtepomp en kunnen de units worden voorzien van zonnepanelen.

Afmetingen:
9T unit 14
Bedrijfsruimte begane grond circa 66,5 m²
Kantoorruimte verdieping circa 64,6 m²

Parkeren:
5 parkeerplaatsen. 2 parkeerplaatsen voor de unit en 3 op het parkeerterrein

Huurprijs:
€ 1.095,-- per maand exclusief BTW en servicekosten.

Servicekosten:
Nader te bepalen.

Opleveringsniveau:
Het object zal vrij van huur en gebruik (schoon en ontruimd) worden opgeleverd in de huidige staat met de volgende voorzieningen.

Algemeen:
- Onderheide betonvloer, maximale vloerbelasting 1.000 kg/m²;
- verdiepingsvloer, kanaalplaatvloer voorzien van zandcement dekvloer, maximale vloerbelasting 500 kg/m²;
- vrije hoogte onder de verdiepingsvloer circa 3,75 m;
- vrije hoogte op de verdiepingsvloer circa 2,72-2,92 m onder de staalconstructie;
- unit scheidende wanden door middel van vellingblokken;
- elektrisch bedienbare overheaddeur van circa 3 m breed en circa 3,45 m hoog; met 1 licht sectie met kader in aluminium;
- separate loopdeur;
- houten steektrap naar de verdieping;
- toilet op de begane grond;
- uitstortgootsteen op de begane grond;
- mechanische ventilatie met een afzuigpunt in het toilet en op de verdieping;
- verlichting: LED armaturen aangebracht tegen de betonnen of stalen plafonds;
- deurbelinstallatie bij de entreedeur;
- buitenverlichting;
- voorbereiding ten behoeve van een pantry op de verdieping door middel van een afgedopte wateraansluiting en een afvoer.

Terrein:
- Verharding door middel van betonklinkers;
- riolering door middel van straatkolken;
- het terrein zal worden afgesloten door middel van een elektrisch bedienbare schuifpoort.

Bouwjaar:
2021.

Verwarming:
Nog niet aanwezig.

Aanvaarding:
In overleg.

Bestemming:
Thans is van toepassing het vigerende bestemmingsplan ‘Staart’ vastgesteld op 25 juni 2013 waaruit blijkt dat onderhavige locatie de enkelbestemming ‘Bedrijf’ en dubbelbestemming ‘Waarde – Archeologie-2’ heeft. De voor ‘Bedrijf’ aangewezen gronden zijn bestemd voor: a. bedrijven; b. bunkerstation, uitsluitend ter plaatse van de aanduiding 'specifieke vorm van bedrijf - bunkerstation'; c. servicepunt en verkooppunt voor motorbrandstoffen zonder LPG, uitsluitend ter plaatse van de aanduiding 'verkooppunt motorbrandstoffen zonder LPG'; d. servicepunt en verkooppunt voor motorbrandstoffen met LPG, uitsluitend ter plaatse van de aanduiding 'verkooppunt motorbrandstoffen met LPG'; e. bedrijfswoning, uitsluitend ter plaatse van de aanduiding 'bedrijfswoning'; f. religieuze voorziening, uitsluitend ter plaatse van de aanduiding 'religie'; g. detailhandel, uitsluitend ter plaatse van de aanduiding 'detailhandel'; h. detailhandel in volumineuze goederen, uitsluitend ter plaatse van de aanduiding 'detailhandel - grootschalig'; i. autowegverkeer, ter plaatse van de aanduiding 'brug'; j. bij de bestemming behorende voorzieningen, zoals verhardingen, groen, water, ontsluitingen, parkeer- en nutsvoorzieningen.

Informatie gemeente:
Op het drukst bevaarde punt in Europa, waar de rivier de Merwede zich splitst in de Noord en de Oude maas, ligt de stad Dordrecht in de Provincie Zuid-Holland. Dordrecht maakt onderdeel uit van de grootstedelijke agglomeratie Drechtsteden en heeft een zeer strategische ligging op de as van Rotterdam en Antwerpen. Met ruim 288.000 inwoners en een nog veel groter verzorgingsgebied vervult deze regio een belangrijke economische functie. Dordrecht is een karakteristieke stad met meer dan 900 rijksmonumenten, 700 gemeentelijke monumenten en een groot aantal beeldbepalende panden.

Locatie:
Het perceel is gelegen op bedrijventerrein de Staart aan de Noordzijde van Dordrecht direct langs rivier ‘De Merwede’ en Randweg N3. In de directe omgeving van het getaxeerde bevinden zich diverse voorzieningen zoals een McDonald’s, tankstation, autowasstraat, supermarkt, bedrijventerrein en woonomgeving.
Het bedrijventerrein is gelegen nabij de op- en afritten van de rondweg N3. Deze weg biedt aansluiting op de rijksweg A16 (Rotterdam-Antwerpen) en de rijksweg A15 (Europoort-Nijmegen). In de directe omgeving is een bushalte gelegen.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs verhuurd
Status Verhuurd
Aanvaarding In overleg

Bouw

Hoofdbestemming Bedrijfsruimte
Bouwperiode Vanaf 2021 tm 2030

Bedrijfshal

Oppervlakte 67m²
In units vanaf 67m²
Vloerbelasting 1000
Voorzieningen Overheaddeuren, betonvloer, toilet

Buitenruimte

Ligging Bedrijventerrein

Locatie

Foto's

Kerkeplaat 9T, Dordrecht
Kerkeplaat 9T, Dordrecht
Kerkeplaat 9T, Dordrecht
Kerkeplaat 9T, Dordrecht
Kerkeplaat 9T, Dordrecht
Kerkeplaat 9T, Dordrecht
Kerkeplaat 9T, Dordrecht
Kerkeplaat 9T, Dordrecht
Kerkeplaat 9T, Dordrecht
Kerkeplaat 9T, Dordrecht
Kerkeplaat 9T, Dordrecht

Video's

360° foto's (2)

Brochures

Meer informatie

Wilt u meer informatie of een vraag stellen? Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

* Dit contactformulier is beveiligd met reCAPTCHA en Google's privacy beleid en algemene voorwaarden zijn mogelijk van toepassing.