Afspraak maken?
Kerkbuurt 68a, Sliedrecht

Kerkbuurt 68a

3361 BK Sliedrecht

Verhuurd

Helaas is dit object verhuurd.

Omschrijving

Algemeen:
Aan de winkelpromenade te Sliedrecht wordt deze moderne winkelruimte te huur aangeboden. Het betreft een moderne winkelruimte gelegen aan de Kerkbuurt te Sliedrecht.

Afmetingen:
Winkelruimte circa 110 m².
Parkeren:
Direct nabij openbare parkeergelegenheid aan de achterzijde van de winkelruimte.

Huurprijs:
€ 1.850,-- per maand exclusief BTW.
Bouwaard:
- Betonvloer;
- opbouw betonconstructie;
- geïsoleerde metselwerk gevels;
- winkel-scheidende wanden metalstud.

Opleveringsniveau:
De winkelruimte wordt casco aangeboden. De winkel heeft aanvullend op het casco een aantal voorzieningen:
- Aluminium voorgevel-pui voorzien van dubbele toegangsdeur en isolerende, gelaagde beglazing;
- frontbreedte ca. 7,20 meter;
- meterkast met aansluitingen voor elektra, gas, water en telefonie.

De navolgende zaken zijn door de vertrekkend huurder in de winkelruimte aangebracht en kunnen mogelijk worden overgenomen door de opvolgend huurder:
- pvc-vloer;
- verlaagd plafond met spot-verlichting, vrije hoogte ca. 3,00 m¹;
- wandcontactdozen;
- verwarming door middel van cv-installatie met radiatoren en een warmtegordijn ter plaatse van de entree;
- koeling door middel van airco plafondunits;
- mechanische ventilatie;
- verblijfsruimte met pantry en toilet aan de achterzijde van de winkelruimte;
- zonnescherm.
Aanvaarding:
In overleg.

Bestemming:
Thans is van toepassing het vigerende bestemmingsplan ‘Kerkbuurt-Oost’ vastgesteld op 28 oktober 2014 waaruit blijkt dat onderhavige locatie de bestemming ‘centrum-1’ heeft. De voor ‘centrum-1’ aangewezen gronden zijn bestemd voor: a. detailhandel, met dien verstande dat een supermarkt uitsluitend is toegestaan ter plaatse van de aanduiding 'supermarkt'; b. dienstverlening; c. horeca van categorie 2 t/m 4, met uitzondering van de gronden ter plaatse van de aanduiding 'horeca uitgesloten'; d. kantoren; e. wonen (inclusief aan huis verbonden beroeps- of bedrijfsactiviteiten) op de verdiepingen en bijbehorende entrees en bergingen op de begane grond; f. zorgvoorzieningen, zoals medische praktijken, klinieken en dagverblijven, consultatiebureaus en kinderopvang; g. ter plaatse van de aanduiding 'garagebox': uitsluitend garageboxen; h. ter plaatse van de aanduiding 'horeca van categorie 5': tevens horeca van categorie 5, met dien verstande dat ter plaatse van de aanduiding 'horeca' horeca van categorie 5 uitsluitend op de bovenste verdieping is toegestaan; i. ter plaatse van de aanduiding 'specifieke vorm van bedrijf - 1': tevens een bedrijfsactiviteit met de SBI-code 18129, uit ten hoogste categorie 2 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten 'functiemenging'; j. ter plaatse van de aanduiding 'sportzaal': tevens een sportzaal; k. ter plaatse van de aanduiding 'wonen': tevens wonen (inclusief aan huis verbonden beroeps- of bedrijfsactiviteiten) op de begane grond; l. bij deze bestemming behorende voorzieningen zoals: wegen en paden, tuinen, groenvoorzieningen en parkeervoorzieningen.

Informatie gemeente:
Sliedrecht is een dorp dat slingert langs de rivier 'Beneden Merwede'. Het ligt op een steenworp afstand van Nationaal Park De Biesbosch en heeft ook binnen de gemeentegrenzen veel groen. Mooi aan Sliedrecht is het dorpse karakter. De inwoners van Sliedrecht staan voor elkaar klaar en respecteren de ander. Ook als die ander een andere levensovertuiging heeft. Sliedrecht heeft bovendien veel winkel- en vrijetijdsvoorzieningen, waarvan ook omliggende dorpen gebruik maken.

Locatie:
In het centrum van Sliedrecht aan een gezellige autovrije winkelstraat, ‘De Kerkbuurt’. Deze winkelstraat geeft een diversiteit aan winkels en heeft nog een authentiek dorps karakter. Via de Parallelweg en de Stationsweg is de rijksweg A15 goed bereikbaar.

De Nieuwe Winkelstraat Kerkbuurt Sliedrecht
Vanuit de ondernemersvereniging Kerkbuurt Sliedrecht, OVK, is samen met de Gemeente Sliedrecht, ondernemers en vastgoedeigenaren het initiatief opgestart DNWK. Het doel is om het winkelgebied Kerkbuurt tot een fris, actief en gezellig winkelgebied te maken. Dit leidt tot dat de Kerkbuurt vol met activiteiten, het gehele jaar door, aankleding, bewegwijzering en andere wijze van bekendheid zal ondergaan. Dit is in een groot voordeel van de aanwezige ondernemers en dit leidt tot meer bezoekers en levendigheid in het winkelgebied. In de bijlage treft u een plattegrond waar een verdeling, indeling van de Kerkbuurt is te zien. Voor vragen over DNWS kunt u contact opnemen met Jan de Vos, 0655337618.

Reclamebelasting:
Vanaf 01 februari 2018 geldt voor alle ondernemers welke actief en gevestigd zijn aan de Kerkbuurt te Sliedrecht een bijdrage in de vorm van reclamebelasting. Hier dient u al toekomstig ondernemer aan de winkelpromenade rekening mee te houden. Voor nadere informatie hierover kunt u contact opnemen met de voorzitter van de winkeliersvereniging De Kerkbuurt de heer Eddy Hoogendoorn.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs verhuurd
Status Verhuurd
Aanvaarding In overleg

Bouw

Hoofdbestemming Winkelruimte
Bouwperiode Vanaf 2001 tm 2010

Winkelruimte

Oppervlakte 110m²
In units vanaf 110m²
Verdiepingen 1
Frontbreedte 720
Welstandsklasse type A2

Buitenruimte

Ligging Winkelgebied stadscentrum

Locatie

Foto's

Kerkbuurt 68a, Sliedrecht
Kerkbuurt 68a, Sliedrecht
Kerkbuurt 68a, Sliedrecht
Kerkbuurt 68a, Sliedrecht
Kerkbuurt 68a, Sliedrecht
Kerkbuurt 68a, Sliedrecht
Kerkbuurt 68a, Sliedrecht

Brochures

Meer informatie

Wilt u meer informatie of een vraag stellen? Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

* Dit contactformulier is beveiligd met reCAPTCHA en Google's privacy beleid en algemene voorwaarden zijn mogelijk van toepassing.