Virtual Reality

Digitale fotografie en video

Presentatie is alles! Daarom maken wij gebruik van een professionele foto- en videograaf voor het aantrekkelijk presenteren van uw eigendom. De beleving van een ruimte speelt een belangrijke rol. Met behulp van een video maakt u in korte tijd een goede indruk.

Bekijk hier een voorbeeld van een video en een voorbeeld van een promo-video.

Virtual Reality

Virtueel rondkijken in het bedrijfspand wat u op het oog heeft? Wij verzorgen een virtuele toer door verschillende bedrijfsobjecten. Daarbij maken we gebruik van 360-gradenfotografie en videobeelden. Vanuit verschillende invalshoeken krijgt u een duidelijk beeld van de ruimte en de faciliteiten.

Voorbeeld van een 360 graden tour:

Voorbeeld van een 3D video

Jarenlange ervaring in de omgeving

Bedrijfsontwikkelingen en -activiteiten in de Drechtsteden en de Alblasserwaard zijn ons werkterrein. Goede contacten, met onder meer lokale overheden, ondernemers en ondernemersverenigingen zijn ons gereedschap. U vindt in ons een partner die weet wat er speelt.

omgeving.jpg
waltmann-team-bog.jpg

Onze specialisten

We gaan altijd een stap verder dan u verwacht. Daarbij leggen we de lat hoog voor uw eindresultaat. Van het eerste contact tot de oplevering van het object: het complete plaatje. Bedrijfsontwikkelingen en -activiteiten in de Drechtsteden en de Alblasserwaard zijn ons werkterrein. Goede contacten, met onder meer lokale overheden, ondernemers en ondernemersverenigingen zijn ons gereedschap. U vindt in ons een partner die weet wat er speelt. Met ons deskundige advies helpen we u op alle vlakken.

Maak kennis met ons team

Afspraak maken?

Wilt u meer informatie? Dan komen we graag met u in gesprek. Vul onderstaande gegevens in en dan bespreken we graag de mogelijkheden tijdens een kopje koffie.

mok
Neem contact op
Hoe kunnen wij je helpen?
11:47