Afspraak maken?

Nieuwbouw

Project xentraal

Project xentraal

Kantoorlofts xentraal

De naam dekt de lading. Een betere ligging is nauwelijks denkbaar, met zoveel verschillende aanvoerroutes.

Met project xentraal voegen we bovendien een nieuwe dimensie toe aan het begrip ‘kantoorloft’. Uitdagend, voor een onderscheidende invulling van je werkplek. En transparant, door veel gebruik van doorkijk.

xentraal1

De kantoorlofts in project xentraal zijn afzonderlijk te koop. Je hebt bij de verticale opsplitsing keuze uit een oppervlakte van 120 vierkante meter of een veelvoud daarvan. Als eigenaar heb je beschikking over je eigen voordeur, nutsaansluitingen, parkeerplaatsen en energiemeter. Project xentraal voldoet aan energielabel A+.

xentraal2

Omgeving

Met veel bedrijvigheid in de directe omgeving, verlies je bijna uit het oog dat juist het nieuw te ontwikkelen Stationspark II ook ruimte biedt aan groen en water. Project xentraal wordt omringd door sloten en groenstroken. Verder drukt met name Station Sliedrecht een nadrukkelijke stempel op het gebied rondom bedrijventerreinen Stationspark I & II.

Sliedrecht en Hardinxveld-Giessendam zijn om de hoek en in de nabije omgeving completeren Dordrecht, Gorinchem en Rotterdam de stedelijke agglomeratie.

xentraal3

Types

De lofts in xentraal zijn verdeeld in drie types: Brooklyn, Queens en Manhattan. Deze types zijn allen verkrijgbaar als casco, downtown-versie en uptown-versie. Waarbij de inrichting van ‘downtown’ uit een basis ontwerp bestaat, en ‘uptown’ uit een luxer ontwerp.

xentraal4

Neem contact op
Hoe kunnen wij je helpen?
07:59