Afspraak maken?

Diensten

Bedrijfspand verkopen

Bedrijfspand verkopen

Verkopen van een bedrijfspand vraagt om een aantrekkelijke en professionele presentatie van uw bedrijfspand. Waltmann Bedrijfshuisvesting zorgt daar vanzelfsprekend voor. Wij presenteren uw bedrijfspand en de bijbehorende faciliteiten met oog voor de mogelijkheden. Desgewenst maken wij gebruik van virtual reality en andere aansprekende middelen om uw bedrijfspand te presenteren.

Waltmann Bedrijfshuisvesting adviseert u met kennis van zaken over een realistische verkoopprijs. Wij zijn als bedrijfsmakelaar geregistreerd in de kamer Bedrijfsmatig Vastgoed van Vastgoedcert en als Register Taxateur bij NRVT aangesloten bij TMI, taxatie management instituut, een onderdeel van NVM.

Een goede overdracht van een bedrijfspand staat bij ons hoog in het vaandel. Dit betekent dat wij actief contacten onderhouden tussen koper en verkoper. Wij brengen partijen samen en begeleiden u om tot een goede overeenkomst te komen.

Wijzigen bestemming

Waltmann Bedrijfshuisvesting adviseert u over een eventuele nieuwe bestemming van een bedrijfspand. U kunt hierbij denken aan het transformeren van een kantoorruimte naar woningen of appartementen. Wij helpen u met de stappen die u moet nemen om tot herbestemming te komen. Wij hebben hiervoor de juiste contacten met gemeenten, architecten en projectontwikkelaars.

Bekijk ons gehele aanbod