Hof van Holland 110, Zwijndrecht

Hof van Holland 110

3332 EH Zwijndrecht

Beschikbaar

€ 275,- p/m² p/j

Heeft u interesse in dit object?

Neemt u dan contact met ons op!

Contactpersoon

Hans van Andel

078-614 10 30 0184-64 77 66 Stuur een e-mail

Omschrijving

Algemeen:
Het betreft een winkelruimte gelegen in het overdekte winkelcentrum Walburg te Zwijndrecht. Het winkelcentrum beschikt over een zeer gevarieerd aanbod van winkels en horeca en een wekelijkse, levendige markt op het omliggende terrein. Parkeergelegenheid is ruim voldoende aanwezig en gratis!
In 1973 opende Winkelcentrum Walburg haar deuren en in de loop der jaren is het uitgebreid en gerenoveerd. De uitbreiding van het oorspronkelijke winkelcentrum heeft begin jaren tachtig plaatsgevonden. In de jaren negentig is het winkelcentrum volledig overdekt en wederom gerenoveerd.

In Walburg is een gevarieerd aanbod van circa 100 winkels te vinden. Van een kleine speciaal zaak en een lunchroom tot de (inter)nationale retailer en een XL supermarkt: Albert Heijn, Jumbo, Hema, Ici Paris XL, Hans Anders, Eyewish, Kruidvat, Actiesport, Etos, Vero Moda, T-Mobile, Vodafone, KPN, WE, Hunkemoller, Big Bazar, Xenos enz.

Afmetingen:
Totaal circa 309 m².

Parkeren:
De volledige parkeervoorziening rondom het winkelcentrum is gratis.

Huurprijs:
€ 275,-- per m² per jaar exclusief BTW.

Servicekosten:
Bovenop en gelijktijdig met de periodiek verschuldigde huurprijs zal door verhuurder een verrekenbaar voorschot van € 516,67 exclusief BTW per maand worden berekend als bijdrage aan de Vereniging van Onderhoud van Winkelcentrum Walburg.

Deze kosten hebben o.a. betrekking op het algemeen onderhoud van het winkelcentrum zoals o.a. de schoonmaak van het winkelcentrum, het onderhoud aan alle technische installaties (deuren, sprinklerinstallatie, brandmeldinstallatie en de beveiligingsinstallatie), en de algemene beveiliging van het winkelcentrum (surveillance en camera bewaking).

Opleveringsniveau:
De winkelruimte wordt in de alsdan aanwezige staat opgeleverd waarbij er sprake is van een casco verhuur met toilet en pantry.

Verwarming:
CV installatie .

Warm watervoorziening:
Boiler t.b.v. warm water.

Elektrische installatie:
Standaard voor normaal gebruik.

Aanvaarding:
In overleg.

Informatie gemeente:
Zwijndrecht is een plaats in de provincie Zuid-Holland en telt ruim 44.000 inwoners. Veel toonaangevende bedrijven en tevens wereldspelers zoals Heerema, Sime Darby Unimills, Van Leeuwen Buizen en Scheepswerf Kooiman zijn in Zwijndrecht gevestigd. De maritieme maakindustrie is onlosmakelijk met Zwijndrecht verbonden en levert een grote bijdrage aan de Zwijndrechtse economie. Samen met een omvangrijk MKB is er sprake van een hecht cluster, zowel op het gebied van toeleveranties als innovaties en opleidingsfaciliteiten voor personeel.

Zwijndrecht maakt onderdeel uit van de Drechtsteden. De regio Drechtsteden, ‘samen stad aan het water’, is gelegen aan de zuidzijde van de Randstad en bestaat uit de gemeenten Alblasserdam, Dordrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Papendrecht, Sliedrecht en Zwijndrecht. De ligging aan de achterlandverbindingen A16 (Rotterdam-Antwerpen)/A15 (Nijmegen-Rotterdam), de beschikbaarheid van de Dordtse zeehaven en watergebonden bedrijventerreinen maken de regio tot een uitstekende vestigingslocatie voor maritieme en logistieke bedrijfsactiviteiten. De regio Drechtsteden beschikt daarbij over een divers aanbod van bestaande en nieuwe werklocaties.

Locatie:
Winkelcentrum Walburg is uitstekend bereikbaar per auto en openbaar vervoer.

Bestemming:
Thans is van toepassing het vigerende bestemmingsplan ‘Walburg’ vastgesteld op 24 oktober 2017 waaruit blijkt dat onderhavige locatie de enkelbestemming ‘Centrum’ en dubbelbestemming ‘Waarde – Archeologie3’ heeft. De voor ‘Centrum’ aangewezen gronden zijn bestemd voor: a. detailhandel; b. (medische) dienstverlening; c. kantoren; bedrijven in de milieucategorie 1 of 2 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten; d. maatschappelijke voorzieningen; f. horecabedrijven in categorieën A en B zoals opgenomen in de Lijst van Horeca-activiteiten; g. magazijn-, stallings- en expeditieruimte; h. ambulante handel; i. ter plaatse van de aanduiding 'dansschool', tevens een dansschool; j. ter plaatse van de aanduiding 'fitnesscentrum', tevens een fitnesscentrum; k. ter plaatse van de aanduiding 'opslag', tevens opslag; l. ter plaatse van de aanduiding 'specifieke vorm van horeca - categorie C', tevens een horecabedrijf in categorie C zoals opgenomen in de Lijst van Horeca-activiteiten; m. ter plaatse van de aanduiding 'wonen', tevens wonen; n. de vergunde terrassen; een en ander met bijbehorende voorzieningen, zoals wegen en paden, parkeervoorzieningen, groenvoorzieningen, water en voorzieningen voor de waterhuishouding, tuinen en erven.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs € 275,- p/m² p/j
Status Beschikbaar
Aanvaarding In overleg

Bouw

Hoofdbestemming Winkelruimte
Bouwperiode Vanaf 1971 tm 1980

Winkelruimte

Publieksgerichte dienstverlening Ja
Detailhandel Ja
Oppervlakte 309m²
In units vanaf 309m²
Verkoopvloer oppervlakte 309m²
Verdiepingen 1
Frontbreedte 900
Horeca toegestaan Ja
Welstandsklasse type A2

Buitenruimte

Ligging Winkelgebied stadscentrum, in woonwijk

Locatie

Foto's

Hof van Holland 110, Zwijndrecht
Hof van Holland 110, Zwijndrecht
Hof van Holland 110, Zwijndrecht
Hof van Holland 110, Zwijndrecht
Hof van Holland 110, Zwijndrecht
Hof van Holland 110, Zwijndrecht
Hof van Holland 110, Zwijndrecht
Hof van Holland 110, Zwijndrecht
Hof van Holland 110, Zwijndrecht
Hof van Holland 110, Zwijndrecht
Hof van Holland 110, Zwijndrecht
Hof van Holland 110, Zwijndrecht
Hof van Holland 110, Zwijndrecht
Hof van Holland 110, Zwijndrecht
Hof van Holland 110, Zwijndrecht
Hof van Holland 110, Zwijndrecht
Hof van Holland 110, Zwijndrecht

Video's

Brochures

Meer informatie

Wilt u meer informatie of een vraag stellen? Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

* Dit contactformulier is beveiligd met reCAPTCHA en Google's privacy beleid en algemene voorwaarden zijn mogelijk van toepassing.
Neem contact op
Hoe kunnen wij je helpen?
09:47