Afspraak maken?

Diensten

Bedrijfspand aankopen

Bedrijfspand aankopen

Waltmann bedrijfshuisvesting speelt als bemiddelaar een cruciale rol in het samenbrengen van partijen. Als adviseur informeren wij huurder en verhuurder over de mogelijkheden. Het huidige aanbod van bedrijfspanden is groot maar ook zeer divers. Waltmann Bedrijfshuisvesting weet wat er op de markt is en zoekt gericht voor u naar de meest geschikte bedrijfsruimte. Efficiënt en doeltreffend.

Aankopen
Kopen van een bedrijfspand is investeren in de toekomst van uw bedrijf. Het is waarschijnlijk de grootste investering die u doet. Het kopen van een bedrijfsobject zoals een winkelpand, kantoorruimte of bedrijfshal vraagt om kennis van zaken; om een professionele partij die u met oog voor uw bedrijfsactiviteiten en wensen adviseert en begeleidt. Hierdoor weet u zeker dat u een realistische keuze maakt voor een toekomstbestendig bedrijfspand. Waltmann Bedrijfshuisvesting adviseert u graag.

Laat uw toekomstige bedrijfspand voor de daadwerkelijke koop taxeren. Dit kan verassingen voorkomen, bijvoorbeeld bij het aanvragen van een financiering.

Bekijk ons gehele aanbod