Kerkbuurt 32, Sliedrecht

Kerkbuurt 32

3361 BJ Sliedrecht

Onder optie

prijs op aanvraag

Heeft u interesse in dit object?

Neemt u dan contact met ons op!

Contactpersoon

Hans van Andel

078-614 10 30 0184-64 77 66 Stuur een e-mail

Omschrijving

Algemeen:
Op een unieke centrale locatie binnen de gemeente Sliedrecht wordt een mogelijkheid geboden voor twee geschakelde wooneenheden. Deze mogelijkheid is uitermate geschikt voor gebruik door 2 gezinnen, mantelzorg, aanleun – en/of de zogenaamde kangaroewoning maar ook als kantoor- of praktijkruimte aan huis. Aan de achterzijde van het perceel is een uitbreidingsmogelijkheid voor het toevoegen van meerdere wooneenheden. Dit wordt door de gemeente gestimuleerd. De locatie ligt aan het begin van het kernwinkelgebied ‘De Kerkbuurt’ te Sliedrecht. Naast de huidige bestemming leent deze locatie zich uitstekend voor een herontwikkeling / transformatie tot meerdere wooneenheden. Vanuit de Gemeente Sliedrecht is voor deze aanpassing een positieve reactie afgegeven.

Afmetingen uitgaande van de huidige situatie:
Kerkbuurt 32: circa 390 m³;
Kerkbuurt 32a: circa 260 m³;
Kadastrale perceel 336 m².

Parkeren:
Langs de openbare weg voldoende aanwezig. Tevens is er een mogelijkheid tot het creëren van parkeren op eigen terrein aan de achterzijde van het perceel.

Kadastrale gegevens:
Gemeente Sliedrecht
Sectie H
Nummer 8677
Grootte 336 m²

Bouwaard:
De locatie is traditioneel gebouwd met metselwerk gevels, balken plafonds, houten kozijnen, houten verdiepingsvloeren en houten dakconstructie.

Opleveringsniveau:
Kerkbuurt 32:
Heeft een splitlevel niveau met royale ruimten die naar eigen inzicht kunnen worden ingedeeld. Aan de voorzijde, Kerkbuurt zijde is de entree met leuke ontvangst waarbij met een klein trapje je je tot de keukenruimte komt. Aan de raamzijde is op dit moment een nader te noemen ruimte waar u bijvoorbeeld een heerlijke zit of eethoek kunt creëren. Na de keukenruimte is een ruime living waarbij de combinatie met een thuiswerkplek gemakkelijk is de maken. Uiteraard is het ook mogelijk om hier een slaapvertrek aansluitend te maken. Bij de entree is de mogelijkheid via een trap naar het souterrain en de verdieping. Het souterrain is een ruimte welke als slaapvertrek, woonkeuken of badkamer kan worden gebruikt. Door de aanwezigheid van twee in / uitgangen (Kerkbuurt en Waterkeringwegzijde) leent deze ruimte zich ook uitstekend als kantoor of praktijkruimte aan huis. De verdieping geeft op dit moment het toilet, badkamer en een extra slaapkamer. Alles is naar eigen wens en idee aan te passen.

Kerkbuurt 32 a:
Royale woning op het zuid – westen. In de woning komt u via de entree in de hal met toilet, trap naar verdieping, toegang tot de zonnige woonkamer met tuindeuren naar grote achtertuin. De separate complete keuken is voorzien van inbouwapparatuur en in lichte kleur. Badkamer is voorzien van douchecabine en badmeubel en separaat toilet. De ruime tuin ligt op het zuid-westen en aan de achterzijde is een vrijstaande schuur welke voor diverse ontwikkelingsmogelijkheden geschikt is, zoals bijvoorbeeld een bedrijfsstudio of kantoorruimte aan huis.

Bouwjaar:
1920.

Verwarming:
Via een cv installatie met radiatoren.

Warm watervoorziening:
Via boiler.

Elektrische installatie:
Op dit moment is er 1 meterkast voor het geheel.

Bestemming:
Thans is van toepassing het vigerende bestemmingsplan ‘Kerkbuurt-Oost’ vastgesteld op 28 oktober 2014 waaruit blijkt dat onderhavige locatie de bestemming ‘Centrum-2’ heeft. De voor ‘Centrum-2’ aangewezen gronden zijn bestemd voor: a. detailhandel, met uitzondering van supermarkten; b. dienstverlening; c. kantoren; d. horeca van categorie 2 t/m 4; e. wonen (inclusief aan huis verbonden beroeps- of bedrijfsactiviteiten); f. zorgvoorzieningen, zoals medische praktijken, klinieken en dagverblijven, consultatiebureaus en kinderopvang; g. ter plaatse van de aanduiding 'horeca van categorie 5': tevens horeca van categorie 5; h. ter plaatse van de aanduiding 'nutsvoorziening': uitsluitend een nutsvoorziening; i. bij deze bestemming behorende voorzieningen zoals: wegen en paden, tuinen, groenvoorzieningen en parkeervoorzieningen. Dit bestemmingsplan dateert uit 2014. Zoals ook bij u bekend wordt horeca en wonen toegestaan. De locatie is conform het herindelen van Kerkbuurt Sliedrecht, een locatie welke buiten het kernwinkelgebied valt. Bij aankoop moet hier zeker rekening meer worden gehouden dat wonen en realiseren van meerdere wooneenheden mogelijk is en door de Gemeente Sliedrecht wordt gestimuleerd.

