Een greep uit onze transacties

[VERHUURD] • Aventurijn 222 te Dordrecht


Het gaat om een bedrijfsruimte van circa 132 m² met circa 100 m² kantoorruimte en 4 parkeerplaatsen. Vanaf april 2018 kunt u uw sportartikelen van Ruitershop de Paddock B.V. afhalen op dit adres.

[VERHUURD] • Pieter Zeemanweg 30K te Dordrecht


Een bedrijfsunit welke deel uitmaakt van een bedrijfsverzamelgebouw bestaande uit bedrijfsunits en kantoorunits. De bedrijfsunit is gelegen op Dordtse Kil II. Wij wensen MM Bestratingen succes in deze nieuwe ruimte.

[VERHUURD] • Pieter Zeemanweg 167 te Dordrecht


Aan de Pieter Zeemanweg 167 te Dordrecht is dit vrijstaande bedrijfsgebouw, dat verdeeld is in een kantoorruimte aan de voorzijde, ca. 380 m², met een bedrijfsruimte van ca. 930 m². gelegen, verhuurd voor een periode van 5 jaar. Van Heumen Logistic uit Heinenoord is de huurder van deze locatie.

[VERHUURD] • Kerkbuurt 118 te Sliedrecht


Deze winkelruimte zal worden gebruikt als een vestigingskantoor voor Lelie Zorggroep. Lelie Zorggroep is een organisatie die zich bezich houdt met het verlenen van zorg aan bieden een veilige, vertrouwde plek als mensen het niet meer (helemaal) zelf af kunnen.

[VERHUURD] • Peppelweg 101 Rotterdam


Een winkelruimte van ca. 132 m2 gelegen in de Rotterdamse wijk Hillegersberg-Schiebroek aan winkelstraat de Peppelweg. Wij wensen Swoofs veel succes in deze levendige winkelstraat . Waltmann Bedrijfshuisvesting begeleidde de transactie namens de Van Herk Groep uit Rotterdam.

VERHUURD • Laan van Walburg Zwijndrecht


Namens M7 Real Estate heeft Waltmann bedrijfshuisvesting, in collegiale verhuur met Ooms Bedrijfshuisvesting, 675m² verhuurd in het kantorencomplex ‘Poort van Walburg’ gelegen aan de Laan van Walburg in Zwijndrecht. De ruimte is gelegen op de begane grond en eerste verdieping en zal in gebruik genomen worden door Any Time Fitness. Dit is een hoogwaardige, 24-uurs fitness concept met meerdere vestigingen in Nederland.

VERHUURD • 's-Gravendeelsedijk 169 Dordrecht


Een vrijstaand kantoorgebouw onderdeel uitmakende van een grootschalig industrieel complex gelegen op bedrijventerrein 'Louter Bloemen' te Dordrecht. Waltmann Bedrijfshuisvesting begeleidde de transactie namens Dykerhoff Basal Dordrecht.

VERHUURD • Voorstraat 296 te Dordrecht


Dit prachtige rijksmonument is opgeleverd aan het Gorcums Reisbureau B.V. Waar in 1877 Vincent van Gogh meerdere malen een kerkdienst bijwoonde zal binnenkort een reisbureau worden geopend. Met behoud en herstel van de authentieke elementen zal het gebouw worden hersteld. Een verrijking voor de binnenstad van Dordrecht. We wensen de huurder veel succes toe!

VERKOCHT • Stationspark 825 - 845, Sliedrecht


Vrijstaand kantoorgebouw in verhuurde staat aan totaal 4 huurders is verkocht aan 1 van de zittende huurders. Prachtig om te zien dat de koper 2 jaar geleden is gestart en door het succes nu al in staat is geweest een dergelijke aankoop te realiseren.

VERHUURD • Nijverheidsstraat 93 Dordrecht


Een aan de entree van een bedrijventerrein gelegen bedrijfsruimte met ingebouwde kantoorruimte. De bedrijfsruimte is goed toegankelijk door middel van een hand bedienbare overheaddeur. Er is veel daglicht door middel van een tweetal lichtstraten in het dak.

VERHUURD • Gantelweg 2 te Sliedrecht


Een nieuw gebouwde casco en naar eigen wens en idee aan te passen winkel-/commericële ruimte voorzien van ENERGIELABEL A en deel uitmakend van een commerciële plint naast een hoorstudio van een appartementengebouw.

VERHUURD • Stationspark 708 Sliedrecht


Deze keurig afgewerkte, compleet gerenoveerde en volledig zelfstandige kantoorunit is gelegen op de begane grond van de omstreeks in 1997 gerealiseerde kantoorgebouwen. De ruimte zijn gesitueerd op het bedrijventerrein/ kantorenpark Stationspark I te Sliedrecht en volledig zelfstandig te gebruiken. Voorzien van eigen pantry en toilet.

