Een greep uit onze transacties

[VERHUURD] Opaal 100 Dordrecht


Een vrijstaand, multifunctioneel gecombineerd bedrijfsobject (totaal ca. 1.344 m²) bestaande uit 3 bouwlagen kantoorruimte en een bedrijfshal voorzien van 2 elektrische overheaddeuren en tevens 2 loadingdocks, aansluitend een door verhuurder aangelegd buitenterrein.

[VERHUURD] Stationspark 708 Sliedrecht


Bij Waltmann Bedrijfshuisvesting ben u op het juist adres voor verhuur en of verkoop van bedrijfsmatig onroerend goed. Of het nu gaat om een kleine ruimt of een groot gebouw. Geen onderscheid bij ons kantoor. Zo ook deze keurig afgewerkte, compleet gerenoveerde en volledig zelfstandige kantoorunit van ca. 66 m²...

[VERHUURD] Het Tasveld 1 HI Ambacht


Op een kleinschalig bedrijventerrein aan de rand van rijksweg A16 zijn diverse bedrijfsverzamelgebouwen gelegen. In een van deze gebouwen werd aangeboden een kantoorruimte met een oppervlakte van ca. 106,5 m² gelegen op de begane grond van een bedrijfsgebouw gelegen op bedrijventerrein De Sandeling.

[VERKOCHT] Albrechtplein 21-23 Sliedrecht


Ook voor unieke objecten zetten we ons in. Zo betreft dit een voormalige slagerij met bovenwoning (totaal ca. 301 m²) waarbij de begane grond is verdeeld in een winkelruimte met daarachter een werkplaats. Boven de bedrijfsruimte (slagerij) is een ruime moderne bovenwoning verdeeld over twee bouwlagen aanwezig met een aantal buitenruimten, 4 slaapkamers, woonkamer, keuken, wasruimte en badkamer.

[VERHUURD] Dam 139-141 Alblasserdam


Midden in het authentieke centrum van Alblasserdam aan de doorgaande route richting Kinderdijk is te huur deze kleinschalige casco winkelruimte van circa 50 m². Deze winkelruimte is voor diverse commerciële doeleinden geschikt. Ook deze ruimte zal worden gebruikt door een kapsalon.

[VERHUURD] Vriesestraat 27 Dordrecht


Een winkelruimte (ca. 70 m²) gelegen op de hoek van de Vriesestraat en Korte Breestraat in het hart van de historische binnenstad van Dordrecht. De winkelruimte heeft een fantastische authentieke historische gevel en past uitstekend in het straatbeeld van de prachtige binnenstad.

[VERHUURD] Oude Veer 2 Papendrecht


In het winkelcentrum van Papendrecht is verhuurd aan een entree van het winkelcentrum een kleinschalige winkelruimte. Deze ruimte maakte deel uit van de boekwinkel ‘De Gruijter’ en is separaat verhuurd aan een kapsalon. De winkelruimte heeft een oppervlakte van ca. 110 m2. Waltmann Bedrijfshuisvesting tradt op namers eigenaar en bracht deze transactie tot stand.

[VERKOCHT] • Matena te Papendrecht


Aan de Matena te Papendrecht aan de rand van het bedrijventerrein ‘Oosteind’ zijn elf nieuwbouw bedrijfsunits en twee bedrijfs-/kantoorunits gerealiseerd. Alle units met en afmeting van ca. 140 m2, verdeeld over twee bouwlagen, per unit, zijn verkocht voordat de bouw is gestart. Een mooie mix van eindgebruikers is vanaf het tweede kwartaal van 2019 te units zullen betrekken. Een mooie samenwerking tussen opdrachtgever en Waltmann Bedrijfshuisvesting waarbij dit project is gerealiseerd.

[VERHUURD] • Lelystraat 33c Sliedrecht


Een nieuwbouw bedrijfsunit van circa 140 m² verdeeld over 2 bouwlagen op een afsluitbaar terrein, gelegen aan de Lelystraat op bedrijventerrein Nijverwaard in Sliedrecht. De unit maakt deel uit van een nieuwbouw bedrijfsverzamelcomplex van totaal 18 bedrijfs-/kantoorunits.

