Afspraak maken?

Diensten

Bedrijfspand verhuren

Bedrijfspand verhuren

Verhuren van een bedrijfspand, of een deel ervan, zorgt voor inkomsten en voor activiteit in en rondom uw bedrijfspand. Overweegt u uw bedrijfspand (deels) te verhuren of eindigt een lopende huurovereenkomst op korte termijn, laat u dan door Waltmann Bedrijfshuisvesting begeleiden.

Waltmann Bedrijfshuisvesting bemiddelt en zorgt voor een huurder die past bij uw bedrijfspand en binnen de huidige bestemmingsplannen. U bent, als u dat wenst, als verhuurder of beheerder, actief betrokken bij het proces van het selecteren van een huurder. Daarbij geven wij u een heldere kijk op de potentiële huurder en de (toekomstige) bedrijfsactiviteiten. Waltmann Bedrijfshuisvesting werkt tijdens het verhuurproces transparant en open richting haar opdrachtgevers. U bent in de onderhandelingsfase een actieve deelnemer, ook wanneer een potentiële kandidaat zich heeft gemeld. In deze fase komen naast de financiële aspecten ook onderwerpen als eventuele aanpassingen aan het pand aan de orde. Duidelijkheid en heldere afspraken voorkomen mogelijke problemen. Wij bemiddelen tussen partijen met als doel een duurzame en prettige relatie tussen huurder en verhuurder te realiseren.

Waltmann Bedrijfshuisvesting zorgt voor een professionele en aantrekkelijke presentatie van uw bedrijfspand. Wij doen dit onder andere door gebruik te maken van virtual reality.

Wilt meer informatie over het verhuren van uw bedrijfspand? Neem contact met ons op.