Een greep uit onze transacties

[VERHUURD] Kerkbuurt 100 Sliedrecht


Een op een hoek gelegen leuke winkelruimte met een kleinschalige magazijnruimte heeft een speels karakter door het kleine niveauverschil in de begane grond vloer.

[VERHUURD] Jan Valsterweg 47 Dordrecht


Een geheel vrijstaand bedrijfsgebouw met een hoog en luxe opleveringsniveau bestaande uit een kantoorruimte met een bedrijfsruimte en omliggend terrein gelegen op bedrijventerrein ‘De Groen Zoom’.

[VERHUURD] Visschersbuurt 23a Papendrecht


Het betreft een zelfstandige kantoorruimte verdeeld over 2 bouwlagen en eventueel in 2 compartimenten te huren waarvan bij één kantoorruimte een combinatie met een magazijnruimte (begane grond) aanwezig is.

Zirkoon 208 Dordrecht


Dit recent opgeleverde bedrijfsobject bestaat uit circa 233 m2 bedrijfsruimte in combinatie met 120 m2 kantoorruimte verdeeld over 2 verdiepingen.

[VERHUURD] Lelystraat 33b Sliedrecht


Nieuwbouw bedrijfsunit van circa 140 m² verdeeld over 2 bouwlagen op een afsluitbaar terrein, gelegen aan de Lelystraat op bedrijventerrein Nijverwaard in Sliedrecht.

[VERKOCHT] Veersedijk 97 Hendrik Ido Ambacht


Het betreft een vrijstaand kantoorobject bestaande uit twee bouwlagen alsmede een vrijstaande bedrijfsruimte gelegen aan de Veersedijk te Hendrik-Ido-Ambacht op een ruim perceel van 1.029 m².

[VERHUURD] Wolweverstraat 43


Het betreft een gecombineerd bedrijfsobject bestaande uit twee bouwlagen representatieve kantoorruimte alsmede een goed geoutilleerde bedrijfsruimte met entresolvloer en 5 gemarkeerde parkeerplaatsen gelegen aan de Wolweverstraat 43 te Ridderkerk.

[VERHUURD] Kerkeplaat 2 Dordrecht


Onder de naam ‘Multibusiness Park’ heeft Van Kleef Vastgoed uit Dordrecht bij de wijk De Staart, N3 (Randweg) en nabij de gemeente Papendrecht ontwikkelt een bedrijfsverzamelgebouw bestaande uit 40 multifunctionele bedrijfsunits.

Copyright © 2019 Waltmann Bedrijfshuisvesting