De Noordkade 36, HENDRIK-IDO-AMBACHT

De Noordkade 36

3341 SZ HENDRIK-IDO-AMBACHT

Verhuurd

Helaas is dit object verhuurd.

Omschrijving

Algemeen:
Een unieke werkplek aan het Waterbusplein te Hendrik Ido Ambacht. Op deze schiterende locatie wordt naast hoogwaardige horeca, ontspanning en een maritiem ondernemershuis een prachtige plek om uw bedrijf te vestigen. Binnen het in aanbouw zijnde gebouw ‘Noord’ is nog beschikbaar de helft van de derde verdieping als kantoorruimte. Dit kantoor heeft de bestemming maritiem, wat betekent dat de uit te voeren bedrijfsactiviteiten een assosiatie dienen te hebben met een maritieme bestemming. Het gebouw Noord maakt deel uit van twee in ontwikkeling zijnde gebouwen op een top locatie.

De locatie die nu nog in ontwikkeling is veranderd in een stoer en industrieel gebied waar ondernemers en inwoners van Hendrik Ido Ambacht graag zullen verblijven. Door de combinatie van horeca, recreatie en het maritieme ondernemershuis is er altijd levendigheid. Het tweede gebouw, Zuid, geven een onderkomen aan sport en gezondheid. De verschillende horecagelegenheden bieden voor iedere inwoner wat wils. De Noordkade wordt een dynamische entree waar bewoners en bezoekers van de bedrijven en ondernemers graag zullen samen komen. Tevens wordt de regio bedient door een aanmeerlocatie van de regionale Waterbus. Het plein zorgt dat water, Noordkade, het dorp en de regio met elkaar verbonden worden.

Afmetingen:
De Noordkade 36 (reserve 38)
Een kantoorruimte (bedrijfsruimte) voor privégebruik van circa 355 m² verhuurbaar vloeroppervlakte (VVO) op de 3e verdieping van gebouw Noord.
Hierbij komt het met de buurman gedeelte gebruik van de op deze verdieping gelegen lift, hal en sanitair van circa 17 m² verhuurbaar vloeroppervlakte (VVO) én de met medebewoners van het pand op de begane grond gelegen entreegebied, mindervalidetoilet, lift, hal en onderhoudsberging van circa 46 m² verhuurbaar vloeroppervlakte (VVO) en tot slot het privégebruik van ongeveer de heflt van het dakterras op de 3e verdieping van circa 50 m². Let op! Het dakterras betreft ook een deel van de vluchtroute van het gehuurde en de buren.

Parkeren:
Bij vaststelling van het Bestemmingsplan Waterbusplein is een parkeerbalans opgesteld door Goudappel Coffeng waarbij de parkeerterreinen beschouwd worden als openbare parkeervoorziening. Hierin is de parkeerbehoefte van o.a. de kantoren, horeca en fitness opgenomen. Gemeente zal de voor de ontwikkeling benodigde parkeerplaatsen realiseren naast de gebouwen en langs de aan het Noordeinde gelegen parallelwegen. Gebruiker zal gebruik maken van deze door gemeente aan te leggen openbare parkeervoorzieningen. De toegang voor het parkeren naast de entree van de gebouwen is via de reeds gerealiseerde ventwegen.

Huurprijs:
3e verdieping € 170,-- per m² per jaar exclusief BTW.

Servicekosten:
Er is nog geen berekening gemaakt van de servicekosten daar het een nieuwbouwproject betreft. De servicekosten worden integraal doorberekend in verhouding van m2 gehuurde ten opzichte van totale gebouw. Hieronder vallen onder andere elektra, water en schoonmaak van de algemene ruimten, onderhoud algemeen, onderhoud liftinstallatie plus de gevelbewassing met een hoogwerker. Op de servicekosten wordt een systeem van voorschotbetalingen met latere verrekening toegepast. De VVE beheerder van het complex is gevraagd een meerjarenonderhoudsplanning (MJOP) op te stellen, waaruit gebouw gebonden servicekosten kunnen worden ingeschat. Energiekosten worden niet via de servicekosten verrekend. Huurder sluit rechtstreeks contracten t.a.v. levering van energie- en water. Gehuurde wordt geleverd met een aansluiting van Regioglasvezel, waarbij Huurder een abonnement kan afsluiten. Eventuele andere data en telecommunicatie wensen dienen door Huurder zelf aangevraagd te worden.

