Afspraak maken?
Kerkbuurt 32, Sliedrecht

Kerkbuurt 32

3361 BJ Sliedrecht

Beschikbaar

€ 695.000,- k.k.

Heeft u interesse in dit object?

Neemt u dan contact met ons op!

Contactpersoon

Hans van Andel

078-614 10 30 0184-64 77 66 Stuur een e-mail

Omschrijving

Algemeen:
Aan het begin van het kernwinkelgebied ‘De Kerkbuurt’ te Sliedrecht wordt dit woonhuis, appartement - / horeca- annex bedrijfsruimte te koop aangeboden. Naast de huidige bestemming leent deze locatie zich uitstekend voor een herontwikkeling / transformatie tot meerdere wooneenheden en is een gesplitste verkoop van eenheden in overleg mogelijk. Verkoper wil hier graag over meedenken. Van de Gemeente Sliedrecht is voor deze aanpassing een positieve reactie afgegeven.

Afmetingen uitgaande van de huidige situatie:
Kerkbuurt 32: circa 140 m²;
Kerkbuurt 32a, woonhuis: circa 260 m³;
Kadastrale perceel 336 m².

Parkeren:
Langs de openbare weg voldoende aanwezig. Tevens is er een mogelijkheid tot parkeren op eigen terrein aan de achterzijde van het perceel.

Vraagprijs:
€ 695.000,-- kosten koper voor het geheel. Bij gesplitste verkoop zal de koopsom worden gesplitst.

Kadastrale gegevens:
Gemeente Sliedrecht
Sectie H
Nummer 8677
Grootte 336 m²

Bouwaard:
De locatie is traditioneel gebouwd met metselwerk gevels, balken plafonds, houten kozijnen en houten dakconstructie.

Opleveringsniveau:
Kerkbuurt 32: Heeft een splitlevel niveau met royale ruimten die naar eigen inzicht kunnen worden ingedeeld. Riant uitzicht en tuin op het zuidwesten. In het souterrain is een ruimte van circa 44 m² met eigen ingang eventueel te gebruiken als bedrijfsstudio of separaat appartement.

Kerkbuurt 32 a: Royale woning met tuindeuren naar grote achtertuin, op het zuidwesten. De vrijstaande schuur is voor diverse ontwikkelingsmogelijkheden geschikt.

Horecagedeelte:
Door het laatste gebruik als horeca gelegenheid zijn de voorzieningen hiervan nog aanwezig en direct operationeel. De ruimte heeft een splitlevel niveau vanaf het dijkniveau voorzien van houten vloeren. Complete bar-inrichting met aansluitingen op een biertap, koelingen en diverse faciliteiten en aansluitingen, deze voorzieningen zijn ter overname. Overige ruimte, het restaurant is als open ruimte met niveauverschil en ingericht met een indeling van tafels en stoelen, ter overname. Vanuit het restaurant is voldoende daglichttoetreding door middel van ramen in de westgevel. Onder het restaurant is een souterrain waarin een professionele keuken beschikbaar is met mogelijkheden voor opslagruimte. Deze keukeninrichting is voorzien
van diverse apparatuur zoals een spoelmachine, koelingen, gasfornuis, oven, frituur en afzuiging, ter overname. Het souterrain is ook aan te passen / te gebruiken voor bedrijfsstudio aan huis of wooneenheid. Boven het restaurant is een kleine opslagruimte en zijn de dames en heren toiletten. Aansluitend op het horecagedeelte is een woonhuis met een tuin en aan de
achterzijde een vrijstaande schuur voor diverse ontwikkelingsmogelijkheden geschikt.
Het is mogelijk om van het horecagedeelte één of meerder wooneenheden te maken. Uiteraard moet dit met goedkeuring Gemeente Sliedrecht. Bij de verkoop met als bestemming wonen wordt de locatie leeg opgeleverd. Zonder horecavoorzieningen.

Bouwjaar:
1920.

Verwarming:
Via een cv installatie met radiatoren.

Warm watervoorziening:
Via boiler.

Elektrische installatie:
Is uitgebreid in verband met de keukenfaciliteiten van het horecagedeelte.

