Baanhoek 200, Sliedrecht

Baanhoek 200

3361 GN Sliedrecht

Verkocht

Helaas is dit object verkocht.

Omschrijving

WOONHUIS MET KANTOOR-/PRAKTIJKRUIMTE, BEDRIJFSPERCEEL, WATER EN AANLEGSTEIGER

Algemeen:
Hierbij bieden wij namens verkoper een uniek object te koop aan. Het betreft hier een vrijstaande (bedrijfs-)woning, verdeeld over 3 bouwlagen, en een zonnige tuin op de zuiden. De woning heeft een modern hedendaags opleveringsniveau waarbij hoogstaande kwalitatieve materialen zijn gebruikt en toegepast. Aan de voor en achterzijde is een keurige strak aangelegde tuin compleet met overkapping, beplanting en parkeerfaciliteiten. Het souterrain van de woning biedt de mogelijkheid om te gebruiken als zelfstandige kantoorruimte. Hier zijn o.a. een eigen entree en sanitaire voorzieningen, twee parkeergarages waarvan één momenteel als hobbyruimte wordt gebruikt en één de mogelijkheid biedt voor het parkeren van twee auto’s.

Naast deze bedrijfswoning is een vrijliggend bedrijfsperceel met aansluitend aanmeermogelijkheden voor pleziervaartuigen inclusief een aandeel in het water. Op dit perceel is het mogelijk om een bedrijfsruimte te bouwen. Door verkoper is hiervoor in het verleden een omgevingsvergunning aangevraagd. De bouw hiervan is niet uitgevoerd. Het perceel is omheind met een hekwerk en is gedeeltelijk verhard.

Afmetingen:
Bedrijfswoning heeft een totale oppervlakte van circa 348.5 m² verdeeld over 3 bouwlagen en is staande en gelegen op een perceel van circa 800 m².
Het braakliggende perceel met vaarwater heeft een kadastrale oppervlakte van circa 1.053 m².

Bedrijfswoning:
Entree: 2.38 x 4.29
woonkamer: 4.21 x 7.56 + 3.27 x 2.38
keuken: 4.21 x 4.17
dakterras: 12.78 x 3.05

Verdieping:
slaapkamer 1: 4.14 x 6.86
slaapkamer 2: 3.30 x 4.44
slaapkamer 3: 3.46 x 4.44
badkamer: 3.33 x 4.59

Souterrain:
kantoor 1: 4.36 x 7.95
kantoor 2: 2.89 x 7.19
kantoor 3: 2.98 x 11.68
garage / hobbyruimte: 4.43 x 7.19
garage: 3.62 x 10.05
Parkeren:
Op eigen terrein voldoende gelegenheid.

Vraagprijs:
Bedrijfswoning heeft een koopsom van € 950.000,-- kosten koper.
Braakliggend perceel met water: Bedrijfsperceel met water en ligplaats heeft een koopsom van € 450.000,-- kosten koper.

Kadastrale gegevens:
Gemeente Sliedrecht
Sectie A
Nummers 3899 4826
Grootte 800 m² 1.053 m²

Bouwaard:
De bedrijfswoning is traditioneel gebouwd met betonnen onderheide begane grond vloer en betonnen verdiepingsvloeren. De gevels zijn van metselwerk waarin houten kozijnen met dubbele beglazing zijn aangebracht. De dakconstructie is van hout met isolatie en is met pannen gedekt. In het dak zijn vier Velux dakramen (wit) en aan de achterzijde een dubbele dakkapel.

Opleveringsniveau:
Woning:
Via de entree met hal, boven dijkniveau met een natuurstenen trap bereikbaar, toegang tot de gezellige woonkamer.
De woonkamer is in een L vorm en voorzien van een natuurstenen vloer met vloerverwarming, open haard hout. Alle wanden en plafonds zijn voorzien van spachtelputs. Vanuit de woonkamer is er toegang tot het zonnige op het zuiden gelegen dakterras. Aansluitend op de woonkamer is echt een geweldige complete Bulthaupt keuken. Deze keuken biedt naast de compleetheid aan Imperial (Miele) apparatuur zoals een inbouw koelkast, wokbrander, inductie kookplaat, ingebouwde friteuse, borden warmer, oven en vaatwasser, veel opbergmogelijkheden, inbouw magnetron, Cooker. In het plafond zorgen de dimbare LED inbouwspots voor de sfeer in huis.

Via de ruime entree/hal zijn het souterrain dat als kantoorruimte in gebruik is geweest en de slaapverdieping bereikbaar. Het kantoor souterrain heeft tevens een eigen entree en is verdeeld in separate kantoorkamers en heeft een eigen pantry en toilet. Het souterrain is volledig zelfstandig te gebruiken ten opzichte van de woning. De wanden zijn voorzien van glad stuukwerk, spuitwerk plafonds, PVC vloeren met vloerverwarming in combinatie met radiatoren. Ook vanuit het souterrain en de kantoorruimte is er een toegang tot de zonnige achtertuin. Naast de kantoorruimte biedt het souterrain nog een garage annex hobbyruimte en ruime parkeergarage geschikt voor twee personen auto’s.

De slaapverdieping geeft ruimte aan 3 ruime slaapkamers en met Velux dakramen en dubbel dakkapel waarvan 2 slaapkamers met eigen wastafel. De prachtige complete badkamer met elektrische vloerverwarming is volledig betegeld, heeft een modern badmeubel met dubbele wastafel en verlichting, inloopdouche met thermostaat kraan en een hoekbad met thermostaat kraan. Ook in deze badkamer is een Velux dakraam aanwezig. Op deze verdieping is separaat modern volledig betegelde toiletruimte.

