Afspraak maken?
Brederodelaan 120, Papendrecht

Brederodelaan 120

3353 GG Papendrecht

Verkocht onder voorbehoud

Heeft u interesse in dit object?

Neemt u dan contact met ons op!

Contactpersoon

Hans van Andel

078-614 10 30 0184-64 77 66 Stuur een e-mail

Omschrijving

Algemeen:
Een winkelruimte met appartementsrecht op de begane grond gelegen bij de entree van het hoofdwinkelgebied van de gemeente Papendrecht, winkelpark ‘De Meent’. Je wandelt hier van de ene naar de andere plek met steeds stukjes winkels en horeca. De ondernemers welke zijn gevestigd hebben passie voor hun werk en hoe graag zij de consument willen inspireren en verwennen, laten ontdekken en genieten. En wat ook bijzonder is dat ze het samen willen doen. Ze hebben de handen ineen geslagen en zorgen samen dat je in het centrum van Papendrecht in de parkeergarages twee uur gratis je auto kan neerzetten. De onderlinge samenwerking, laat zien wat een ontzettend leuk en gezellig winkelpark De Meent is.

De openingstijden van de meeste winkels zijn van maandag van 12.00 tot 17.30 en dinsdag tot en met donderdag van 09.30 tot 17.30 uur, vrijdag van 09.30 – 21.00 uur en zaterdag van 09.30 – 17.30 uur met de eerste en de derde zondag van de maand een koopsomzondag.

Op het winkelcentrum kunt u terrecht voor mode & sport, lifestyle & vrije tijd, beauty & verzorging, eten & drinken, opticiens & audiciens, dienstverlening, telecom & elektronica, speelgoed en uiteraard levensmiddelen.

Afmetingen:
Totaal circa 298 m².

Parkeren:
Voldoende (gratis, met blauwe parkeerkaart) parkeergelegenheid nabij de kantoorruimte. In de directe omgeving is voldoende parkeergelegenheid door de aanwezigheid van twee parkeergarages onder winkelcentrum 'De Meent' en diverse openbare plaatsen. De openbare parkeerplaatsen in de omgeving zijn aangemerkt als kort-parkeerzone. Hiervoor kan ontzegging worden aangevraagd bij gemeente Papendrecht.

Koopsom:
€ 450.000,-- kosten koper.

Kadastrale gegevens:
Gemeente: PAPENDRECHT
Sectie: B
Nummer: nader aan te geven appartementindex

Bouwaard:
- Onderheide betonnen fundering;
- onderheide betonnen begane grond vloer;
- opgebouwd uit een beton constructie;
- gevels van metselwerk in combinatie van aluminium glazen puien;
- betonnen plafond, is verdiepingsvloer van bovengelegen appartementen.
- entree met dubbele elektrische schuifdeuren;
- aan de voorzijde veel glas toepassing ten behoeve van etalagepresentatie.

De ruimte wordt geheel casco opgeleverd. Alle, op de foto, zichtbare voorzieningen worden door verkoper verwijderd.

Bouwjaar:
1983.

Elektrische installatie:
Standaard ten behoeve van normaal winkelgebruik.

Bestemming:
Thans is van toepassing het vigerende bestemmingsplan ‘Reparatie Beheersverordening Papendrecht’ vastgesteld op 28 maart 2019 waaruit blijkt dat onderhavige locatie de bestemming ‘Centrum’ heeft. De voor ‘Centrum’ aangewezen gronden zijn bestemd voor: a. detailhandel; b. dienstverlening; c. horeca van categorie 1a, 1b en 2; d. zelfstandige kantoren; e. wonen, uitsluitend op de verdiepingen, met aan huis gebonden beroep of bedrijf, met dien verstande dat: 1.de vloeroppervlakte ten behoeve van een aan gebonden beroep of bedrijf ten hoogste 25% van de vloeroppervlakte van de betrokken woning met inbegrip van bijbehorende bouwwerken bedraagt; 2. ter plaatse van de aanduiding 'wonen uitgesloten' gebruik voor woondoeleinden c.q. gebruik als zelfstandige woning niet is toegestaan; f. een onderdoorgang, uitsluitend ter plaatse van de aanduiding 'onderdoorgang'; g. tevens branchering overeenkomstig het bepaalde in artikel 7.3 ter plaatse van de aanduiding 'specifieke vorm van detailhandel - branchering'; h. bij deze bestemming behorende voorzieningen, zoals groen, laad- en losruimte, nutsvoorzieningen, parkeervoorzieningen en bergingen.

Aanvaarding:
In overleg.

Informatie gemeente:
Papendrecht is typisch dijkdorp langs de rivier ‘Beneden Merwede’ dat naast een uitstekende plek om te wonen en te recreëren, ook ideaal om te ondernemen. De economische kansen groeien hier, waardoor ondernemerschap en bedrijvigheid gestimuleerd blijven. De gemeente telt 32.141 inwoners (31 maart 2015, bron: CBS) en heeft een oppervlakte van 10,77 km² (waarvan 1,30 km² water).

Locatie:
Gelegen aan de entree van hoofd winkelcentrum ‘De Meent’ van Papendrecht. De bereikbaar is goed door de ligging nabij de rondweg N3 en rijksweg A15 en de verbinding met de rijksweg A16.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Koopprijs € 450.000,- k.k.
Status Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding In overleg

Bouw

Hoofdbestemming Winkelruimte
Bouwperiode Vanaf 1981 tm 1990

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte 4.117 m²

Winkelruimte

Publieksgerichte dienstverlening Ja
Detailhandel Ja
Oppervlakte 298m²
In units vanaf 298m²
Verkoopvloer oppervlakte 298m²
Verdiepingen 1
Frontbreedte 900
Welstandsklasse type A1

Buitenruimte

Ligging Winkelgebied stadscentrum

Locatie

Foto's

Brederodelaan 120, Papendrecht
Brederodelaan 120, Papendrecht
Brederodelaan 120, Papendrecht
Brederodelaan 120, Papendrecht
Brederodelaan 120, Papendrecht
Brederodelaan 120, Papendrecht
Brederodelaan 120, Papendrecht
Brederodelaan 120, Papendrecht
Brederodelaan 120, Papendrecht
Brederodelaan 120, Papendrecht

Video's

360° foto's (2)

Brochures

Meer informatie

Wilt u meer informatie of een vraag stellen? Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

* Dit contactformulier is beveiligd met reCAPTCHA en Google's privacy beleid en algemene voorwaarden zijn mogelijk van toepassing.
Neem contact op
Hoe kunnen wij je helpen?
07:33