Aanvaarding:
Kerkbuurt 32 en 32a zijn op korte termijn leeg te aanvaarden.

Informatie gemeente:
Sliedrecht is een dorp dat slingert langs de rivier 'Beneden Merwede'. Het ligt op een steenworp afstand van Nationaal Park De Biesbosch en heeft ook binnen de gemeentegrenzen veel groen. Mooi aan Sliedrecht is het dorpse karakter. De inwoners van Sliedrecht staan voor elkaar klaar en respecteren de ander. Ook als die ander een andere levensovertuiging heeft. Sliedrecht heeft bovendien veel winkel- en vrijetijdsvoorzieningen, waarvan ook omliggende dorpen gebruik maken.

Locatie:
Op een half uur afstand van Rotterdam, Utrecht en Breda, op drie minuten loopafstand van de waterbus naar Dordrecht , Rotterdam en een wandelpromenade langs rivier de Merwede. Ook op drie minuten loopafstand vindt u een vestiging van Jumbo, Action en onder andere een Hema. Deze woningen hebben dus een centrale ligging op een zonnige en groene plek in Sliedrecht. Het centrum van Sliedrecht biedt een gezellige autovrije winkelstraat, ‘De Kerkbuurt’. Deze winkelstraat geeft een diversiteit aan winkels en heeft nog een authentiek dorps karakter. Via de Parallelweg en de Stationsweg is de rijksweg A15 goed bereikbaar.

De Nieuwe Winkelstraat Kerkbuurt Sliedrecht:
Vanuit de ondernemersvereniging Kerkbuurt Sliedrecht, OVK, is samen met de Gemeente Sliedrecht, ondernemers en vastgoedeigenaren het initiatief opgestart DNWK. Het doel is om het winkelgebied Kerkbuurt tot een fris, actief en gezellig winkelgebied te maken. Dit leidt tot dat de Kerkbuurt vol met activiteiten, het gehele jaar door, aankleding, bewegwijzering en andere wijze van bekendheid zal ondergaan. Dit is in een groot voordeel van de aanwezige ondernemers en dit leidt tot meer bezoekers en levendigheid in het winkelgebied. In de bijlage treft u een plattegrond waar een verdeling, indeling van de Kerkbuurt is te zien.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs notk prijs op aanvraag
Status Onder optie
Aanvaarding Direct

Bouw

Hoofdbestemming Overige
Bouwjaar 1920

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte 336 m²

Bedrijfshal

Oppervlakte 400m²
In units vanaf 140m²
Voorzieningen Toilet, pantry

Praktijkruimte

Oppervlakte 150 m²
In units vanaf 150
Verdiepingen 3

Buitenruimte

Ligging Winkelgebied stadscentrum, in woonwijk

Locatie

Foto's

Kerkbuurt 32, Sliedrecht
Kerkbuurt 32, Sliedrecht
Kerkbuurt 32, Sliedrecht
Kerkbuurt 32, Sliedrecht
Kerkbuurt 32, Sliedrecht
Kerkbuurt 32, Sliedrecht
Kerkbuurt 32, Sliedrecht
Kerkbuurt 32, Sliedrecht
Kerkbuurt 32, Sliedrecht
Kerkbuurt 32, Sliedrecht
Kerkbuurt 32, Sliedrecht
Kerkbuurt 32, Sliedrecht
Kerkbuurt 32, Sliedrecht
Kerkbuurt 32, Sliedrecht
Kerkbuurt 32, Sliedrecht
Kerkbuurt 32, Sliedrecht
Kerkbuurt 32, Sliedrecht
Kerkbuurt 32, Sliedrecht
Kerkbuurt 32, Sliedrecht
Kerkbuurt 32, Sliedrecht
Kerkbuurt 32, Sliedrecht
Kerkbuurt 32, Sliedrecht
Kerkbuurt 32, Sliedrecht
Kerkbuurt 32, Sliedrecht
Kerkbuurt 32, Sliedrecht
Kerkbuurt 32, Sliedrecht
Kerkbuurt 32, Sliedrecht
Kerkbuurt 32, Sliedrecht

Video's

360° foto's (1)

Brochures

Meer informatie

Wilt u meer informatie of een vraag stellen? Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

* Dit contactformulier is beveiligd met reCAPTCHA en Google's privacy beleid en algemene voorwaarden zijn mogelijk van toepassing.
Neem contact op
Hoe kunnen wij je helpen?
01:28