VERKOCHT • Aventurijn 826, Dordrecht


Een bedrijfsunit, welke verdeeld is over de begane grond en 1e verdieping in combinatie met kantoorruimte. De unit is onderdeel van een bedrijfsverzamelgebouw dat bestaat uit 21 bedrijfsunits. Het bedrijfsverzamelgebouw is door middel van een hekwerk in de avond/nacht afgesloten. Tevens is er camerabewaking op het terrein aanwezig.

GEDEELTELIJK VERHUURD • Daltonstraat 1 Zwijndrecht


Namens onze opdrachtgever De Vos Investment Real Estate bieden wij deze zeer representatieve kantoorruimte aan vanaf circa 35 m² tot 318 m² gelegen op de begane grond en 2e verdieping. Waarvan circa 200 m² is verhuurd. De kantoorruimte maakt onderdeel uit van een markant, herkenbaar bedrijfsobject gelegen op bedrijventerrein Bakestein te Zwijndrecht en heeft een uitgebreid en luxe voorzieningenniveau.

VERKOCHT • Nieuwland Parc, unit 1, Plan De Noord, Alblasserdam


Een nieuwbouwproject Noordpark.com, bestaande uit diverse bedrijfs-/kantoorunits. De units zijn onderling met elkaar te koppelen of door de koper in verschillende afmetingen samen te stellen. Als basis worden de units aangeboden conform onderstaande afmetingen. Binnen het project werd unit 1 nog te koop aangeboden.

VERHUURD • Kelvinstraat 10 Dordrecht


Een zelfstandige bedrijfsruimte dat is verdeeld in een kantoorruimte, verdeeld over 2 bouwlagen, een bedrijfsruimte met entresolvloer en aan de achterzijde een kleinschalig afgesloten buiten ruimte. Deze bedrijfsruimte is uitermate geschikt voor diverse doeleinden.

VERHUURD • Van Coulsterweg 2 Alblasserdam


In dit markante, prominente en vrijstaande gebouw, dat gebouwd is in 2008, wordt op de begane grond een hoogwaardige luxe en complete kantoorruimte te huur aangeboden. De gehele begane grond bestaat uit een hoogwaardige compleet afgewerkte kantoorruimte met daarachter een bedrijfsruimte en bedrijfsrestaurant waarvan deze kantoorruimte te huur werd aangeboden.

VERHUURD • Toermalijnring 528 Dordrecht


Deze representatieve kantoor-/bedrijfsruimte laat zich kenmerken door de multifunctionaliteit en uitstekend te gebruiken als kantoorruimte in combinatie met de kleinschalige bedrijfsruimte. Het object is verrassend ruim en gelegen op een uitstekende zichtlocatie.

VERKOCHT • Ketelweg 24b Papendrecht


Het betreft hier een bedrijfs-/kantoorruimte, de middelste bedrijfsunit, van een bestaand bedrijfsgebouw dat deel uitmaakt van een blok van totaal 3 bedrijfsunits. Deze ruimte bestaat uit een kantoor annex showroom (verdeeld over 2 bouwlagen) aan de voorzijde met daarachter een bedrijfsruimte die gedeeltelijk is voorzien van een entresolvloer. Aan de achterzijde van de unit ligt een buitenruimte dat gedeeltelijk als opslagruimte en gedeeltelijk als parkeerplaatsen kan worden gebruikt.

VERKOCHT • Vierlinghstraat 20 - 22 Werkendam (beleggingsobject)


Een multifunctionele bedrijfslocatie met uitbreidingsmogelijkheden op een perceel van in totaal 5.478 m². Op het onderhavige perceel zijn twee vrijstaande bedrijfsgebouwen gesitueerd waarvan er één verhuurd is. De objecten hebben een gezamenlijk oppervlakte van circa 2.827m². De koper is ADJ Milieutechniek en heeft de locatie als strategische uitbreidingslocatie aangemerkt.

AANGEKOCHT • Molenstraat 155A - Kinderdijk


Namens Stichting Wereld Erfgoed kinderdijk heeft Waltmann Bedrijfshuisvesting een herontwikkelingslocatie aangekocht aan de Molenstraat te Kinderdijk. Een strategische aankoop met het oog op het nieuw te realiseren bezoekerscentrum.

VERHUURD • Vriesestraat 3 Dordrecht


Namens onze opdrachtgever, de familie Böschen uit Amsterdam, hebben wij deze winkelruimte van circa 97m² verhuurd aan een winkel voor design kinderkleding. Het betreft een prachtig rijksmonument waarbij sprake is van een passende invulling.

VERHUURD • Voorstraat 280 Dordrecht


Namens onze opdrachtgever, de Kroonenberg Groep uit Amsterdam, hebben wij deze winkelruimte verhuurd aan Spring City Spa. De winkelruimte van ruim 1.000m² zal aangewend worden als een gecombineerd concept met een luxe winkel met een schoonheidssalon en beautycentrum.

