Nieuwe stadhuis Dordrecht lost kantoorprobleem op

Nieuwe stadhuis Dordrecht lost kantoorprobleem op

13 juli 2021

 

In het nieuwe stadskantoor van Dordrecht komt 3.500 m2 vrij voor bedrijven. Dit moet het tekort aan kwalitatieve kantoorruimte in de stad oplossen. Hierover sprak stadsondernemer Anasha van Tooren onlangs met onder andere wethouder Maarten Burggraaf, Hans van Andel, investeerders, een architect en ondernemers.

De omgeving van het Dordtse station is volop in ontwikkeling. Denk alleen al aan het toekomstige Huis van de Stad en Regio op de plek van het voormalige belastingkantoor. Dit gebouw gaat plaats bieden aan onder andere het stadskantoor, Dordrecht Marketing, de bibliotheek en de Sociale Dienst Drechtsteden en dus 3.500 m2 voor bedrijven.

Maarten Burggraaf benadrukte: “Goede voorzieningen, passend bij de groei van Dordrecht zijn essentieel. Hier hoort een goede bereikbaarheid bij, maar ook de levendigheid van de omgeving.” Hans van Andel is positief over de ontwikkelingen: “Een mix van wonen, werken en recreëren in de binnenstad waar 24/7 het licht brandt. Dit is een mooie ontwikkeling.”

Neem contact op
Hoe kunnen wij je helpen?
18:38