[VERHUURD] • Kade 52 Hardinxveld Giessendam


Op een prominente locatie. Direct aan de rijksweg A15 is deze kantoorruimte gelegen op de eerste verdieping van een kantoorverzamelgebouw. Dit gebouw is gelegen op bedrijventerrein Langeveer te Hardinxveld-Giessendam. De kantoorruimte heeft een oppervlakte van ca. 276 m² met 6 eigen parkeerplaatsen. Deze kantoorruimte maakte geen deel uit van onze portefeuille maar gezien de relatie met de belegger toch een huurovereenkomst tot stand gebracht. Huurperiode 3 jaar met 3 optiejaren.

[VERKOCHT] • Lelystraat 120a Sliedrecht


Deze locatie kan onder het kopje een snelle transactie. Binnen een week verkocht nadat de locatie op internet zichtbaar was. Een op een hoek gelegen multifunctionele bedrijfsruimte (totaal ca. 150 m²) met bedrijfsruimte begane grond en entresolvloer ten behoeve van extra magazijnruimte en kleine kantoorruimte. Deze bedrijfsruimte is voor diverse doeleinden geschikt. Vorige huurder had de huurovereenkomst beeindigd en eigenaar had de wens tot een snelle verkoop. Dat is gelukt. Mede doordat de koper werd beleid door Moker Vastgoed uit Sliedrecht. Waltmann Bedrijfshuisvesting tradt op namens de eigenaar en bracht deze kooptransactie tot stand.

[VERHUURD] • Provincialeweg 30a Dordrecht


Ook deze locatie kan onder het kopje een snelle transactie. Binnen een week verhuurd nadat de locatie op internet zichtbaar was. In een landelijke omgeving gelegen bedrijfsruimte met een oppervlakte van ca. 375 m². Bestemming puur opslagruimte vanwege de beperkte voorzieningen. Geweldige locatie daar de gebruiker dichtbij woont. Waltmann Bedrijfshuisvesting tradt op namens de particuliere belegger en bracht deze huurtransactie tot stand.

[VERHUURD] • Markettenweg 4a Dordrecht


Een zelfstandige bedrijfsruimte gelegen op de begane grond van een wooncomplex. De bedrijfsruimte is voorzien van een toilet, kantoor, buitenruimte, openslaande deuren, vloer voorzien van betontegels en verlichting.

[VERHUURD] • Overtoompassage 12 Papendrecht


Als een winkelcentrum goed is profiteert daarvan een belegger gezien als een winkelruimte leeg komt het niet al te lang duurt voordat deze weer is verhuurd. Een complete winkel-/commerciële ruimte (ca. 317 m²) direct gelegen naast de entree van supermarktketen ‘Lidl’ en entree van de parkeergarage ‘Overtoom’ in winkelcentrum ‘De Meent’ te Papendrecht. Het naastgelegen winkelaanbod bestaat o.a. uit Lidl en diverse kleinere lokale winkels.

[VERKOCHT] • Langesteijn 100 H.I. Ambacht


In een hoogwaardig modern kantoorgebouw werd aangeboden een compleet luxe kantoorappartement met een oppervlakte van ca. 585 m². In de parkeergarage zijn 9 parkeerplaatsen beschikbaar. Dit gebouw is gelegen direct aan de op- en afritten van de rijksweg A16 (Rotterdam-Breda-Antwerpen) en is een zeer representatief kantoorgebouw. Een mooie transactie waarbij het geweldig is om met partijen samen te werken (koper en verkoper) met het gelijke doel, een verkoop tot stand brengen. Waltmann Bedrijfshuisvesting tradt op namens verkoper Stichting MEE en bracht deze verkooptransactie tot stand.

Copyright © 2019 Waltmann Bedrijfshuisvesting