AANGEKOCHT - Boogaerdtstraat 5 Dordrecht


AANGEKOCHT: Namens Quartz Line B.V. heeft Waltmann Bedrijfshuisvesting het bedrijfsobject gelegen aan de Boogaerdtstraat 5 te Dordrecht aangekocht. Verkoper is M7 Real Estate. Het object omvat 7.304m² bedrijfsruimte met een vrije hoogte van 13 meter en diverse loadingdocks, 3.138m² entresolvloer, 1.415m² kantoorruimte gelegen op een perceel van 17.740m².

VERHUURD • Prisma 55 te Sliedrecht


In opdracht van een particuliere belegger hebben we deze bedrijfsunit verhuurd. De bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van ca. 104 m2 begane grond en een kleinschalige entresolvloer van ca. 25 m2 waarop een kantoorruimte is gecreëerd.

VERHUURD • Veerplaat 102 te Dordrecht


Op een markante locatie gelegen modern bedrijfsgebouw dat deel uit maakt van de helft van een 2/1 kap bedrijfsgebouw. De kantoorruimte ligt aan de voorzijde met uitzicht op de doorgaande weg door het bedrijventerrein en parkachtige omgeving. De kantoorruimte is verdeeld over 2 bouwlagen. Achter de kantoorruimte maakt aansluitend een moderne functionele bedrijfsruimte het bedrijfsgebouw compleet. Op het eigen terrein aan de voorzijde zijn voldoende parkeergelegenheden voor de personenauto’s.

VERKOCHT • Kubus 150 - 172 te Dordrecht


Dit kantoorgebouw is verkocht als belegging in verhuurde staat. Het gebouw is verdeeld in totaal 6 kantoorappartementen verdeeld over 3 bouwlagen. In het gebouw is nog 1 appartement beschikbaar. Het gebouw heeft een oppervlakte van ca. 1.150 m2 gelegen op eigen grond met eigen parkeerplaatsen.

VERKOCHT • Stek 13 te Dordrecht


Namens de Gemeente Dordrecht heeft ons kantoor een transactie tot stand gebracht van het voormalige stadsarchief. Een historisch gebouw met veel geschiedenis en nostalgie. Het gebouw zal worden getransformeerd tot zorg appartementen in de huursfeer. Een trost moment dat we namens de Gemeente Dordrecht deze transactie hebben mogen verzorgen.

VERKOCHT • Lelystraat 93 i en j Sliedrecht


Namens eigenaar van een drietal bedrijfsunits die in 2009 zijn ontwikkelt aan de Lelystraat te Sliedrecht hebben we nummer 93i en j verkocht. Deze units zijn onderling gekoppeld en er was ook de mogelijkheid om deze separaat aan te kopen. Nummer 93i bestaat uit ca. 60 m2 bedrijfsruimte met ca. 60 m2 kantoorruimte, nummer 93j bestaat uit een bedrijfsruimte van ca. 120 m2 met een entresolvloer van ca. 120 m2. Nummer 93h is nog beschikbaar en heeft gelijke afmetingen als 93i met een extra 60 m2 tussenverdiepingsvloer.

VERHUURD • Van Coulsterweg 2 Alblasserdam


Namens Econ Vastgoed B.V. heeft Waltmann verhuurd een bedrijfsruimte van ca. 740 m2 met een kantoorruimte van ca. 192 m2 gelegen op begane van het gebouw Van Coulsterweg 2 te Alblasserdam. Dit gebouw is in gebruik bij Coneco Buildingautomation. Deze ruimte is gehuurd door ElektroCafé Elektronische Groothandel uit Alblasserdam. In het gebouw is nog ca. 250 m2 luxe kantoorruimte beschikbaar.

VERHUURD • Kilweg 12, 14, 16 Zwijndrecht


Namens Danpoort Abresives International heeft Waltmann Bedrijfshuisvesting 531m² bedrijfsruimte en 280m² kantoorruimte verhuurd aan Hart 4 Solar, een leverancier van Zonnepanelen. Op het dak zal een testopstelling geplaats worden van 46 zonnepanelen. Het object is gelegen op bedrijventerrein “Groote Lindt”. Dit is een gemengd, functioneel bedrijventerrein van ongeveer 71 hectare en huisvest een diversiteit aan nationale en internationale bedrijven.

VERHUURD • Visstraat 16 Dordrecht


300m² winkelruimte. In de Visstraat zijn divere bekende retailers gehuisvest zoals The Sting, Hemarkt, Xenos, Big Bazar, Jac Hensen en Alexander Roodfeld maar ook een aantal eigentijdse horecagelegenheden. De huurder is Slijterij van Pelt. Deze slijterij heeft een zeer gerenommeerde naam en staat bekend om haar kennis en ruime aanbod op het gebied van Whisky. De winkel zal ook ruimte bieden voor proeverijen en bijeenkomsten. Waltmann Bedrijfshuisvesting trad op namens de verhuurder in deze, familie Böschen uit Amsterdam.

Copyright © 2018 Waltmann Bedrijfshuisvesting