Afspraak maken?

Diensten

Bedrijfspand taxeren

Bedrijfspand taxeren

Taxatie van bedrijfsonroerend goed geeft u inzicht in de objectieve waarde. Taxatie is nodig bij verkoop of aankoop van een bedrijfspand, bij de financiering en de verzekering van het pand. Een taxatie is ook noodzakelijk bij onteigening, overdracht of verhuur. Als er ten behoeve van een financieringsaanvraag een taxatie vereist is, bent u verplicht de waardeadvies op te laten stellen door een onafhankelijk en beëdigd taxateur.

De register taxateurs van Waltmann Bedrijfshuisvesting hebben de kennis en ervaring om uw bedrijfspand op waarde te taxeren voor het door u beoogde doel. Dit gebeurt door opname van het bedrijfspand en door kadastrale recherche. Bij de waardeadvies spelen ook zaken mee als het prijsniveau van vergelijkbare bedrijfspanden in de directe omgeving, bestemmingsplannen, milieueisen en mogelijke toekomstige ontwikkelingen. Wij kijken naar alle factoren die van invloed kunnen zijn op de waarde van het bedrijfspand. U ontvangt een taxatierapport met een uitvoerige beschrijving van de waardeadvies met een heldere en duidelijke onderbouwing inclusief rekenmodel.

Waltmann Bedrijfshuisvesting is aangesloten bij TMI, Taxatie Management Instituut, onderdeel van NVM. TMI waarborgt de kwaliteit van registertaxateurs onder andere door kwaliteitscontroles op taxaties. Waltmann Bedrijfshuisvesting taxeert onder ander voor Rabobank, FGH Bank, ING Bank en ABN Amro Bank.

Wilt u een bedrijfspand kopen of verkopen, of moet u om andere redenen inzicht krijgen in de objectieve waarde van een bedrijfspand? Neem dan contact met ons op.