Bestemming:
Thans is van toepassing het vigerende bestemmingsplan ‘Kerkbuurt-Oost’ vastgesteld op 28 oktober 2014 waaruit blijkt dat onderhavige locatie de bestemming ‘Centrum-2’ heeft. De voor ‘Centrum-2’ aangewezen gronden zijn bestemd voor: a. detailhandel, met uitzondering van supermarkten; b. dienstverlening; c. kantoren; d. horeca van categorie 2 t/m 4; e. wonen
(inclusief aan huis verbonden beroeps- of bedrijfsactiviteiten); f. zorgvoorzieningen, zoals medische praktijken, klinieken en dagverblijven, consultatiebureaus en kinderopvang; g. ter plaatse van de aanduiding 'horeca van categorie 5': tevens horeca van categorie 5; h. ter plaatse van de aanduiding 'nutsvoorziening': uitsluitend een nutsvoorziening; i. bij deze bestemming
behorende voorzieningen zoals: wegen en paden, tuinen, groenvoorzieningen en parkeervoorzieningen. Dit bestemmingsplan dateert uit 2014. Zoals ook bij u bekend wordt horeca en wonen toegestaan. De locatie is conform het herindelen van Kerkbuurt Sliedrecht, een locatie welke buiten het kernwinkelgebied valt. Bij aankoop moet hier zeker rekening meer worden
gehouden dat wonen en realiseren van meerdere wooneenheden mogelijk is en door de Gemeente Sliedrecht wordt gestimuleerd.

Aanvaarding:
Kerkbuurt 32 en 32a leeg te aanvaarden op korte termijn mogelijk.

Informatie gemeente:
Sliedrecht is een dorp dat slingert langs de rivier 'Beneden Merwede'. Het ligt op een steenworp afstand van Nationaal Park De Biesbosch en heeft ook binnen de gemeentegrenzen veel groen. Mooi aan Sliedrecht is het dorpse karakter. De inwoners van Sliedrecht staan voor elkaar klaar en respecteren de ander. Ook als die ander een andere levensovertuiging heeft.
Sliedrecht heeft bovendien veel winkel- en vrijetijdsvoorzieningen, waarvan ook omliggende dorpen gebruik maken.

Locatie:
In het centrum van Sliedrecht aan een gezellige autovrije winkelstraat, ‘De Kerkbuurt’. Deze winkelstraat geeft een diversiteit aan winkels en heeft nog een authentiek dorps karakter. Via de Parallelweg en de Stationsweg is de rijksweg A15 goed bereikbaar.

De Nieuwe Winkelstraat Kerkbuurt Sliedrecht:
Vanuit de ondernemersvereniging Kerkbuurt Sliedrecht, OVK, is samen met de Gemeente Sliedrecht, ondernemers en vastgoedeigenaren het initiatief opgestart DNWK. Het doel is om het winkelgebied Kerkbuurt tot een fris, actief en gezellig winkelgebied te maken. Dit leidt tot dat de Kerkbuurt vol met activiteiten, het gehele jaar door, aankleding, bewegwijzering en andere wijze van bekendheid zal ondergaan. Dit is in een groot voordeel van de aanwezige ondernemers en dit leidt tot meer bezoekers en levendigheid in het winkelgebied. In de bijlage treft u een plattegrond waar een verdeling, indeling van de Kerkbuurt is te zien.

Koopcontract:
De te sluiten koopovereenkomst zal door Waltmann Bedrijfshuisvesting worden opgesteld op basis van een standaard koopakte bedrijfsmatig vastgoed.

Zekerheidstelling bij verkoop:
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom is van toepassing op de transactie welke beschreven in bovenstaande informatie.

Omzetbelasting:
GEEN BTW VAN TOEPASSING.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 695.000,- k.k.
Status Beschikbaar
Aanvaarding Direct

Bouw

Hoofdbestemming Bedrijfsruimte
Bouwjaar 1920

Bedrijfshal

Oppervlakte 400m²
In units vanaf 140m²
Voorzieningen Toilet, pantry

Buitenruimte

Ligging Winkelgebied stadscentrum, in woonwijk

Locatie

Foto's

Kerkbuurt 32, Sliedrecht
Kerkbuurt 32, Sliedrecht
Kerkbuurt 32, Sliedrecht
Kerkbuurt 32, Sliedrecht
Kerkbuurt 32, Sliedrecht
Kerkbuurt 32, Sliedrecht
Kerkbuurt 32, Sliedrecht
Kerkbuurt 32, Sliedrecht
Kerkbuurt 32, Sliedrecht
Kerkbuurt 32, Sliedrecht
Kerkbuurt 32, Sliedrecht
Kerkbuurt 32, Sliedrecht
Kerkbuurt 32, Sliedrecht
Kerkbuurt 32, Sliedrecht
Kerkbuurt 32, Sliedrecht
Kerkbuurt 32, Sliedrecht
Kerkbuurt 32, Sliedrecht
Kerkbuurt 32, Sliedrecht
Kerkbuurt 32, Sliedrecht
Kerkbuurt 32, Sliedrecht
Kerkbuurt 32, Sliedrecht

Video's

360° foto's (1)

Brochures

Meer informatie

Wilt u meer informatie of een vraag stellen? Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

* Dit contactformulier is beveiligd met reCAPTCHA en Google's privacy beleid en algemene voorwaarden zijn mogelijk van toepassing.