Een greep uit onze transacties

[VERKOCHT] Visschersbuurt I Papendrecht


Een aan een binnenwater gelegen vrijstaande bedrijfslocatie (totaal ca. 835 m²) bestaande uit een bedrijfsruimte dat verdeeld is in een souterrain, werkplaats, showroom en inpandige kantoorruimte met een naastgelegen verhard buitenterrein gelegen met kade muur aan het binnenwater. Deze locatie met bedrijfsbestemming ligt aan de rand van een woongebied.

[VERHUURD] Sophiapromenade 18 HI Ambacht


Een zelfstandige winkelruimte van ca. 123 m². Deze winkelunit is gelegen in het hoogwaardige en complete winkelcentrum ‘Hoog Ambacht’ in de nieuwe woonwijk ‘De Volgerlanden’ te Hendrik Ido Ambacht. Er is sprake van een gevarieerd en compleet winkelaanbod met o.a. een Plusmarkt, Dirk van den Broek, Blokker en Kruidvat.

[VERHUURD] Zirkoon 234 Dordrecht


Een recent opgeleverde bedrijfsobject bestaat uit circa 206 m2 bedrijfsruimte in combinatie met circa 45 m2 kantoorruimte (verdieping). De bedrijfsunit maakt onderdeel uit van bouwfase 1 van nieuwbouwproject 'Diamant' aan de Zirkoon, op bedrijventerrein Dordtse Kil III te Dordrecht.

[VERHUURD] Kubus 150-170 Sliedrecht


Een zelfstandige kantoorunit (ca. 191 m²) gelegen op de begane grond die deel uit maakt van een kantoorverzamelgebouw gelegen op een zichtlocatie richting de rijksweg A15. Deze kantoorruimte heeft enige tijd in de markt als te huur beschikbaar gestaan echter uiteindelijk toch door een plaatselijk ondernemer in gebruik genomen.

[VERHUURD] Spuiboulevard 438 Dordrecht


Het betreft hier een op een hoek gelegen kantoor annex commerciële ruimte (ca. 294 m²). De ruimte maakt deel uit van het complex “De Groote Sluys Poort”. Het object heeft een eigentijdse bij de omgeving passende uitstraling. Aan de zuidzijde, achterzijde, is een deels ontsloten stadstuin gerealiseerd.

[VERKOCHT] Nijverheidsweg 20 Heinenoord


Het betreft de linker bedrijfsruimte (totaal ca. 1.061 m²) van de twee geschakelde bedrijfsobjecten. De bedrijfsruimte bestaat uit een entree, kantine ruimte en facilitaire ruimte op de begane grond en een kantoorruimte op de eerste verdieping. Aan de achterzijde is een ruim opgezette bedrijfsruimte met entresolvloer aanwezig.

[VERHUURD] Vlietstraat 5-7 Hardinxveld Giessendam


Het betreft hier een tweetal zelfstandige kantoorunits (totaal ca. 80 m²) gelegen op de begane grond onder een appartementencomplex. De units zijn uitstekend afgewerkt en zijn gebruiksklaar opgeleverd. Voor huurder is deze huurovereenkomst een grote stap.

[VERHUURD] Opaal 100 Dordrecht


Een vrijstaand, multifunctioneel gecombineerd bedrijfsobject (totaal ca. 1.344 m²) bestaande uit 3 bouwlagen kantoorruimte en een bedrijfshal voorzien van 2 elektrische overheaddeuren en tevens 2 loadingdocks, aansluitend een door verhuurder aangelegd buitenterrein.

[VERHUURD] Stationspark 708 Sliedrecht


Bij Waltmann Bedrijfshuisvesting ben u op het juist adres voor verhuur en of verkoop van bedrijfsmatig onroerend goed. Of het nu gaat om een kleine ruimt of een groot gebouw. Geen onderscheid bij ons kantoor. Zo ook deze keurig afgewerkte, compleet gerenoveerde en volledig zelfstandige kantoorunit van ca. 66 m²...

[VERHUURD] Het Tasveld 1 HI Ambacht


Op een kleinschalig bedrijventerrein aan de rand van rijksweg A16 zijn diverse bedrijfsverzamelgebouwen gelegen. In een van deze gebouwen werd aangeboden een kantoorruimte met een oppervlakte van ca. 106,5 m² gelegen op de begane grond van een bedrijfsgebouw gelegen op bedrijventerrein De Sandeling.

[VERKOCHT] Albrechtplein 21-23 Sliedrecht


Ook voor unieke objecten zetten we ons in. Zo betreft dit een voormalige slagerij met bovenwoning (totaal ca. 301 m²) waarbij de begane grond is verdeeld in een winkelruimte met daarachter een werkplaats. Boven de bedrijfsruimte (slagerij) is een ruime moderne bovenwoning verdeeld over twee bouwlagen aanwezig met een aantal buitenruimten, 4 slaapkamers, woonkamer, keuken, wasruimte en badkamer.

[VERHUURD] Dam 139-141 Alblasserdam


Midden in het authentieke centrum van Alblasserdam aan de doorgaande route richting Kinderdijk is te huur deze kleinschalige casco winkelruimte van circa 50 m². Deze winkelruimte is voor diverse commerciële doeleinden geschikt. Ook deze ruimte zal worden gebruikt door een kapsalon.

[VERHUURD] Vriesestraat 27 Dordrecht


Een winkelruimte (ca. 70 m²) gelegen op de hoek van de Vriesestraat en Korte Breestraat in het hart van de historische binnenstad van Dordrecht. De winkelruimte heeft een fantastische authentieke historische gevel en past uitstekend in het straatbeeld van de prachtige binnenstad.

[VERHUURD] Oude Veer 2 Papendrecht


In het winkelcentrum van Papendrecht is verhuurd aan een entree van het winkelcentrum een kleinschalige winkelruimte. Deze ruimte maakte deel uit van de boekwinkel ‘De Gruijter’ en is separaat verhuurd aan een kapsalon. De winkelruimte heeft een oppervlakte van ca. 110 m2. Waltmann Bedrijfshuisvesting tradt op namers eigenaar en bracht deze transactie tot stand.

[VERKOCHT] • Matena te Papendrecht


Aan de Matena te Papendrecht aan de rand van het bedrijventerrein ‘Oosteind’ zijn elf nieuwbouw bedrijfsunits en twee bedrijfs-/kantoorunits gerealiseerd. Alle units met en afmeting van ca. 140 m2, verdeeld over twee bouwlagen, per unit, zijn verkocht voordat de bouw is gestart. Een mooie mix van eindgebruikers is vanaf het tweede kwartaal van 2019 te units zullen betrekken. Een mooie samenwerking tussen opdrachtgever en Waltmann Bedrijfshuisvesting waarbij dit project is gerealiseerd.

Copyright © 2019 Waltmann Bedrijfshuisvesting