Kadastrale gegevens:
De Noordkade 16
Gemeente HENDRIK IDO AMBACHT
Sectie F
Nummer 1355
Index A3

Opleveringsniveau:
De vermelde Investering is gebaseerd op het thans voorziene opleverniveau. Huurder kan zelf het gehuurde nader indelen. Additionele kosten en/of tijd om deze afbouw/inbouw te verwezenlijken, zijn voor rekening en risico Huurder. U kunt uw extra wensen óf door de betrokken installateur (DWT groep) en aannemer (Den Dunnen) laten realiseren binnen de bouwplanning óf door derden na de oplevering. Verhuurder stelt voorwaardelijk dat de klimaatinstallatie door de DWT groep wordt gerealiseerd.

Vooruitlopend op de verhuur is reeds opdracht gegeven aan de aannemers (Den Dunnen bouwbedrijf en DWT Groep) om de kantoorunit casco op te leveren inclusief een beperkte afbouw maar exclusief ruimte indeling, vloer- en wandafwerking, meubilair en inventaris. Het betreft een kantoortuin setting (volledig open kantoor) waarbij wordt voorzien in een luchtbehandelingskast met WTW voor de gehele 1e verdieping (gedeeld gebruik/onderhoud), een eigen/individuele VRF koel- en verwarmingsinstallatie in combinatie met kanaalunits en roosters in het verlaagde plafond (vrije hoogte 2,90 m), kabelgoten boven het plafond, LED verlichting op aanwezigheid gestuurd, een dekvloer zonder vloerafwerking, een verdeelkast en aansluitingen voor een pantry. Er wordt hoogwaardig isolatieglas toegepast met goede doorkijkbaarheid en zeer goede warmte werende eigenschappen. Een fraaie vliesgevel met te openen delen en ronde hoeken zorgt voor een fraai uitzicht over dorp, plein en De Noord. Er worden voldoende wandcontactdozen voorzien in wanden en in een wandgoot langs de gevel en voldoende ledige voorzieningen zodat Huurder databekabeling kan trekken. Er worden geen vloergoten of vloerpotten voorzien. De entree wordt representatief ingericht en afgewerkt (vloeren, wanden en plafonds) en voorzien van een schuifpui, postkasten en meterkasten (uw verdieping heeft een meterkast van 3 x 50A voor de helft van de 3e verdieping. De kantoren worden voorzien van interne lichtwering met een speciale coating om de koellast beheersbaar te maken. Voor de kantoren wordt deze automatisch (elektrisch) gestuurd. Om Huurder nog beter informeren over de exacte specificaties van de gebouwen, heeft Verhuurder een Bestek en technische omschrijving installaties doen opstellen met daarin de technische uitgangspunten en algemene voorwaarden voor het project. Het bestek wordt u via wetransfer toegestuurd.

Nadere indeling:
Gebruiker dient rekening te houden dat als de kantoortuin nader ingedeeld dient te worden er reeds diverse instortvoorzieningen in de vloer zijn meegenomen voor het (flexibel) plaatsen van een additionele toiletgroep en pantry/keuken rondom de kern. Hierdoor dient rekening te worden gehouden dat er beperkingen zijn voor wat betreft een door de gebruiker te wensen indeling van de ruimte.

De vermelde prijzen zijn gebaseerd op het thans voorziene opleverniveau. Gebruiker is zelf verantwoordelijk om (technische) informatie te vervaardigen ten aanzien van het gewenste opleverniveau en de gewenste indeling. Additionele kosten en/of tijd om deze afbouw/inbouw te verwezenlijken, zijn voor rekening en risico de gebruiker. Wij adviseren u derhalve een (interieur) architect te betrekken bij het afbouw / inrichtingsproces. U kunt uw extra wensen óf door de betrokken installateur (DWT groep) en aannemer (Den Dunnen) laten realiseren binnen de bouwplanning óf door derden na de oplevering.

Bouwjaar:
2021. De bouw is gestart, geplande oplevering zomerperiode 2022.

