Kantoorruimte Sliedrecht

Een kantoorruimte vinden in Sliedrecht wordt gemakkelijk met de persoonlijke dienstverlening van Waltmann Bedrijfshuisvesting. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe locatie om uw kantoor te vestigen of dat u een kantoor zoekt om uw nieuwe bedrijf op te starten, wij helpen u met het vinden van een geschikte ruimte.

Bel direct: 078 - 6141030Stuur een bericht!

Een kantoorruimte in Sliedrecht kopen of huren?

Deze vraag is niet zomaar te beantwoorden. Waarschijnlijk heeft u er zelf ook al even over nagedacht. Wanneer u een kantoorruimte in Sliedrecht koopt profiteert u van de volledige controle over de ruimte en heeft u meer zekerheid op de lange termijn. Het huren van een kantoorruimte biedt daarentegen meer vrijheid wanneer uw bedrijf groeit en de grote onderhoudskosten zijn voor de rekening van de verhuurder. Door meer dan 100 jaar ervaring in bedrijfshuisvesting geven wij u deskundig advies over het kopen of huren van een kantoorruimte in Sliedrecht.

Maak een kennismakingsafspraak

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Bel dan met een van onze medewerkers op het telefoonnummer 078 614 10 30 of bekijk het uitgebreide aanbod op onze website. Ook wanneer u uw huidige kantoorruimte in Sliedrecht wilt verkopen kunt u bij ons terecht. Samen met u zorgen wij ervoor dat uw kantoorruimte sterk in de markt wordt gezet.

Andere bezoekers bekeken ook:

Jarenlange ervaring in de omgeving

Bedrijfsontwikkelingen en -activiteiten in de Drechtsteden en de Alblasserwaard zijn ons werkterrein. Goede contacten, met onder meer lokale overheden, ondernemers en ondernemersverenigingen zijn ons gereedschap. U vindt in ons een partner die weet wat er speelt.

omgeving.jpg
waltmann-team-bog.jpg

Onze specialisten

We gaan altijd een stap verder dan u verwacht. Daarbij leggen we de lat hoog voor uw eindresultaat. Van het eerste contact tot de oplevering van het object: het complete plaatje. Bedrijfsontwikkelingen en -activiteiten in de Drechtsteden en de Alblasserwaard zijn ons werkterrein. Goede contacten, met onder meer lokale overheden, ondernemers en ondernemersverenigingen zijn ons gereedschap. U vindt in ons een partner die weet wat er speelt. Met ons deskundige advies helpen we u op alle vlakken.

Maak kennis met ons team

Afspraak maken?

Wilt u meer informatie? Dan komen we graag met u in gesprek. Vul onderstaande gegevens in en dan bespreken we graag de mogelijkheden tijdens een kopje koffie.

mok
Neem contact op
Hoe kunnen wij je helpen?
10:55