Een greep uit onze transacties

[VERKOCHT] • Jade 240 te Dordrecht


Gecombineerd bedrijfsobject van in totaal 120 m² kantoorruimte en 120 m² bedrijfsruimte. Het bedrijfsobject is gelegen tegenover de Makro op het het representatieve bedrijventerrein Kil III.

[VERHUURD] • Sportlaan 391 te Sliedrecht


Een bedrijfsruimte bestaande uit een magazijn / bedrijfsruimte met aan de voorzijde een kantoorruimte met daarboven een entresolvloer gelegen aan de Sportlaan te Sliedrecht is verhuurd.

[VERHUURD] • Aventurijn 222 te Dordrecht


Het gaat om een bedrijfsruimte van circa 132 m² met circa 100 m² kantoorruimte en 4 parkeerplaatsen. Vanaf april 2018 kunt u uw sportartikelen van Ruitershop de Paddock B.V. afhalen op dit adres.

[VERHUURD] • Pieter Zeemanweg 30K te Dordrecht


Een bedrijfsunit welke deel uitmaakt van een bedrijfsverzamelgebouw dat bestaat uit 18 bedrijfsunits, 2 bedrijfs-/kantoorunits en 2 zelfstandige kantoorunits. Het gebouw is gelegen op het bedrijventerrein 'Dordtse Kil II'.

[VERHUURD] • Pieter Zeemanweg 167 te Dordrecht


Aan de Pieter Zeemanweg 167 te Dordrecht is dit vrijstaande bedrijfsgebouw, dat verdeeld is in een kantoorruimte aan de voorzijde, ca. 380 m², met een bedrijfsruimte van ca. 930 m². gelegen, verhuurd voor een periode van 5 jaar. Van Heumen Logistic uit Heinenoord is de huurder van deze locatie.

[VERHUURD] • Kerkbuurt 118 te Sliedrecht


Deze winkelruimte zal worden gebruikt als een vestigingskantoor voor Lelie Zorggroep. Lelie Zorggroep is een organisatie die zich bezich houdt met het verlenen van zorg aan bieden een veilige, vertrouwde plek als mensen het niet meer (helemaal) zelf af kunnen.

Copyright © 2018 Waltmann Bedrijfshuisvesting