De woning is volledig geïsoleerd en heeft energielabel C.

Bedrijfsperceel:
Dit perceel is gedeeltelijk verhard met betonplaten en gedeeltelijk verhard met split. Het terrein is omheind met een hekwerk in combinatie met een groene haag. Naast het perceel is een aanlegsteiger van 15 meter lang in het bijbehorende water die ruimte biedt aanmeren van meerdere pleziervaartuigen.

Bouwjaar:
1970 met de laatste renovatie van woonlaag in 2005, de verdieping in 2007 en het souterrain in 2011.

Verwarming:
Via een CV installatie met radiatoren in combinatie met vloerverwarming. De CV installatie is van het jaar 2019 van Unigas.

Warm watervoorziening:
Via CV installatie.

Elektrische installatie:
Standaard ten behoeve van normaal gebruik en uitgebreid naar 380. Bij aanlegsteiger 380 + 220 aanwezig.
35 amp;
27 groepen;
5 aardlekschakelaars;
groepenkast uit het jaar 2005, gedeeltelijk uitgebreid.

Bestemming:
Thans is van toepassing het vigerende bestemmingsplan ‘Bedrijfsgebied Baanhoek’ vastgesteld op 26 juni 2013 waaruit blijkt dat onderhavige locatie de bestemming ‘Wonen’ en ‘Groen’ heeft. De voor ‘Wonen’ aangewezen gronden zijn bestemd voor: Wonen, aan huis gebonden beroepen en kleinschalige bedrijfsactiviteiten en bij bestemming horende voorzieningen. De voor ‘Groen’ aangewezen voorzieningen zijn bestemd voor groen, water, voet- en fietspaden, nutsvoorzieningen en bij bestemming horende voorzieningen.

Het groen naast het perceel kan gebruikt worden als bouwkavel ten behoeve van een bedrijfsmatige bestemming.
Aanvaarding:
In overleg.

Informatie gemeente:
Sliedrecht is een dorp dat slingert langs de rivier 'Beneden Merwede'. Het ligt op een steenworp afstand van Nationaal Park De Biesbosch en heeft ook binnen de gemeentegrenzen veel groen. Mooi aan Sliedrecht is het dorpse karakter. De inwoners van Sliedrecht staan voor elkaar klaar en respecteren de ander. Ook als die ander een andere levensovertuiging heeft. Sliedrecht heeft bovendien veel winkel- en vrijetijdsvoorzieningen, waarvan ook omliggende dorpen gebruik maken.

Locatie:
Deze bijzondere locatie is heel centraal gelegen tegen de grens Papendrecht – Sliedrecht aan de Baanhoek. De afstand tot het dichtstbijzijnde buurtwinkelcentrum in Papendrecht, ‘Markt van Matena’ is 260 meter, 4 minuten lopen en 1 minuut met de auto. Het dichtstbijzijnde winkelcentrum in Sliedrecht, ‘Populierenhof’ is 2,4 kilometer, 28 minuten lopen en 5 minuten met de auto. De afstand tot de rijksweg A15 (afslag en of oprit Sliedrecht/Wijngaarden) is ca. 800 meter, 3 minuten met de auto. Het openbaar vervoer van en naar station Baanhoek Sliedrecht is op 900 meter, 12 minuten lopen en 3 minuten met de auto. Dit treinstation 'Baanhoek West' Sliedrecht geeft directe verbindingen van en naar treinstations Dordrecht - Geldermalsen.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Status Verkocht
Aanvaarding In overleg

Bouw

Hoofdbestemming Kantoorruimte
Bouwjaar 1970

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte 800 m²

Kantoorruimte

Oppervlakte 349 m²
In units vanaf 349 m²
Verdiepingen 3
Voorzieningen Te openen ramen, toilet, pantry, kamerindeling

Verhard buitenterrein

Praktijkruimte

Buitenruimte

Ligging Overig

Locatie

Foto's

Baanhoek 200, Sliedrecht
Baanhoek 200, Sliedrecht
Baanhoek 200, Sliedrecht
Baanhoek 200, Sliedrecht
Baanhoek 200, Sliedrecht
Baanhoek 200, Sliedrecht
Baanhoek 200, Sliedrecht
Baanhoek 200, Sliedrecht
Baanhoek 200, Sliedrecht
Baanhoek 200, Sliedrecht
Baanhoek 200, Sliedrecht
Baanhoek 200, Sliedrecht
Baanhoek 200, Sliedrecht
Baanhoek 200, Sliedrecht
Baanhoek 200, Sliedrecht
Baanhoek 200, Sliedrecht
Baanhoek 200, Sliedrecht
Baanhoek 200, Sliedrecht
Baanhoek 200, Sliedrecht
Baanhoek 200, Sliedrecht
Baanhoek 200, Sliedrecht
Baanhoek 200, Sliedrecht
Baanhoek 200, Sliedrecht
Baanhoek 200, Sliedrecht
Baanhoek 200, Sliedrecht
Baanhoek 200, Sliedrecht
Baanhoek 200, Sliedrecht
Baanhoek 200, Sliedrecht
Baanhoek 200, Sliedrecht

Video's

360° foto's (1)

Brochures

Meer informatie

Wilt u meer informatie of een vraag stellen? Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

* Dit contactformulier is beveiligd met reCAPTCHA en Google's privacy beleid en algemene voorwaarden zijn mogelijk van toepassing.
Neem contact op
Hoe kunnen wij je helpen?
04:41