Een greep uit onze transacties

[VERHUURD] • Voorstraat 45 te Dordrecht


In de historische binnenstad van de gemeente Dordrecht ligt deze gerenoveerde winkelruimte aan het noordelijke gedeelte van de Voorstraat 45. De ruimte zal worden gebruikt als winkelruimte in sportartikelen en het geven van vakinhoudelijke workshops. Door verhuurder is deze ruimte voor het in gebruik nemen door huurder volledig gerenoveerd.

[VERKOCHT] • Langestein 110 - 111 te Hendrik Ido Ambacht


Binnen het hoogwaardige kantoorgebouw 'Park Langestein' dat is verdeeld in verschillende appartementsrechten, is een kantoorappartement verkocht gelegen op de eerste verdieping. Het gebouw kenmerkt zich door een zeer hoogwaardig afwerkings- en voorzieningenniveau met een spectaculaire ontvangsthal en een uitstekende bereikbaarheid. In de directe omgeving zijn diverse voorzieningen aanwezig zoals een tankstation, een McDonald’s en een restaurant. Voorts is het gebouw gerealiseerd in een parkachtige setting waardoor er sprake is van een prettige werkomgeving waar ruimte is om even te wandelen of een broodje te eten. De oppervlakte is ca. 316 m2 met 7 parkeerplaatsen.

[VERHUURD] • Van Hennaertsweg 7a te Alblasserdam


In dit moderne gebouw dat grotendeels in gebruik is door de eigenaar Industrielicht is een deel van de kantoorruimte op de tweede verdieping verhuurd. De oppervlakte is ca. 200 m2 en geeft een prachtig uitzicht over de op en afritten van en naar Rijksweg A15. De huurder was op zoek naar een goed bereikbare locatie vanwege meerdere vestigingen in het land. Dat is voor de huurder gelukt. De kantoorruimte bestaat uit drie separate kantoorkamers met een eigen pantry, en gezamenlijke toiletgroep. Aan de voorzijde van het gebouw zijn meer dan voldoende parkeerplaatsen. Een must voor iedere gebruiker is het goed kunnen parkeren.

[VERKOCHT] • Admiraalsplein 401 - 421 te Dordrecht


In opdracht van onze vaste opdrachtgever gemeente Dordrecht hebben we verkocht in verhuurde staat een complet commerciële plint aan het Admiraalsplein te Dordrecht. Deze plint bestaat uit totaal 13 units waarvan een aantal zijn samengevoegd en een aantal zelfstandig zijn gebleven. De hoofdzaak van de bedrijfsactiviteiten is zorggerelateerd.

[VERHUURD] • Stellingmolen 195 te Papendrecht


Ook voor kleinschalige bedrijfsruimte zijn we inzetbaar als bedrijfsmakelaar. Zo is deze bedrijfsruimte ook verhuurd. In opdracht van woningbouwvereniging Woonkracht 10 heeft Waltmann Bedrijfshuisvesting deze transactie tot stand gebracht.

[VERHUURD] • Kelvinring 40a Alblasserdam


Binnen de gemeente Alblasserdam is deze kantoorruimte gelegen. Totaal ca. 223 m² oppervlakte gelegen op de eerste verdieping. Deze kantoorruimte is onlangs volledig gerenoveerd, heeft een keurige zakelijke en nette uitstraling met een Energielabel A+++.

[VERKOCHT] • Burg. Keijzerweg 16b te Papendrecht


Aan de Burg. Keijzerweg te Papendrecht is deze bedrijfs-/kantoorunit verkocht. De bedrijfsunit maakt deel uit van een bedrijfsverzamelgebouw dat gelegen is naast de Karwei Papendrecht. Door de gunstige ligging was een geschikte koper voor deze bedrijfsruimte snel gevonden.

[VERKOCHT] • Jacob Catstraat 2 te Sliedrecht


Het voormalige Rode Kruisgebouw te Sliedrecht is VERKOCHT. Dit gebouw is in 2009 gebouwd en wordt van verenigingsgebouw in de toekomst gebruikt als een kantoorruimte waaruit uitzendbranche als bedrijfsactiviteiten zullen plaatsvinden.

[VERKOCHT] • Jade 240 te Dordrecht


Gecombineerd bedrijfsobject van in totaal 120 m² kantoorruimte en 120 m² bedrijfsruimte. Het bedrijfsobject is gelegen tegenover de Makro op het het representatieve bedrijventerrein Kil III.

[VERHUURD] • Sportlaan 391 te Sliedrecht


Een bedrijfsruimte bestaande uit een magazijn / bedrijfsruimte met aan de voorzijde een kantoorruimte met daarboven een entresolvloer gelegen aan de Sportlaan te Sliedrecht is verhuurd.

Copyright © 2018 Waltmann Bedrijfshuisvesting