Bagijnhof 60, DORDRECHT

Bagijnhof 60

3311 KE DORDRECHT

Verhuurd

Helaas is dit object verhuurd.

Omschrijving

Algemeen:
Het betreft een herkenbare winkelruimte gelegen op een A-locatie in het stadscentrum van Dordrecht. In de directe omgeving is een gevarieerd winkelaanbod met bekende retailers zoals C&A, Hema, Mediamarkt, Primark, Men At Work, H&M en de Sting. Het object heeft drie bouwlagen waarbij de begane grond thans in gebruik is als winkelruimte. Er zijn echter mogelijkheden om de 1e en 2e verdieping bij de winkelruimte te betrekken door middel van een (rol) trap met vide waardoor het verkoopoppervlak toeneemt. Deze verdiepingen kunnen ook gebruikt worden als kantoor- of opslagruimte. De winkelruimte is casco gemaakt en zal ook casco worden opgeleverd.

Afmetingen:
Verhuurbare vloeroppervlakte is circa 335 m².

Parkeren:
Parkeren is ook mogelijk in de nabij gelegen parkeergarages.

Huurprijzen:
€ 5.835,-- per maand, exclusief BTW
Parkeerplaatsen: € 1.000,-- per plaats per jaar, exclusief BTW

Opleveringsniveau:
Het object zal casco worden opgeleverd.

Aanvaarding:
In overleg.

Bestemming:
Thans is van toepassing het vigerende bestemmingsplan Historische Binnenstad, waaruit blijkt dat onderhavige locatie bestemd is als “Centrum”. De voor 'Centrum' aangewezen gronden zijn bestemd voor: detailhandel, dienstverlening, horeca – 1, horeca – 2, kantoor, atelier, wonen, maatschappelijk, bedrijf, cultuur en ontspanning, parkeren en fietsenstalling.

Informatie gemeente:
Op het drukst bevaarde punt in Europa, waar de rivier de Merwede zich splitst in de Noord en de Oude maas, ligt de stad Dordrecht in de Provincie Zuid-Holland. Dordrecht maakt onderdeel uit van de grootstedelijke agglomeratie Drechtsteden en heeft een zeer strategische ligging op de as van Rotterdam en Antwerpen. Met ruim 288.000 inwoners en een nog veel groter verzorgingsgebied vervult deze regio een belangrijke economische functie.

Dordrecht is een prachtige stad met meer dan 900 rijksmonumenten, 700 gemeentelijke monumenten en een groot aantal beeldbepalende panden. Door de verscheidenheid aan locaties en het gevarieerde winkelaanbod is het zeer de moeite waard de stad te bezoeken. Van couleur locale in een historische omgeving tot moderne winkels met allure en alle bekende modemerken.

Locatie:
De bereikbaarheid is goed te noemen. De op- en afritten van de rijksweg A16 (Rotterdam-Antwerpen) zijn binnen enkele autominuten te bereiken. In de omgeving zijn meerdere parkeergarages gelegen. Het centraal station van Dordrecht alsmede het busstation zijn op loopafstand van het centrum gelegen.

Huurtermijn:
In overleg nader te bepalen.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs verhuurd
Status Verhuurd
Aanvaarding In overleg

Bouw

Hoofdbestemming Winkelruimte
Bouwperiode Vanaf 1981 tm 1990

Winkelruimte

Detailhandel Ja
Oppervlakte 335m²
In units vanaf 335m²
Verkoopvloer oppervlakte 335m²
Verdiepingen 1
Frontbreedte 500
Welstandsklasse type A1

Locatie

Foto's

Bagijnhof 60, DORDRECHT
Bagijnhof 60, DORDRECHT
Bagijnhof 60, DORDRECHT
Bagijnhof 60, DORDRECHT

Brochures

Meer informatie

Wilt u meer informatie of een vraag stellen? Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

* Dit contactformulier is beveiligd met reCAPTCHA en Google's privacy beleid en algemene voorwaarden zijn mogelijk van toepassing.
Neem contact op
Hoe kunnen wij je helpen?
10:03