Afspraak maken?
Buitendijks 30, Papendrecht

Buitendijks 30

3356 LX Papendrecht

Beschikbaar

€ 250.000,- k.k.

Heeft u interesse in dit object?

Neemt u dan contact met ons op!

Contactpersoon

Niels Vink

078-614 10 30 0184-64 77 66 Stuur een e-mail

Omschrijving

Algemeen:
Het betreft hier een bedrijfsunit met kantoorruimte gerealiseerd in het Businesspark Oosteind op de grens van Papendrecht en Sliedrecht. De unit is representatief afgewerkt en maakt deel uit van een bedrijfsverzamelgebouw.

Afmetingen:
Bedrijfsruimte circa 122 m²
Kantoorruimte circa 36 m²

Parkeren:
2 parkeerplaatsen.

Vraagprijs:
€ 250.000,-- kosten koper.

Kadastrale gegevens:
Gemeente Papendrecht
Sectie C
Nummer 4460
Grootte 131 m²
Alsmede het eenhonderd acht en vijftig/vijftienduizend driehonderd drie en veertigste (158/15.343e) onverdeeld aandeel in het opstalrecht rechtgevende op de gevelreclame “Business Oosteind” en de gemeenschappelijke toegangsweg met parkeerplaatsen (mandelig perceel), kadastraal bekend gemeente Papendrecht, sectie C nummers 4441, 4471, 4482 en 4483, tezamen groot één hectare, acht are en negenenvijftig centiare, welke percelen gedeeltelijk zijn belast met opstalrechten nutsvoorzieningen.

Bouwaard:
- Onderheide betonnen fundering;
- betonnen vloer;
- monoliet gevlinderde vloer;
- vloerbelasting begane grond 1.500 kg/m²;
- vloerbelasting verdieping 250 kg/m²;
- opgebouwd uit staalconstructie;
- betonnen tussen-/verdiepingsvloer;

- tussenmuur kalkzandsteen;
- aluminium kozijnen voorzien van dubbel glas;
- dak met bitumen gedekt.

Opleveringsniveau:
- Vloeren gestoffeerd;
- wanden voorzien van glasvezelbehang;
- systeemplafonds met tl-verlichting;
- lichtstraat;
- overheaddeur (elektrisch bedienbaar) 3,5 x 4,5m;
- enkel toilet;
- mechanische ventilatie;
- pantry met boiler;
- vrije hoogte bedrijfsruimte circa 6.5 meter;
- totale diepte bedrijfsruimte 18 meter;
- airconditioning;
- intercom;
- brandblusvoorzieningen.

Bouwjaar:
2008.

Verwarming:
Bedrijfsruimte: HR Gasheater.
Kantoor: CV installatie met radiatoren.

Warm watervoorziening:
Via boiler.

Elektrische installatie:
Uitgebreid met krachtstroom.

Bestemming:
Thans is van toepassing het vigerende bestemmingsplan ‘Bedrijventerrein Oosteind’ vastgesteld op 05 maart 2015 waaruit blijkt dat onderhavige locatie de bestemming ‘Bedrijventerrein’ heeft. De voor ‘Bedrijventerrein’ aangewezen gronden zijn bestemd voor: • ter plaatse van de aanduiding 'bedrijf tot en met categorie 2': bedrijfsactiviteiten tot en met categorie 2 uit de Staat van Bedrijfsactiviteiten 'gezoneerd industrieterrein'; • ter plaatse van de aanduiding 'bedrijf tot en met categorie 3.1': bedrijfsactiviteiten tot en met categorie 3.1 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten 'gezoneerd industrieterrein'; • ter plaatse van de aanduiding 'bedrijf tot en met categorie 3.2': bedrijfsactiviteiten tot en met categorie 3.2 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten 'gezoneerd industrieterrein'; • ter plaatse van de aanduiding 'bedrijf tot en met categorie 4.1': bedrijfsactiviteiten tot en met categorie 4.1 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten 'gezoneerd industrieterrein'; • ter plaatse van de aanduiding 'bedrijf tot en met categorie 4.2': bedrijfsactiviteiten tot en met categorie 4.2 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten 'gezoneerd industrieterrein'; • ter plaatse van de aanduiding 'bedrijf tot en met categorie 5.1': bedrijfsactiviteiten tot en met categorie 5.1 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten 'gezoneerd industrieterrein'; • ter plaatse van de aanduidingen 'specifieke vorm van bedrijventerrein - 1 tot en met - 7': tevens een bedrijfsactiviteit met SBI - code zoals hierna in de tabel genoemd, uit de ten hoogste voor de bedrijfsactiviteit in de tabel aangegeven categorie van de Staat van Bedrijfsactiviteiten 'gezoneerd industrieterrein'.
Detailhandel niet is toegestaan, uitgezonderd bestaande detailhandelsbedrijven ter plaatse van de aanduidingen 'detailhandel' en 'verkooppunt motorbrandstoffen met lpg'; • zelfstandige kantoren niet zijn toegestaan, uitgezonderd bestaande kantoren ter plaatse van de aanduidingen 'specifieke vorm van kantoor - 1', 'specifieke vorm van kantoor - 2' en 'specifieke vorm van kantoor - 3'; • aan de bedrijfsvoering (bedrijfs- en kantoorfunctie) ondergeschikte horeca is toegestaan; • seksinrichtingen slechts toegestaan zijn ten oosten van de Rietgorsweg en ten zuiden van de Ketelweg.

Aanvaarding:
In overleg.

Informatie gemeente:
Papendrecht is typisch dijkdorp langs de rivier ‘Beneden Merwede’ dat naast een uitstekende plek om te wonen en te recreëren, ook ideaal om te ondernemen. De economische kansen groeien hier, waardoor ondernemerschap en bedrijvigheid gestimuleerd blijven. De gemeente telt 32.141 inwoners (31 maart 2015, bron: CBS) en heeft een oppervlakte van 10,77 km² (waarvan 1,30 km² water).

Locatie:
Het bedrijventerrein ‘Oosteind’ ligt aan de doorgaande Ketelweg (verbindingsweg tussen Sliedrecht – Papendrecht) met een directe verbinding van en naar de op en afritten van de Randweg N3 en rijksweg A15. De Randweg N3 geeft uitstekende aansluitingen op rijksweg A15 en A16. Tevens is op fietsafstand een treinstation ‘Sliedrecht Baanhoek West’ aanwezig met een treinverbinding tussen Geldermalsen en Dordrecht.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 250.000,- k.k.
Status Beschikbaar
Aanvaarding In overleg

Bouw

Hoofdbestemming Bedrijfsruimte
Bouwperiode Vanaf 2001 tm 2010

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte 131 m²

Bedrijfshal

Oppervlakte 122m²
Vloerbelasting 1500
Luchtbehandelingen Mechanische ventilatie
Voorzieningen Lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet, pantry

Buitenruimte

Ligging Bedrijventerrein

Locatie

Foto's

Buitendijks 30, Papendrecht
Buitendijks 30, Papendrecht
Buitendijks 30, Papendrecht
Buitendijks 30, Papendrecht
Buitendijks 30, Papendrecht
Buitendijks 30, Papendrecht
Buitendijks 30, Papendrecht
Buitendijks 30, Papendrecht
Buitendijks 30, Papendrecht
Buitendijks 30, Papendrecht

360° foto's (5)

Brochures

Meer informatie

Wilt u meer informatie of een vraag stellen? Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

* Dit contactformulier is beveiligd met reCAPTCHA en Google's privacy beleid en algemene voorwaarden zijn mogelijk van toepassing.