Bestemming:
Thans is van toepassing het vigerende bestemmingsplan ‘Waterbusplein’ vastgesteld op 11 november 2019 waaruit blijkt dat onderhavige locatie de bestemming ‘Gemengd’ heeft. De voor ‘Gemengd’ aangewezen gronden zijn bestemd voor: a. voorzieningen ten behoeve van de maritieme dienstverlening; b. horecabedrijven; c. congres- en zalencentrum, met bijbehorende congresfaciliteiten; d. cultuur en ontspanning; e. leisure; f. met daaraan ondergeschikt detailhandel ten behoeve van de onder sub a genoemde bedrijven en terrassen ten behoeve van de onder b genoemde bedrijven; g. bij deze bestemming behorende voorzieningen, zoals groen, water, nutsvoorzieningen, parkeervoorzieningen, straatmeubilair en laad- en losvoorzieningen.
Als u diensten levert aan klanten in de maritieme sector, is vestiging volgens gemeente H.I. Ambacht mogelijk. Dan valt u onder “ondernemingen (of herkenbare afzonderlijke onderdelen ervan) die aan de maritieme sector diensten en/of producten leveren waarbij specifieke kennis van de maritieme sector nodig is.”
Aanvaarding:
Q3 2022.

Informatie gemeente:
Hendrik Ido Ambacht is een groene en waterrijke gemeente in de provincie Zuid-Holland en maakt onderdeel uit van de Drechtsteden. Met ruim 288.000 inwoners is dit een regio die niet onderdoet voor een grote stad. De regio heeft een zeer strategische ligging op de as van Rotterdam en Antwerpen. Met name Hendrik Ido Ambacht heeft een uiterst centrale ligging in de punt van de rijkswegen A16 (Rotterdam-Breda-Antwerpen) en A15 (Rotterdam-Gorinchem-Nijmegen). De rivieren Beneden-Merwede, de Noord en de Oude Maas komen samen in het hart van de regio bij het “drie-rivieren-punt”. Het is dan ook niet voor niets dat de Drechtsteden ook wel “Samen stad aan het water” wordt genoemd.

Locatie:
De twee gebouwen zijn perfect gelegen aan de rotonde die de Noordeinde en de Teunis Stooplaan met elkaar verbindt. De Noordkade is en knooppunt van vervoersverbindingen. Eenvoudig en snel te bereiken met de fiets, auto en de waterbus. De snelwegen A15 (Rotterdam-Gorinchem) en A16 (Rotterdam- Breda) en verbindt de locatie met aangrenzende gemeenten, waarvan op en afritten op korte afstand van de locatie zijn gelegen.

Pleininrichting:
De exacte inrichting van het plein, de kade en de Waterbushalte is indicatief (definitief ontwerp). Gemeente Hendrik-Ido-Ambacht is hiervan de opdrachtgever en heeft van de gemeenteraad het budget gekregen voor de aanbesteding en realisatie van de hoogwaardige inrichting. Het is ook de wens van de gemeente om de openbare verlichting te verbijzonderen (kleur, scenario’s, etc).
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs verhuurd
Status Verhuurd
Aanvaarding In overleg

Bouw

Hoofdbestemming Kantoorruimte
Bouwjaar 2021
Bouwperiode Vanaf 2021 tm 2030
In aanbouw ja

Kantoorruimte

Oppervlakte 355 m²
In units vanaf 355 m²
Verdiepingen 1
Voorzieningen Liften, toilet, pantry

Buitenruimte

Ligging Bedrijventerrein

Foto's

De Noordkade 36, HENDRIK-IDO-AMBACHT
De Noordkade 36, HENDRIK-IDO-AMBACHT
De Noordkade 36, HENDRIK-IDO-AMBACHT
De Noordkade 36, HENDRIK-IDO-AMBACHT
De Noordkade 36, HENDRIK-IDO-AMBACHT
De Noordkade 36, HENDRIK-IDO-AMBACHT
De Noordkade 36, HENDRIK-IDO-AMBACHT
De Noordkade 36, HENDRIK-IDO-AMBACHT
De Noordkade 36, HENDRIK-IDO-AMBACHT
De Noordkade 36, HENDRIK-IDO-AMBACHT
De Noordkade 36, HENDRIK-IDO-AMBACHT

Brochures

Meer informatie

Wilt u meer informatie of een vraag stellen? Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

* Dit contactformulier is beveiligd met reCAPTCHA en Google's privacy beleid en algemene voorwaarden zijn mogelijk van toepassing.
Neem contact op
Hoe kunnen wij je helpen?
20:09